LuckyMC | Rehber Alımları | Başvurular Yeniden Aktif!

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Hikmet Özkan
Yaşınız:16
Skype veya Facebook adresiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Tehlike
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Kendi Serverimde ve birçok PvP serverinde
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:oyuncularla ilgilenmek için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Bütün pvp bilgilerini bilmem
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İyi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evetr
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:hayır her şey çok iyi
Reddedildiniz.

Rhieveking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Burak Elmas
Yaşınız: 14
Skype veya Facebook adresiniz: burak.elmass
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Rhieve
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5 yıldır oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yeni keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Daha yeni bulduğum için 1-2 gündür oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: AlpinoNW.nitrado.net adlı serverde yetkili oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Bu sunucuya güzel şeyler kazandıracağıma inandığım için.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Ben saygılı bir insan olduğuma inanıyorum ve builderlıkta iyi olduğuma inanıyorum .
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Evet .
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İçten davranırım samimiyetle yaklaşırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hiç kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet çok iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bakıcaz şu an daha serverde eksik bir şey yada eklenecek bir şey keşfetmedim.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Daha yeni bulduğum için 1-2 gündür oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: AlpinoNW.nitrado.net adlı serverde yetkili oldum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Bu sunucuya güzel şeyler kazandıracağıma inandığım için.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Ben saygılı bir insan olduğuma inanıyorum ve builderlıkta iyi olduğuma inanıyorum .
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bakıcaz şu an daha serverde eksik bir şey yada eklenecek bir şey keşfetmedim.
Reddedildiniz.

Rhieveking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz? Aslında yeni buldum serveri oynamadım hiç.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz? Aslında yeni buldum serveri oynamadım hiç.
Reddedildiniz demiştim...

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Yunus Şahin
Yaşınız: 17
Skype veya Facebook adresiniz: MitterWeaL
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): MitterWeaL
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 6
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Konu'dan
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 1 saat
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: LiteTürk , Craftus , MineTürk
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuyu daha iyi yerlere getirebileceğimi düşünüyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tabikii
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Sorun çözme odaklı olmam .
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Samimi bir şekilde.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerekmedikçe
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Yok
Reddedildiniz.

MeteSpearly

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Mete Özefe
Yaşınız: 13
Skype veya Facebook adresiniz: Skype Adresim : MeteSpearly & YT
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): MeteSpearly
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Yaklaşık 4 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yaklaşık 2 hafta önce.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 haftadır oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Hileler yüzünden malesef 7 puan.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır olmadı.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Önceden SaklıOyuncu , GreenPvP , ShadowPvP , xFall gibi büyük serverlerde yetkili oldum. Tabikide küçük serverleri saymıyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabiikide , her zaman.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucumuzda bir sürü hile bulunmakta , ve bunlarla ilgilenen yetkililer çok az. Bu sebeple yetkili olmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tabiikide , yetkili olduğum çoğu serverlerde yetkili ekibinin tümüyle Skype'den konuşmuşluğum var
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Küçük , büyük birçok serverde yetkili oldum. Büyük bir tecrübem var.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: 2 kez mute yedim. Birincisi sunucuda ''hack'' dendiğinde mute yeniliyormuş bilmiyordum. İkinciside tekrar aynı sebepten unuttuğum için yazdım o kadar.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Mutlu , güler yüzlü bir şekilde davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır , asla küfür ve argo kullanmam ve kullanımınada karşıyım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Elbette dediğim gibi güler yüzlüyüm kavgaya karşıyım bu sebeple kimsenin kalbini kırmayı sevmem
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Evet , Hile korumasını değiştirmek istiyorum .

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Mete Özefe
Yaşınız: 13
Skype veya Facebook adresiniz: Skype Adresim : MeteSpearly & YT
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): MeteSpearly
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Yaklaşık 4 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yaklaşık 2 hafta önce.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 haftadır oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Hileler yüzünden malesef 7 puan.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır olmadı.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Önceden SaklıOyuncu , GreenPvP , ShadowPvP , xFall gibi büyük serverlerde yetkili oldum. Tabikide küçük serverleri saymıyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabiikide , her zaman.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucumuzda bir sürü hile bulunmakta , ve bunlarla ilgilenen yetkililer çok az. Bu sebeple yetkili olmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tabiikide , yetkili olduğum çoğu serverlerde yetkili ekibinin tümüyle Skype'den konuşmuşluğum var
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Küçük , büyük birçok serverde yetkili oldum. Büyük bir tecrübem var.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: 2 kez mute yedim. Birincisi sunucuda ''hack'' dendiğinde mute yeniliyormuş bilmiyordum. İkinciside tekrar aynı sebepten unuttuğum için yazdım o kadar.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Mutlu , güler yüzlü bir şekilde davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır , asla küfür ve argo kullanmam ve kullanımınada karşıyım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Elbette dediğim gibi güler yüzlüyüm kavgaya karşıyım bu sebeple kimsenin kalbini kırmayı sevmem
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Evet , Hile korumasını değiştirmek istiyorum .
GreenPvP'nin kurucusuyum ancak senin gibi birini görmedim.
xFall ile çalışıyorum, ismini hiç duymadım.
Reddedildiniz.

xBestT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Yusuf Emre Tonoğlu
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz:Yusuf Emre Tonoğlu
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):RealLife
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 ay
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hyr
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:yok bu ilk olucak inş
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evt hemde cok
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:işimi cok iyi yapmak için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:evt hemde cok iyi
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Saygılı olmam ,adaletli olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hyr
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Nazik saygili dürüst
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):sinirlenince ama hile kullananlara :D
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evt
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:hyr bi yetkili olakta bakariz yeni şeylere :D

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Yusuf Emre Tonoğlu
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz:Yusuf Emre Tonoğlu
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):RealLife
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 ay
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hyr
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:yok bu ilk olucak inş
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evt hemde cok
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:işimi cok iyi yapmak için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:evt hemde cok iyi
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Saygılı olmam ,adaletli olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hyr
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Nazik saygili dürüst
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):sinirlenince ama hile kullananlara :D
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evt
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:hyr bi yetkili olakta bakariz yeni şeylere :D
Başvurunuz reddedildi.