LuckyMC | Rehber Alımları

EmirhanPlayerTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Emirhan HIZLI
Yaşınız: 13
Skype veya Facebook adresiniz: Skype:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IN): CraftTurk
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Formdan buldum
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: yaklaşık yirmi beş dakika. oyunlar da gayet güzel.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Bu sunucuda daha önce yetkili olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce bazı sunucularda yetkili oldum, ancak kapandı ve adlarını unuttum kusuruma bakmayın.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara hizmet etmekten hoşlanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet. Tabikide. Ben de zaten ne zamandır ciddi, şımarmayan, işi şakaya vurdurmayan ve serverini yükseltmekte kararlı ekip arkadaşları arıyordum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Üzgünüm , ama bence bu saçma bir soru olmuş. benim gözümde hiçbir oyuncunun diğerinden üstünlüğü yoktur.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Bu serverda bir kere sohbeti kirletmekten 5 dakika mute yedim :D ondan başka yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara karşı her zaman kibar bir dil kullanırım. Asla boş yere ceza vermem, yalan söylemem. Hatta o oyuncu en nefret ettiğim oyuncu bile olsa bunu yapmam. Hiçbir oyuncuyu diğerinden yüksekte görmem. Hepsine aynı davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Ben asla argo dil kullanmam, hafif argodan da kaçınmaya çalışırım hatta hemen hemen onu da hiç kullanmam. Argo kullanan oyuncularımızı önce uyarırım, sonra gereken cezasını veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Oyuncular ile iyi anlaşabileceğimi, yetkililerle de uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bunu sunucuda konuşmamızın daha doğru olacağına inanıyorum.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Emirhan HIZLI
Yaşınız: 13
Skype veya Facebook adresiniz: Skype:

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IN): CraftTurk
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Formdan buldum
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: yaklaşık yirmi beş dakika. oyunlar da gayet güzel.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Bu sunucuda daha önce yetkili olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce bazı sunucularda yetkili oldum, ancak kapandı ve adlarını unuttum kusuruma bakmayın.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara hizmet etmekten hoşlanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet. Tabikide. Ben de zaten ne zamandır ciddi, şımarmayan, işi şakaya vurdurmayan ve serverini yükseltmekte kararlı ekip arkadaşları arıyordum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Üzgünüm , ama bence bu saçma bir soru olmuş. benim gözümde hiçbir oyuncunun diğerinden üstünlüğü yoktur.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Bu serverda bir kere sohbeti kirletmekten 5 dakika mute yedim :D ondan başka yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara karşı her zaman kibar bir dil kullanırım. Asla boş yere ceza vermem, yalan söylemem. Hatta o oyuncu en nefret ettiğim oyuncu bile olsa bunu yapmam. Hiçbir oyuncuyu diğerinden yüksekte görmem. Hepsine aynı davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Ben asla argo dil kullanmam, hafif argodan da kaçınmaya çalışırım hatta hemen hemen onu da hiç kullanmam. Argo kullanan oyuncularımızı önce uyarırım, sonra gereken cezasını veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Oyuncular ile iyi anlaşabileceğimi, yetkililerle de uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bunu sunucuda konuşmamızın daha doğru olacağına inanıyorum.
Ekibimize hoş geldiniz, oyun içi isminizi değiştirirseniz ekibimize ayak basıcaksınız.
Skypem üzerinden bana ulaşın: ali.mc90

OrçunKaplan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:orçynKaplan
Yaşınız:12
Skype veya Facebook adresiniz:orçun kaplan facebook
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):DarkLoLPvP
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:6
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:10 dk önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:10 dk kadır :D
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:oldum builder rehber
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Kendi serverimde ve 3 serverve daha fazlası
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evt
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sunucunuz güzel
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:evt tabii ki
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Saygı
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 kere yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:güzel sakin
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hic kulanmama
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: mute pl si cünkü hemen 5dk mute atıyor
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evt anlaşırım iyi

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:orçynKaplan
Yaşınız:12
Skype veya Facebook adresiniz:orçun kaplan facebook
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):DarkLoLPvP
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:6
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:10 dk önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:10 dk kadır :D
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:oldum builder rehber
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Kendi serverimde ve 3 serverve daha fazlası
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evt
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sunucunuz güzel
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:evt tabii ki
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Saygı
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 kere yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:güzel sakin
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hic kulanmama
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: mute pl si cünkü hemen 5dk mute atıyor
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evt anlaşırım iyi

Reddedildiniz.

HuseyinDemirci

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Hüseyin Sabri Demirci

Yaşınız: 14

Skype veya Facebook adresiniz: Skype : skyyazilimci | Facebook :

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Yeni Nickim xSiLentScream Eski Nickim : xSilentYT

Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Aktif olarak 4 yıl.

Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 24 Haziranda bir arkadaşımla.

Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 24-25 Hazirandan itibaren.

Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: şu an eksikleri olsada gelişmekte olan bir sunucu . Bu eksiklerin olduğu bir sunucu bilmediğim için 10.

Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır olmadım.

Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce Bluecraft diye bir faction serverinde rehber ve çok eskilerde JustPvP adında bir sunucuda admin olmuştum.

Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet hazır hissediyorum.

Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü şu an minecraft ortamında crackli olarak en kaliteli bulduğum PvP sunucusu siz olduğunuz için ve bende sizin yetkili kadronuzun bir parçası olmak istediğim için.

Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet anlaşabileceğimi düşünüyorum, anlayışlı bir yapım vardır.

Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: 4 yıllık minecraft tecrübem ve daha önce bir kaç PvP serverinde ve faction serverinde çalışmışlığım.Ve bu işi yapacak bilgiye sahip olmam.

Hiç ban veya mute yediniz mi?: Eski hesabımda chate makro yada hack yazdığım için bir kere yemiştim galiba.

Oyunculara nasıl davranırsınız?: Yardımcı olabilmek için anlayışlı ve hoşgörülü davranırım.Ve asla ayrımcılık Yapmam.

Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır yatkın değilimdir.Kullanmam.Tasvip etmem.

Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşabileceğimi düşünüyorum.

Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: FFA haritasında ws sırasına girilip ve sırası gelince oyuncuların ışınlanmasını birde skype kontrolunu kaldırmak isterim sebebi : Adam hile açtığı için sınırsız ban yiyecek skypesini vermiyor ve 18 saat ban yiyor.Birde haftada bir gün veya ayda bir gün olarak düzenlenmesini istediğim 50 kişilik bir turnuva, ödül olarak neyi uygun görürseniz olabilir.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız: Hüseyin Sabri Demirci

Yaşınız: 14

Skype veya Facebook adresiniz: Skype : skyyazilimci | Facebook :

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Yeni Nickim xSiLentScream Eski Nickim : xSilentYT

Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 24 Haziranda bir arkadaşımla.

Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 24-25 Hazirandan itibaren.

Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: şu an eksikleri olsada gelişmekte olan bir sunucu . Bu eksiklerin olduğu bir sunucu bilmediğim için 10.

Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır olmadım.

Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce Bluecraft diye bir faction serverinde rehber ve çok eskilerde JustPvP adında bir sunucuda admin olmuştum.

Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü şu an minecraft ortamında crackli olarak en kaliteli bulduğum PvP sunucusu siz olduğunuz için ve bende sizin yetkili kadronuzun bir parçası olmak istediğim için.

Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet anlaşabileceğimi düşünüyorum, anlayışlı bir yapım vardır.

Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: 4 yıllık minecraft tecrübem ve daha önce bir kaç PvP serverinde ve faction serverinde çalışmışlığım.Ve bu işi yapacak bilgiye sahip olmam.

Hiç ban veya mute yediniz mi?: Eski hesabımda chate makro yada hack yazdığım için bir kere yemiştim galiba.

Oyunculara nasıl davranırsınız?: Yardımcı olabilmek için anlayışlı ve hoşgörülü davranırım.Ve asla ayrımcılık Yapmam.

Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır yatkın değilimdir.Kullanmam.Tasvip etmem.

Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: FFA haritasında ws sırasına girilip ve sırası gelince oyuncuların ışınlanmasını birde skype kontrolunu kaldırmak isterim sebebi : Adam hile açtığı için sınırsız ban yiyecek skypesini vermiyor ve 18 saat ban yiyor.Birde haftada bir gün veya ayda bir gün olarak düzenlenmesini istediğim 50 kişilik bir turnuva, ödül olarak neyi uygun görürseniz olabilir.

Reddedildiniz.
Ayrıca, oyuncu hileyse veya makroysa skype istemiyoruz. Hile veya makro olduğundan emin değilsek skype kontrolü yapıyoruz ki yanlış bir ceza uygulamayalım.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Miraç Kahraman

Yaşınız: 15

Skype veya Facebook adresiniz: Skype : Skype. TomiGamesYT
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): oyun içi ismim : xCheesBoy

Sunucuyu ne zaman keşfettiniz? açıldıktan 1 hafta sonra.

Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: ilk gördüğüm zamandan beri aktif olmaya çalışıyorum.

Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Görmüş olduğum projenizde eksik ler yok ve güzel saygılı bir server = 9

Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: jewel , vb serverler de oldum.

Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sizin gibi iyi bir server da çalışmak isterim.

Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: 4 yıllık minecraft tecrübem ve daha önce bir kaç PvP serverinde çalışmış olmam

Hiç ban veya mute yediniz mi?: 1 kere mute yedim ama sanırım bir şeyi arkadaşıma 2 defa yazdığımdan dolayı.

Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Yok bu server şuanlık güzel.
Reddedildiniz.

Maxiinet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Emrecan Dağlar
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: Skype [email protected]
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Maxiinet
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5 Yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: İlk açıldığından beri tanıyorum.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: İlk açıldığından beri oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Server hile dolu 7/10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: O kadar çok serverde oldum ki aklıma gelmiyor.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Ben zaten yetkiliydim.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucu düzenini sağlamak ve gerçekleri görmek.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Ekip mi ? tam bana göre
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Rehber tagına ve yetkisine sahip olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?: "hile" yazdım diye 5 dk mute yedim onun dışında bir ceza yok.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Onlar kendi aralarında nasıl davranışlar sergiliyorlarsa bende o şekilde davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerekmediği sürece asla kullanmam. Toplum içinde kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşabileceğimi düşünüyorum. Ancak alışma sürecini de düşünmemiz lazım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucuya eklenebilecek pek bir şey yok düşünüyorum. Zaten kendi alanında usta bir server, Sadece bu formu biraz kısaltırdım. Bu kadar doldurduktan sonra reddedilmek garip olsa gerek.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Emrecan Dağlar
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: Skype [email protected]
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Maxiinet
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5 Yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: İlk açıldığından beri tanıyorum.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: İlk açıldığından beri oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Server hile dolu 7/10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: O kadar çok serverde oldum ki aklıma gelmiyor.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Ben zaten yetkiliydim.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucu düzenini sağlamak ve gerçekleri görmek.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Ekip mi ? tam bana göre
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Rehber tagına ve yetkisine sahip olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?: "hile" yazdım diye 5 dk mute yedim onun dışında bir ceza yok.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Onlar kendi aralarında nasıl davranışlar sergiliyorlarsa bende o şekilde davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerekmediği sürece asla kullanmam. Toplum içinde kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşabileceğimi düşünüyorum. Ancak alışma sürecini de düşünmemiz lazım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucuya eklenebilecek pek bir şey yok düşünüyorum. Zaten kendi alanında usta bir server, Sadece bu formu biraz kısaltırdım. Bu kadar doldurduktan sonra reddedilmek garip olsa gerek.
Reddedildiniz.
Kendi alanımızın en iyisi olduğumuz için ücretsiz açılan sunucular gibi 2 soru sorup rehber alamayız.
Ekibe alındıktan sonra sonsuza dek rehber kalmıyorsunuz, belki bir gün admin olacaksınız ve +21.000 kişilik oyuncu kitlesinin huzurunu sağlamaktan sorumlu olacaksınız, o zamanda aynı form ile sizi işe alırsak çok büyük şeyler kaybederiz.

Maxiinet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reddedildiniz.
Kendi alanımızın en iyisi olduğumuz için ücretsiz açılan sunucular gibi 2 soru sorup rehber alamayız.
Ekibe alındıktan sonra sonsuza dek rehber kalmıyorsunuz, belki bir gün admin olacaksınız ve +21.000 kişilik oyuncu kitlesinin huzurunu sağlamaktan sorumlu olacaksınız, o zamanda aynı form ile sizi işe alırsak çok büyük şeyler kaybederiz.

Yanlış bir düşünce, her şey form değildir ozaman ben 50 satırlık form yapıp en iyi admini aldım sanıyım. Daha sonra sunucuma gelip batırsın önemli olan form değildir. Asıl önemli olan gözle görmendir. Onun performansını sunucuda görmelisin.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış bir düşünce, her şey form değildir ozaman ben 50 satırlık form yapıp en iyi admini aldım sanıyım. Daha sonra sunucuma gelip batırsın önemli olan form değildir. Asıl önemli olan gözle görmendir. Onun performansını sunucuda görmelisin.
Form ile admin almıyoruz zaten, burada bu form ile ilk olarak kişinin kendisine ait temel bilgileri alıyoruz, sunucuya bir faydası mı olur yoksa zararı mı olur onu değerlendiriyoruz. Sürekli form doldurmuyorsunuz, işe aldığımız biri kendi performansı ile yükseliyor yine, bizim gözlemlerimiz ile.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Pek PvP serverleri açılması pek önerilmez. Ama siz cesurca atlamışınız. PvP de hacker avlamak konusunda kolay gelsin. (Çünkü svnin yarısı hackerlerle dolu olacak.)

Maxiinet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server hacker dolu zaten, giriyorum 1vs1 adam hack açmış üstüme geliyor. Ve daha gapple yemeden hile ile öldürüyor. Report ediyoruz tık yok, Yetkili dolu server söylüyoruz report yaz diyorlar yazıyoruz tık yok hala devam ediyor. Yetkililere söyledim yine inanmadılar hile konusunda berbat bir server 10 yaş altı tüm hackler serverde toplanmış rezalet bir durum.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
+Maxiinet Bu konuda haklısın. Survivaldada hacker bol. Hani huzuni açsalar hani neyse.. Speed hack ne hocam ? Oyuncu artık küfür ede ede perm mute yiyor bu konuda %100 haklısın!

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hileleri %100 engelleyen sunucu varsa kendilerine selamlar. (SonOyuncu diyecek hanımefendilere selamlar.)
Neyse, zaten hiç ban atmıyoruz ondan 1500 kişi banlı.