TrollBebek
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
NEDEN Kİ ?Reddedildiniz.
NEDEN Kİ ?Reddedildiniz.
Adınız ve Soyadınız: Anıl Fatih Çiçek
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Skype:fatih.pvp06 Facebook:Kaptan Muz
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ItsKinq
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2.5 Ay Önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 Ay Filan
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8 Olurdu
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Hub Serverde Ve Faction Serverinde Admin Olmuştum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet, Hissediyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Bilmeyen Oyuncuları Dogru Yola İletmek Daha Güzel Ortam Yapmak İçin
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Anlaşırım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Pek Bir Özellik Yok Neticede Hepimiz İnsanız Ama Ayıran Bir Özellik Soruyorsanız Sanırsam Oynayışlarımız
Hiç ban veya mute yediniz mi?: İkisinide Yedim ama Banı mSquid_ Boşş Yere atmıştı sonra geri Açtı
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım Sorularıda varsa Cevaplamaya Çalışırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır Kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Daha Fazla 1vs1 Kiti Eklenmesini İsteyebilirim
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız:Ali Coşkun
Yaşınız:15
Skype veya Facebook adresiniz:skype kullanmıorum facem: [email protected] yazın cıkar
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):jefe331
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:6
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2ay once pandag alex_gameryt gıbı hesaplarla gırdım ve provanas serverınde rehberlık edıordum o svı arkadasıma verdım
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1ay
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:6
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:bu sunucuda hyr da dıgerlerınde cok..
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?lay.provanas.com (PandaG) adlı carımla
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sunucuda gereksız spam cok var onları el bırlıgıyle temızlemek ıcın
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:spawn kurmayı plugın atmayı fln bılmem onceden server kurup oynmaıs olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hyr
Oyunculara nasıl davranırsınız?:hosgorulu anlayıslı
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):kullanırım ama sv harıcı oyun dısında
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:makro programı anladıgıma gore var ama dusuk cps onu ve egwars gıbı seyler eklenmelı...
gmail ulasmak ısterseniz [email protected] ...
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız: Ferhat Gündoğdu
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: Skype adresim: live:ferhatgnd41
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Ferhat_GG
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Yaklaşık 4 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Sunucuyu bu forumda 1 AY önce keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Bu forumda keşfettiğimden beri, yani 1 aydır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 verirdim, serveriniz cok güzel
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır, Olmadım İnşş olurum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önceden IceNW gibi büyük sunucularda yetkili oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet, gayet hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzun yetkiliye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve bende gayet iyi bir moderatörüm (yani böyle düşünüyorum) bu yüzden yetkili olmam gerektiğini hissediyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet, herkezle anlaşabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Konusma Tarzım
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır, yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncuların tamamına iyi davranırım,
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır,
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet, iyi anlaşıyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: İnş Allahın İzniyle ve sizin sayanenizde SERVERDE YETKİLİ OLURUM
Adınız ve Soyadınız: Hikmet Efe Özkan
Yaşınız:15
Skype veya Facebook adresiniz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Tehlike
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 ay oldu
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: MuhtarGM Rehberlik Yaptım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: EVet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz Başarılı ve Güzel
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: EVet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: birçok Serverlerde Rehberlike Yaptım Rehberlikten İyi Anladığım için
Hiç ban veya mute yediniz mi?: yok
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Güzel,Anlayışlı,Her Sorduklarına Cevap Veren
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır Kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Serveri HUB Yaprak Bed Wars Eklemek
Adınız ve Soyadınız: Ata Elmas.
Yaşınız: 14.
Skype veya Facebook adresiniz: Ata Elmas.
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Samsunlu_v1
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 2.5 hafta önce.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 1.5 haftadır oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: SpainPvP'de Sr.Mod olmuştum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyuncularımıza hizmet, ve sunucumuzu geliştirmek açısından.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet,anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hiçbir oyuncu kimseden üstün değil aynı değerdedir.(bence)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hiç ban veya mute yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Genellikle iyi davranırım, en sevmediğim oyuncu olsa bile.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok az kullanırım, ama serverimizde öyle bir saygısızlık yapmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet tabii ki anlaşabilirim. kardeşim nasılsa, onlarıda öyle bilir, öyle görürüm.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Her şey yerli yerinde, bu sunucuyu yapanların ellerine sağlık.
Serverin De 500 tane hack var türkiyenin 1. pvp serveri ama sondan 1.Bu durum bana ve birçok oyuncuya göre böyle, PvP sunucuları arasında oynayışı etkileyen her şeyi kendi ekipleri ile beraber kodlayan bir sunucu yok, biz hariç.
Sunucuda oynayışı etkileyen her şey kendi eserim.
Fikrinize saygı duyuyorum ancak bu durumu sizin inkar etmeniz durumu değiştirmemektedir, veya 2 3 kişinin inkar etmesi.
İyi günler, daha fazla uzatmayalım.
Hile olmayan bir sunucu söyler misin ¿Serverin De 500 tane hack var türkiyenin 1. pvp serveri ama sondan 1.
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız:Efe Zarlı
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresinizkype:Trfearless4
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):EfeZarli
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:Yaklaşık 5 veya 6 yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:3 ağustos 4 ağustos gibi
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 kaç gün
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?vp sunucusu olarak puan verirsem 10 verirdim gerçekten güzel bir sunucu
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Bu sunucuda olmadı ama başka serverlerda oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Hub serverlerinde genellikle mod veya admin oldum survival serverlerde oldum pvp veya faction serverlerdede rehber oldum 2 kere admin 2 kere mod 4 kere rehber 1 kere reklamcı olmuşluğum var.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Hissediyorum öncedende tecrübem var zaten.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?unucuyu çok beğendim ben bu sunucuda bir yetkili olup katkı sağlamak istedim
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Anlaşacağımı umuyorum
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Genellikle İyi Pvp Atarım ve Hileye affım yoktur.Hileyi hiç sevmem
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hiç ban yada mute yemedim şuana kadar
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Genellikle hile olmadığı sürece çok iyi anlaşırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Çok sinirlenirsem çok nadir kullanırım oda çok zordur.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Anlaşıcağımı umuyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğinizunucuyu çok beğendim böyle devam etmesini isterim.