| LumberCraft | 1.12.x -- Survival -- | Takas,İpeksi,Büyük Kova |

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server bugdan geçilmiyor. Tekrar oynayım belki bişi değişir dedim. Claim attığım yerdeki spawnerım alınmış.
Sunucuda bir süre oynadıktan sonra bir şeyler farketmem zor olmadı. Sunucuda bulunan birkaç yetkili olmak için yetkili olmuş kişilerden dolayı ormanda evimden hiçbir yere gidemedim ki bu kişiler sunucuya benden daha önce başlamış olup sırf eventte ben kazandım diye bana sinir oldukları bahanesiyle bütün oyunumu kansere çevirdiler. Eh, yapacak herhangi bir şeyim yok. Sonunda 1.12 bir hayatta kalma sunucusu açılmıştı ve iyiydi, fakat sunucudaki berbat insanların her şeyi mahvedebildiğini açık bir şekilde gördüm. Umarım yapmış olduğum yorum değerlendirilir ve o iki kişinin icabına bakılır. Yenilikçi ve güzel bir sunucuda o tarz insanlar görmek gerçekten de iç acısı bir durum. Umarımm sunucunuz tutar ve yolunuz uzun olur. Yorumumu okuyacak olan oyunculara önerim de hiçbir şekilde sunucudaki rehberlere güvenmemeleri. İyi forumlar...
Bide ayrıca sana kimse sinirlenmedi.

LycosaTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucunun ortamı ve yetkililerin ilgisi güzel beğendim lakin spawn ı geliştirirmesi lazım.. Köylü takas gelebilir ve pazarcılık swde ölü bi hareket yok swde bi tatlı bir rekabet ortamı olsa tadından yenmez diye düsünüyorum :)

EfsaneOyuncuNet

> Play.EfsaneOyuncu.Net > %100 Survival Sunucu
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı geliştirilmeli, Mapler yeterli, Özellikler 1.12 ye göre düşük seviyede. Sunucu dıştan yeterli gözüküyor, Sunucunuz açıksa girip bakıcam.

Başarılar..

Whoobies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu tanıtım konularında en az 3 fotoğraf olması gerektiğini sanıyordum :D ama neyse Buildler geliştirilmeli.Başarılar!