Mars'da Yaşam Olabileceği Hakkında ki Düşüncelerim

Sizce Teorim Gerçek Olabilir mi ?

• Bence Olabilir.

Kullanılan: 1 16.7%
  • Ben Olamaz Kardeşim.

Kullanılan: 3 50.0%
  • Kararsızım.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyi cevaplar
0
Onlar da yok zaten

aslında şu an bu forumda değiliz :/
kanka sen çok şey istion ya tanrılar yoktur tek tanrı vardır lütfen
inş cnm yha[DOUBLEPOST=1439312458,1439312361][/DOUBLEPOST]
Ben Übermensch'im,

Şaka bir yana evrenin simülasyon olma teorisi ışık hızının sınırlı olmasıyla, altın oranla açıklanabiliyor. İki kalem okursanız ufkunuz açılır. Valhalla bak.
hocam nerden geliyor bu cesaret türkiyede böyle şeyler ortalık yerde söylenmez öğrenemediniz mi hala :/

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazanların %99 u hayal gücü eskiden marsta yaşam olabilir ve bununla ilgilide teori şu marsa eskiden çok büyük bir göktaşi çarptı ve marsın manyetik alanını yok etti manyetik alanı yok olucada... gerisini hatırlamıyorum televizyonda izlemiştim

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında şu an bu forumda değiliz :/

inş cnm yha[DOUBLEPOST=1439312458,1439312361][/DOUBLEPOST]
hocam nerden geliyor bu cesaret türkiyede böyle şeyler ortalık yerde söylenmez öğrenemediniz mi hala :/

Ulan ben açıklanabiliyor diyorum. İlla öyledir demiyorum ki. Oruç tutan adamım ben. Çıkarım yapmayın şu dediklerimden.

Ufkunuz açılır diyorum. Ne kadar farklı düşünce okursanız o kadar gözünüz açılır. Tartışma kültürünüz gelişir. Sadece kendi düşüncelerinize göre olan şeyleri okuyunca değişik şeyler görmezsiniz. Gittikçe sabit fikirli olursunuz.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Dünyaya yaşamın marstan gelme ihtimalleri vs hani dini bir yere bırakırsak bizim marsın devamı veya izlenen deneyler olma ihtimalimiz bile var

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
beyler benim görüşüm şu anlatıyorum şimdi sıkı dinleyin başladım;

evet şimdi marsta hayat vardı ve mars eskisinden daha büyüktü adamlar çok iyi yaşıyordu böyle ooo uzay keyfi mars keyfi diye yaşıyordu sonra bi baktılar gökyüzüne bir şey üzerlerine doğru geliyor aman tanrım! dediler ve o bir şey marsa çarptı her bir şey yok oldu mars ikiye üçe bölündü diğer parçaları yok oldu falan hayatta yok oldu ve şu an bizim bildiğimiz mars asıl marsın ikinci parçası. efsanevi görüşüm.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani atayizmisin atayizsen yatacak yerin yok :/

Ateiste kıyasla dindarım, dindara kıyasla ateistim. Haydi yallah :D

Dünyaya yaşamın marstan gelme ihtimalleri vs hani dini bir yere bırakırsak bizim marsın devamı veya izlenen deneyler olma ihtimalimiz bile var

Bak buraya da yazıcam üç beş bir şey hemen damgalamayın beni.

Scientology Kilisesi, insanların ölümsüz ruhani varlıklar olduklarını savunuyor. Adamların dediğine göre biz etin kemiğin içine hapsolmuş extraterrestrial ruhani varlıklarız. Adamlar kiliselerinde ruhla, uzayla, doğayla uyumlu olmayı öğretiyorlar. "Yüce varlık" ve insan ruhu arasındaki dengeyi bulmayı amaçlıyorlar. Scientology kilisesinin müritleri, insan varlığından önce Dünya'da olan bir takım olayların varlığına inanıyorlar. Uzaylıların bizim türümüzün ruhani hali olduğunu savunuyorlar ve bu ruhani tiplerin bizi sürekli ziyaret ettiğine inanıyorlar. Bunu da mağara çizimleriyle, eski çizimlerle vesaire açıklıyorlar.

En iyi cevaplar
0
Ateiste kıyasla dindarım, dindara kıyasla ateistim. Haydi yallah :D

Bak buraya da yazıcam üç beş bir şey hemen damgalamayın beni.

Scientology Kilisesi, insanların ölümsüz ruhani varlıklar olduklarını savunuyor. Adamların dediğine göre biz etin kemiğin içine hapsolmuş extraterrestrial ruhani varlıklarız. Adamlar kiliselerinde ruhla, uzayla, doğayla uyumlu olmayı öğretiyorlar. "Yüce varlık" ve insan ruhu arasındaki dengeyi bulmayı amaçlıyorlar. Scientology kilisesinin müritleri, insan varlığından önce Dünya'da olan bir takım olayların varlığına inanıyorlar. Uzaylıların bizim türümüzün ruhani hali olduğunu savunuyorlar ve bu ruhani tiplerin bizi sürekli ziyaret ettiğine inanıyorlar. Bunu da mağara çizimleriyle, eski çizimlerle vesaire açıklıyorlar.
bence sen olmuşsun kank :/