zRedDragon
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tek Yaradan Vardır 99 İsmi Vardır.valhalla'da tanrılarla şarap içicem?
@Forumİmamı , @ForumAvukatı Bu Mesaj Hakkında ki Düşünceleriniz Nedir ?
Tek Yaradan Vardır 99 İsmi Vardır.valhalla'da tanrılarla şarap içicem?
valhalla'da tanrılarla şarap içicem?
kanka sen çok şey istion ya tanrılar yoktur tek tanrı vardır lütfen
Abim Sen Ateist Çıktın ?Onlar da yok zaten
![]()
Abim Sen Ateist Çıktın ?
aslında şu an bu forumda değiliz :/Onlar da yok zaten
![]()
inş cnm yha[DOUBLEPOST=1439312458,1439312361][/DOUBLEPOST]kanka sen çok şey istion ya tanrılar yoktur tek tanrı vardır lütfen
hocam nerden geliyor bu cesaret türkiyede böyle şeyler ortalık yerde söylenmez öğrenemediniz mi hala :/Ben Übermensch'im,
Şaka bir yana evrenin simülasyon olma teorisi ışık hızının sınırlı olmasıyla, altın oranla açıklanabiliyor. İki kalem okursanız ufkunuz açılır. Valhalla bak.
aslında şu an bu forumda değiliz :/
inş cnm yha[DOUBLEPOST=1439312458,1439312361][/DOUBLEPOST]
hocam nerden geliyor bu cesaret türkiyede böyle şeyler ortalık yerde söylenmez öğrenemediniz mi hala :/
yani atayizmisin atayizsen yatacak yerin yok :/Ulan ben açıklanabiliyor diyorum. İlla öyledir demiyorum ki. Oruç tutan adamım ben. Çıkarım yapmayın şu dediklerimden.
yani atayizmisin atayizsen yatacak yerin yok :/
Dünyaya yaşamın marstan gelme ihtimalleri vs hani dini bir yere bırakırsak bizim marsın devamı veya izlenen deneyler olma ihtimalimiz bile var
bence sen olmuşsun kank :/Ateiste kıyasla dindarım, dindara kıyasla ateistim. Haydi yallah
Bak buraya da yazıcam üç beş bir şey hemen damgalamayın beni.
Scientology Kilisesi, insanların ölümsüz ruhani varlıklar olduklarını savunuyor. Adamların dediğine göre biz etin kemiğin içine hapsolmuş extraterrestrial ruhani varlıklarız. Adamlar kiliselerinde ruhla, uzayla, doğayla uyumlu olmayı öğretiyorlar. "Yüce varlık" ve insan ruhu arasındaki dengeyi bulmayı amaçlıyorlar. Scientology kilisesinin müritleri, insan varlığından önce Dünya'da olan bir takım olayların varlığına inanıyorlar. Uzaylıların bizim türümüzün ruhani hali olduğunu savunuyorlar ve bu ruhani tiplerin bizi sürekli ziyaret ettiğine inanıyorlar. Bunu da mağara çizimleriyle, eski çizimlerle vesaire açıklıyorlar.