MC.CANDYCRAFT.NET | 4 yıldan sonra sunucu sıfırlandı, yenilendi!

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ONCELIKLE SUNUCUNUN ADI BENİMKİYLE AYNI. ARKADAŞI ELEŞTİRMEDEN ÖNCE. BENDEN İZİN ALDIMI DİYE SORMAK İSTİYORUM.
SKYPEDE ÖNCELİKLE BANA YETER ARTIK SUS Bİ ÇOCUK FLN YAZMIŞSINIZ GALİBA KARDEŞİM SİZE BİRŞEYLER YAZMIŞ (KARDEŞİM SALAK BİRAZ)
SKYPEYE GELİN BU KONUYU KONUŞALIM.
Açıkçası bu sunucu senin sunucundan daha çok önceden açılıp kapanmış bir sunucu,bence sen ondan izin almalıydın. Haksız mıyım ? @Nexima

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nexima

www.candycraft.net
En iyi cevaplar
0
Açıkçası bu sunucu senin sunucundan daha çok önceden açılıp kapanmış bir sunucu,bence sen ondan izin almalıydın. Haksız mıyım ? @Nexima

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yani ne demeliyim ki kimden izin almam gerekiyor kendi serverımın adını koyarken doğru diyorsun ben 2014 ün sonlarındada bu isimle açmıştım yine :)

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden Oynamışlığım Vardı...Çok Güzel Bir Server Ama Sadece Adminlere Ticket Yolladığım İçin 10 Yıl Banlandım. -_-

IWhyReis

Ayyıldız[TİM] - BlackKinq
En iyi cevaplar
0
anti hile dediğin şey macrosu olanlar hızlı vurus yaptıgında ban yiyorlar ben ban yedim saçmalık
birde spigotda satısı var hack koruması aklı olan ordan alır

Baggi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda gördüğüm en güzel faction server denebilir. Başarılar

merttim0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
rezillikten başka bir şey değil... Bir oyuncu p4 giyip, enchli elma yediğim halde, 1 vuruş ile beni öldürdü. artık edit midir, hack mıdır bilemiyorum.