Sorun devam ediyor mu ?vpn ile bir hata oluyor ve sunucuya giremiyorum.İlgilinir misiz?
Oldu sanırım.Sorun devam ediyor mu ?
Açıkçası bu sunucu senin sunucundan daha çok önceden açılıp kapanmış bir sunucu,bence sen ondan izin almalıydın. Haksız mıyım ? @NeximaONCELIKLE SUNUCUNUN ADI BENİMKİYLE AYNI. ARKADAŞI ELEŞTİRMEDEN ÖNCE. BENDEN İZİN ALDIMI DİYE SORMAK İSTİYORUM.
SKYPEDE ÖNCELİKLE BANA YETER ARTIK SUS Bİ ÇOCUK FLN YAZMIŞSINIZ GALİBA KARDEŞİM SİZE BİRŞEYLER YAZMIŞ (KARDEŞİM SALAK BİRAZ)
SKYPEYE GELİN BU KONUYU KONUŞALIM.
Yani ne demeliyim ki kimden izin almam gerekiyor kendi serverımın adını koyarken doğru diyorsun ben 2014 ün sonlarındada bu isimle açmıştım yineAçıkçası bu sunucu senin sunucundan daha çok önceden açılıp kapanmış bir sunucu,bence sen ondan izin almalıydın. Haksız mıyım ? @Nexima
Sent from my iPhone using Tapatalk
önce tarihlere baksaydın keşke.Açıkçası bu sunucu senin sunucundan daha çok önceden açılıp kapanmış bir sunucu,bence sen ondan izin almalıydın. Haksız mıyım ? @Nexima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sizinki servermi be?Server Güzel Biraz Adı Bizim Servere Benziyor Ama Yinede Güzel Tebrikler Bu Arada Servere Kayıt Oluyorum Uygun Olmayan Karakter İsmi Diyor Game0ver İsmim Neresi Uygun Değil ...
Abi serverine rehber alımı varmıBende lapissize çevirdim sabit +20-30 arası şu an . Sunucun başarılı önceki gibi. Boş zamanımda gelip takılırım![]()