_Conqueror
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Gençelr server muhteşem ötesi gerek pluginler gerek insanlar tarafından çok güzel admin rehber ve mod lar çok iyi insanlar pluginleri ben gerçekten çok sevdim kesinliklle gelin
oyun süper![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PLAY.ENDEROYUNCU.COM
MC.ENDEROYUNCU.COM
OYNA.ENDEROYUNCU.COM
Ekli dosyayı görüntüle 118920
Rekorda bir yayıncı yayın yapıyormuydu: Hayır, yayıncımız başka sunucuda yayın yapmasına rağmen bu durumdaydık.
Rekorun sebebi: Üstün kalitemiz
Her zaman bekliyoruz.Sunucu çok güzel görünüyor şu anda test etmeye geliyorum yorumlarımı test ettikten sonra atarım![]()
1. Rekor bot olarak yapılmadı kim olduğunuzu biliyoruz, O Rekor olurken bizim yayıncımızı pardon yaptığımız reklamları kopyalayan arkadaş kendi sunucusunda yayın açtırdı ama ne yazıkki genede bizi geçemedi o rekoru görebiliceğin kısıtlı sunuculardanız sistemlerimizide bi ara Grief yemiştik o zaman çalmaya başladılar sağlık olsun. Bilginiz olsun rekor bot değil orda yan hesapları saymazsak gerçekte 260 270 kişi falan olması lazım çünkü yan hesabı yasaklamıştık yardım etmediğini gördüğünüz yetkiliyi sitemizden ticket ile bildirirseniz uyarabiliriz.Sunucunuzu hiç beğenmedim güncel rekor sanırım BOT atılarak ile yapıldı sistemleriniz diyeceğim ama sadece başında EnderOyuncu yazan sistemler fakat sizin değil sadece kendi adınızı yazıp kullanmışsınız tüm sistemleri farklı bir şey göremedim onun harici konu tasarımı iyi gibi diye denemek istedim 304 rekorunuz ama sunucuda 40 kişi var ve hiçbir türlü eğlenceli olmuyor yetkililer yardım etmiyor herkes uyuyor sanki yetkililer genel sohbette muhabbet ediyorlar resmiyet yok ilerleyebileceğinizi düşünmüyorum, yetkililer bir soruma bile cevap veremez iken bazısı takmıyor bile.