[ Mc.EnderOyuncu.Com ] - [1.8-1.17] - 0 LAG GARANTİSİ - 192GB - SAYFALI ENVATER - KANATLAR - HER GUN EVENT - UOPSKYBLOK - EMEKSKYBLOCK - +1800 REKOR!!

SkyBlock oynamaktan zevk alan eğitim grubu?

• Anaokulu

• İlkokul

• Ortaokul

• Lise

• Üniversite

• +20 Yaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

povcik

play.aleriaclub.com | Team.Aleria | Developer
En iyi cevaplar
0
Dürüst olmak gerekirse bizim factionda verdiğimiz emeğin skyblockta canbulmuş hali.Başarılarınızın devamını dilerim.

povcik

play.aleriaclub.com | Team.Aleria | Developer
En iyi cevaplar
0
İyi bir şey söyledim :D Bizim gibi baya emek vermişsiniz dedim kısaca

Ender Oyuncu

MC.ENDEROYUNCU.COM
En iyi cevaplar
3
2 Gündür bir test için ana lobiden viaversion eklentisini silmiştik sadece 1.8 sürümünden giriş yapılıyordu sunucuya, tamamen bizim hatamız kusura bakmayın.

Şuanda tüm sürümlerle giriş yapabilirsiniz.

TunaHanBag

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server hoş bir setver kendisins özel huni sistemleri falan var bence güzel bir server vakit geçirmek ve eylenmek için güzel bir server eğer
canınız sıkılıyorsa servere girip eylenebilirsiniz ve siz eylenirken vakitin nasıl geçtigini anlayamassınız bile!
eylenmek ne wqejkqlwheqjwlheqjwlhewqjelhwwqje

BayJacks

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Ender Oyuncu

MC.ENDEROYUNCU.COM
En iyi cevaplar
3
Başarınızı gerçekten takdir ediyorum bu kadar yıl açık kalan ve güzel kaliteli.İligili yetkilisi olan bir sunucu GÖRMEDİM harikasınız tam gaz devam edin <3
Teşekkür ediyorum + olarak.

Türkiye sunucular ile artık +600 kişiye kadar lagsız oynayabilirsiniz, Buda sunucumuzun ping değerleri:
Türkiye içi 10ms ile 50ms arası ping alırsınız, ana sunucu bana 160km uzakta olduğu için ben 10ms alıyorum :)
147509

147510