Merhaba Yeni Forum Yeni Dostlar Ben lMertoküsl !

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü şu ''.-. - ._.'' şeylerini foruma bir grup açarak soktu ve grup kurallarından biri de her mesajında bu bulunacaktı ve senin her bunu yapışında forumu bırakan sarı bücürün mirasını devam ettirmiş oluyorsun. :(
Ben o yüzden yapmıyorum aslında :/ . Zaten ben @AxcelaD kurdu biliyorum . Onu severim derken bana kötü bir hareket yapmadı anlamında dedim zaten :/ .

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim :)

Bakınz. rüşvet ile o mertebeye gelmesi (Interesting !)
Ben o yüzden yapmıyorum aslında :/ . Zaten ben @AxcelaD kurdu biliyorum . Onu severim derken bana kötü bir hareket yapmadı anlamında dedim zaten :/ .
Guys plz rüşvet müşvet yok kurucular arasında @98IamLegend98 vardı ve bunun yayılmasın da büyük rol oynadı derken bu şeyi yaymakta bayağı girişkendi diğer kuruculara göre :/

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akıllı Minecraft açtı fakat 4 yöneticiden oluşuyordu hatta ilk üyede bendim.Adminler : 98IamLegend98 , AxcelaD , AkilliMinecraft , ParvulaPX

işte ben ._.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Öncelikle şunu söyleyeceğim; Minecraft'ı bırakmakla çok iyi yapmışsın. İnsanı kanser ediyor valla.

Animeleri severim ama TV'de pek rastlayamıyorum, o yüzden Kaptan Tsubasa dışında pek anime bakmışlığım yoktur. Öyle tek tük rastlayınca bakıyorum, o kadar. Onun dışında MLP bakmaya çalışıyorum, (hatta bir bronyim) ama apartmandaki ortak çanak saçmalığı yüzünden saat 5.30 olunca televizyonumuzdaki yayın gidiyor. Ayrıca bir Sonic fanıyım. Hatta birçoğunuzun bilmediği serileri adım gibi bilirim. Mesela MidNightMaren'in (kendisi Portekizli) yaptığı Sonic RPG serisini. İşte bir link:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Üzerinde "MidNightMaren" yazılı olanların hepsine en az 2 kere baktım ve oynadım.

Onun dışında, fanatik bir Barcelonalıyım. Bunun yüzünden kavga etmişliğim bile var. Kavgaya gelirsek, ben normalde sinirli birisi değilimdir, ama kan beynime sıçrayınca da kontrolümü kaybedip asabileşebiliyorum. Son vakitlerde bunu kontrol etmeye çalışsam da inceden dokundurmaya engel olamıyorum, çoğu kavga da bilindiği üzere bu "dokundurma"lardan başlar.

Hmm.. Hoşgeldin. Her gelen de beni etiketliyor ha :/
Ben Kerem. Iskef derler. 15 yaşındayım. Eğlenceli ve şakacı bir insanım, ama yeri geldiğinde ciddi olabilirim. Bu forumda sinirlenmeyi 2 ay önce bıraktım. Artık en büyük amacım insanlara yardımcı olmak ve herkesin kurallara uymasını sağlamak. Umarım sen de Forum kurallarını okuyup ona göre hareket edersin :(
En nefret ettiğim şeylerden biri, insanların birbirini yaşlarıyla ezmesidir. Bu forumun yaş ortalaması 12-13 bu yüzden kendinden küçüklere iyi davranman gerektiğini bilmeni isterim
Bir kıza çok aşığım. Ara sıra bu kız aniden kafama giriyor ve saçmalayabiliyorum. Şu anda da öyle bir durumdayım ve bu sebeple uyuyamıyorum. Eğer kırıcı bir şey söylediysem özür dilerim.
İyi vakit geçirmen dileğiyle, iyi forumlar :(

Eee söylesene! Sonra kız elinden kaçınca üzülürsün. Bu konuları çok iyi bilirim. Bazı yerlerde duymuşsundur, aşk acısından yeni rakıya bile başlayanlar var. Sen de sonun böyle olsun istemiyorsan git söyle. Hem rahat uyursun, hem de işini iş edersin :D "Bana bakmaz" deme, elbet bakacaktır. Tabi burnu kalkık değilse.

Hayır ama olsun anime seven var sevmeyen var.
Sonuçta binevi çizgi film *-*

Ben mesela severim.

Hoşgeldin çok :) Can ben.14 yaşında güzel sanatlar okumayı düşünen biriyim. Mimariye ve tasarım ağırlıklı herşeye ilgim vardır. @Iskefiyeli18 Yi severim asdfsd .Pek asabi bir tipleme değilim ama kolay alındığım için genelde tartışmalarda adım geçer.Umarım öyle bir olay yaşamayız, hoşgeldin tekrar :)

Vay be! Hangi dal? Resim? Müzik? Heykel? Başka bir dal mı yoksa?

ne biliyim bi fairytail de mi sevmezsin?

Bu müziği dışında hiçbir şeyini bilmiyorum. Bu müziği bile Sonic RPG serisinin 9.bölümünde (şu ana kadar çıkan son bölümü, 10.bölümü yapıyorlarmış) görmüştüm. (Çoğu şarkıyı Sonic RPG sayesinde öğrendim ve Sonic RPG'nin çoğu şarkısını dinledim, hepsi çok güzel bence. Sen de dinlemelisin.)

Müziğin adı da Meoagaru Kobushi'ymiş.

Hoşgeldin çok :) Can ben.14 yaşında güzel sanatlar okumayı düşünen biriyim. Mimariye ve tasarım ağırlıklı herşeye ilgim vardır. @Iskefiyeli18 Yi severim asdfsd .Pek asabi bir tipleme değilim ama kolay alındığım için genelde tartışmalarda adım geçer.Umarım öyle bir olay yaşamayız, hoşgeldin tekrar :)

Emin ol ki bu forumun en asabisi (maalesef) benim.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hemişe hoşgelmişsan bu topraklara.İyi birisine benziyorsun.Ben de Oğuzhan.Umarım iyi anlaşırız.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Öncelikle şunu söyleyeceğim; Minecraft'ı bırakmakla çok iyi yapmışsın. İnsanı kanser ediyor valla.

Animeleri severim ama TV'de pek rastlayamıyorum, o yüzden Kaptan Tsubasa dışında pek anime bakmışlığım yoktur. Öyle tek tük rastlayınca bakıyorum, o kadar. Onun dışında MLP bakmaya çalışıyorum, (hatta bir bronyim) ama apartmandaki ortak çanak saçmalığı yüzünden saat 5.30 olunca televizyonumuzdaki yayın gidiyor. Ayrıca bir Sonic fanıyım. Hatta birçoğunuzun bilmediği serileri adım gibi bilirim. Mesela MidNightMaren'in (kendisi Portekizli) yaptığı Sonic RPG serisini. İşte bir link:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Üzerinde "MidNightMaren" yazılı olanların hepsine en az 2 kere baktım ve oynadım.

Onun dışında, fanatik bir Barcelonalıyım. Bunun yüzünden kavga etmişliğim bile var. Kavgaya gelirsek, ben normalde sinirli birisi değilimdir, ama kan beynime sıçrayınca da kontrolümü kaybedip asabileşebiliyorum. Son vakitlerde bunu kontrol etmeye çalışsam da inceden dokundurmaya engel olamıyorum, çoğu kavga da bilindiği üzere bu "dokundurma"lardan başlar.

Eee söylesene! Sonra kız elinden kaçınca üzülürsün. Bu konuları çok iyi bilirim. Bazı yerlerde duymuşsundur, aşk acısından yeni rakıya bile başlayanlar var. Sen de sonun böyle olsun istemiyorsan git söyle. Hem rahat uyursun, hem de işini iş edersin :D "Bana bakmaz" deme, elbet bakacaktır. Tabi burnu kalkık değilse.

Ben mesela severim.

Vay be! Hangi dal? Resim? Müzik? Heykel? Başka bir dal mı yoksa?

Bu müziği dışında hiçbir şeyini bilmiyorum. Bu müziği bile Sonic RPG serisinin 9.bölümünde (şu ana kadar çıkan son bölümü, 10.bölümü yapıyorlarmış) görmüştüm. (Çoğu şarkıyı Sonic RPG sayesinde öğrendim ve Sonic RPG'nin çoğu şarkısını dinledim, hepsi çok güzel bence. Sen de dinlemelisin.)

Müziğin adı da Meoagaru Kobushi'ymiş.

Emin ol ki bu forumun en asabisi (maalesef) benim.
:) Resim ile ilgileniyorum