Mimarlığımı Nasıl geliştirebilirim?

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek anlamadığım ; "4/1 - 8/1"
yazımı okumadın galiba :)

Kod:
Türkiye deki çoğu map anlayışı hcyle komutu yuvarlağı dörde (4) böl ve 4/1 ni yaparak rotate 90 yapıp. " Yapıyı sag tarafa çevir " geri kalan 4/3 ü paste yapmak ve map bitti kale ve doğal alan türkiye içerisinde ki MC de ki mimarlık anlayışı bu ama benim sana tavsiyerim " Desen öğren , Custom yapı ( Modern - Medival ) karışımı " yapılar yap. İnternet den öğrendiklerine bunun burasına şunu koyarsam ne olur gibi tarzlar dene yoksa benim bu dediklerimin bir anlamı kalmaz. Deneyim farkı ve bu işin asıl cevabı da deneyimdir " belli bir deneyim yani ögrenilmişlik bilgi birikimin olsun " eğer sorun olursa ö.m ve ya skype den yazabilirsin herkese yardımcı ve yeni gelenlere yardımcı olmaya hazırız. :) Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Teşekkürler.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Tek anlamadığım ; "4/1 - 8/1"
Aslında 4/1 diye birsey yok 4'te birini yapsanda 8/1 oluyor o çeyreklik gibi 8 kısıma eşit bölünebiliyor, ve pek hoş durmayan map modellemesi bence.
Daha ne Mineplex'te nede Hypixel'de bu tarz bir mapa rastlamadım.
--- Edit:
Bende buradan yazarım. Herkezin fikrine saygılı olmalısın, sanki mesajı post sayım yükselsin diye yazıyomusum gibi post kasma amaclı yazdığını düsünüyorum diyosun. Zoruna giden rapor etsin bu arkadasın mesaj sayısı sıfırlansın boarda cıkmasın diye benim icin sorun yok.
Bu konuda herkes kendi görüsünü belirtiyor yardım etmek istiyor bir insanın tanrısına, dinine, ırkına kitabına olan saygıyı insanlada göstermelidir aynı sekilde, kimse kural ihlali spam olmayan mesajlara cıkıpta hepiniz gereksiz seyler söylüyorsunuz doğruyu sadece ben yazdım diyemez.
Herneyse kimseyi etiketlemicem burada, biz hepimiz yanlısız siz doğrusunuz diyorum.

Son düzenleme:

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında 4/1 diye birsey yok 4'te birini yapsanda 8/1 oluyor o çeyreklik gibi 8 kısıma eşit bölünebiliyor, ve pek hoş durmayan map modellemesi bence.
Daha ne Mineplex'te nede Hypixel'de bu tarz bir mapa rastlamadım.
Aslında Güzel oluyor ama bağımsız lobiler bana görede artık daha güzel görünüyor .

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Konuda yazanların hepsi gereksiz.

Sadece 2 şekilde gelişebilirsin;
-Kopya yöntemi

Bir yapıyı incelersin,Yapan kişinin ne şekilde yaptığını,Neler kullandığını incelersin.Örneğin evde pervaz yapmış ve hoş durmuş,sende aynı yöntemi değiştirerek kendi stilini yaratabilirsin.

-Öğrenme Yöntemi

Bir mimardan veya bir mimar takımına katılarak öğrenebilirsin.Forumda mimar çok,ama mimar takımı diye gezenlere hiç bulaşma gelişemezsin onlar ile.Tavsiyem en üstteki yöntem

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başta tek oyunculuda yapıyordum daha sonra yaptığım şeyleri foruma atmaya karar verdim yavaş yavaş nasıl yapmam gerektiği, neleri düztelmem gerektiği gibi yorumlar aldım bu sayede yapıların üstüne bir şeyler ekleyerek daha iyi sonuçlar elde ettim. Herhangi bir takıma veya işini bilen birine danışırsan bu konuda ufkun genişleyebilir olmadı yabancı sunucuların akademilerinde takılırsan mutlaka türkiye şartlarında iyi bir yere gelirsin

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Başta tek oyunculuda yapıyordum daha sonra yaptığım şeyleri foruma atmaya karar verdim yavaş yavaş nasıl yapmam gerektiği, neleri düztelmem gerektiği gibi yorumlar aldım bu sayede yapıların üstüne bir şeyler ekleyerek daha iyi sonuçlar elde ettim. Herhangi bir takıma veya işini bilen birine danışırsan bu konuda ufkun genişleyebilir olmadı yabancı sunucuların akademilerinde takılırsan mutlaka türkiye şartlarında iyi bir yere gelirsin
İnsanlara nasıl gelişebileceğini anlatan adam gibi adam, koca yürekli genel moderatör.