- En iyi cevaplar
- 0
Geliştiriciler her güncelleme üzerinde uğraşıyorlar.Minecraft dan hep iyi şeyler bekledim ama hiç iyi şeyler olmadı. Adamlar bir sürüm yükseltiyor fakat durum vahim. Sanırım bu güne kadar en dev güncelleme 1.9 güncellemesi oldu. Benim beklentilerim çok daha fazla, oyuna at arabası gelebilir. Bu at arabasıyla saman taşırız. Sonra ata 2 kişi binse hiç fena olmaz. Değişik temel itemler gelebilir, mesela oyuna yeni tür kılıçlar gelebilir. Ayrıca ejderhanın evreleri olabilir yavru, genç, yetişkin gibi. Her evrede kendine has özellikleri olur, ejderhaya binebiliriz. Artık "kaç olm kripıııııır!" ve "lan zombiii geliyoo" demekten bıktım. Yeni yaratıklar gelebilir. Oyunun sesleri zaten değişmeli, çok saçma ve kötü sesler var. Son olarak ise grafikler değiştirilmeli, blokların texturesi değişiyor fakat bence çok yetersiz. Oyuna gerçekçilik katmak gerek, mesela artık o saçma sapan blokları görmek istemiyorum daha hd şeyler olabilir.
Umarım haklıyımdır!
NOT: Blokların texturesi değişmeyecekmiş, üzücü :/
Dev bir güncelleme yapmak o kadar kolay değil, 1.9 sürümün de ki hataları 1.11 sürümünde çözdüler.
1.13 teknik bir güncelleme ve gayet iyi, her ne kadar yeniliksiz bir güncelleme olsada 1.7 sürümünde kalanlar için gayet ideal bir güncellem olacak gibi (Performans açısından.)
Ayrıca, yeni moblar geldi ve gelmeyede devam ediyorlar.
- Vex
- Evoker
- Vindicator
- İllager
NOT: Yeni doku paketleri oyuna dahil olacaktır. Ancak 1.13 sürümünde değil. Bunun sebebi yeni texture'lerinin henüz tamamlanmamasıdır.