Minecraft 1.13 Güncellemesi: Teknik Olarak Güncellendi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Minecraft dan hep iyi şeyler bekledim ama hiç iyi şeyler olmadı. Adamlar bir sürüm yükseltiyor fakat durum vahim. Sanırım bu güne kadar en dev güncelleme 1.9 güncellemesi oldu. Benim beklentilerim çok daha fazla, oyuna at arabası gelebilir. Bu at arabasıyla saman taşırız. Sonra ata 2 kişi binse hiç fena olmaz. Değişik temel itemler gelebilir, mesela oyuna yeni tür kılıçlar gelebilir. Ayrıca ejderhanın evreleri olabilir yavru, genç, yetişkin gibi. Her evrede kendine has özellikleri olur, ejderhaya binebiliriz. Artık "kaç olm kripıııııır!" ve "lan zombiii geliyoo" demekten bıktım. Yeni yaratıklar gelebilir. Oyunun sesleri zaten değişmeli, çok saçma ve kötü sesler var. Son olarak ise grafikler değiştirilmeli, blokların texturesi değişiyor fakat bence çok yetersiz. Oyuna gerçekçilik katmak gerek, mesela artık o saçma sapan blokları görmek istemiyorum daha hd şeyler olabilir.

Umarım haklıyımdır!

NOT: Blokların texturesi değişmeyecekmiş, üzücü :/
Geliştiriciler her güncelleme üzerinde uğraşıyorlar.
Dev bir güncelleme yapmak o kadar kolay değil, 1.9 sürümün de ki hataları 1.11 sürümünde çözdüler.
1.13 teknik bir güncelleme ve gayet iyi, her ne kadar yeniliksiz bir güncelleme olsada 1.7 sürümünde kalanlar için gayet ideal bir güncellem olacak gibi (Performans açısından.)

Ayrıca, yeni moblar geldi ve gelmeyede devam ediyorlar. :)
- Vex
- Evoker
- Vindicator
- İllager

NOT: Yeni doku paketleri oyuna dahil olacaktır. Ancak 1.13 sürümünde değil. Bunun sebebi yeni texture'lerinin henüz tamamlanmamasıdır.

• Beğen
Reactions: ExS

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Geliştiriciler her güncelleme üzerinde uğraşıyorlar.
Dev bir güncelleme yapmak o kadar kolay değil, 1.9 sürümün de ki hataları 1.11 sürümünde çözdüler.
1.13 teknik bir güncelleme ve gayet iyi, her ne kadar yeniliksiz bir güncelleme olsada 1.7 sürümünde kalanlar için gayet ideal bir güncellem olacak gibi (Performans açısından.)

Ayrıca, yeni moblar geldi ve gelmeyede devam ediyorlar. :)
- Vex
- Evoker
- Vindicator
- İllager

NOT: Yeni doku paketleri oyuna dahil olacaktır. Ancak 1.13 sürümünde değil. Bunun sebebi yeni texture'lerinin henüz tamamlanmamasıdır.
Dediğim gibi çok değişiklik bekliyoruz. 2 sene uğraşsınlar ama iyi bir güncelleme olsun, ben bunu istiyorum.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
SnapShotun bugün çıkması beklenmektedir.

Komut değişiklikleri dahil olmayacaktır.

Son düzenleme:

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Minecraft SnapShot 17w43A yınlanmıştır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

OHA, FPS oranını fena arttırmışlar.
Geliştiricilere tebrikler.

İlk SnapShot da yapılan değişiklikler:
- Data Packs & LWJGL 3 Güncellemeleri.

Bilgilendirme: Komut değişiklikleri, yeni komut UI'si ve yeni komut renklerin sistemi ilerki snapshotlar da gelecektir.
Uyarı: Yeni doku paketleri 1.13 sürümünde dahil olmayacaktır.

Bu ilk SnapShot, performans artışına da dahil olmuştur.

2. SnapShot'da görüşmek üzere.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Acaba tekkit gibi bi güncelleme gelir mi ? :D
Oyuna rpg tarzı gelmesi pek doğru olmaz. Oyunun amacı insanlara eğlenceli şekilde yaratıcılığı geliştirmek bir hikaye bence pek mantıklı olmaz. Bazen minecraftın aslının creativede komut bloklarıyla çalışıp harita yapıp sonra onu adventure modda oynamak olduğunu düşünmüşümdür...

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
test ettim şimdi normalde 1.12.2 de aynı yerde 450-550 fps arası alırken şimdi 650-700 fps oldu gerçekten 1.13 ü dört gözle bekliyorum

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
test ettim şimdi normalde 1.12.2 de aynı yerde 450-550 fps arası alırken şimdi 650-700 fps oldu gerçekten 1.13 ü dört gözle bekliyorum
Aynen, özellikle 1.7.2 sürümünde sunuculara ışık hızında giriyorduk ve bu özellik 1.8'de gitmişti.
1.13 snapshotunda baktım geri gelmiş. :)

EDIT: 17w43a/b snapshotu ile HiveMC sunucusuna giriş yapılabiliniyor, bilginize.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir güncelleme olmuş, 1.13'ü dört gözle bekliyoruz!

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
eskiden optifineyle 30 fps alıyordum artık optifinesiz 30 fps alıyorum gayet iyi de ben yeni bildisayar alınca çıkyor 1.12 :/ benim için 50 fps bile güzel yani fazlasına gerek yok

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
eskiden optifineyle 30 fps alıyordum artık optifinesiz 30 fps alıyorum gayet iyi de ben yeni bildisayar alınca çıkyor 1.12 :/ benim için 50 fps bile güzel yani fazlasına gerek yok
1.13 de mi 30 FPS almaya başladınız yoksa 1.12 de mi?
Ayrıca 1.12 çıkıyor demişsin, 1.13 diyecektin sanırım?

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
1.13 de optisiz 30 fps sabit 1.12 de optili 15 fps
1.13 tam olarak çıkınca bende yeni bilgisyarımı alacağım sanırım yaza çıkar deme ._.

cavacı kardeş sen 500 fps alıyorsun zaten yani xbox bile diyoki insan gözü enfazla 30 fps görebilir fazlalık ekran kartını falan bana gönder istersen ihtiyacın yoktur senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...