Mojang'ın blog yazısını bir kez daha gözden geçirdim ve gözümden kaçan birkaç önemsiz detay olduğunu gördüm. Bağılşarı kabul edebilecekmişiz. Sunucunun içine reklam alabilecekmişiz. Ayrıca oyunun içinde "evcil hayvanlar, şapkalar, parıltı efektleri vs." satabilecekmişiz ama kılıçlar, iksirler vs. satamayacakmışız. "Para ödeyen ve ödemeyen kişilerin aynı öncelikte olmalarını" istiyormuş Mojang.
Yazanlar şunlar: You are allowed to accept donations , You are allowed to provide in-game advertising or sponsorship opportunities , You are allowed to sell in-game items so long as they don’t affect gameplay , You cannot charge real-world cash for in-game currency
Ancak yine de sunucuya para ödeyenlere verilen edit itemler, diamond blocklar vs. ENGELLENDİ.
Yine de ben bağış bile yapılamayacağını yazmıştım, özür dilerim
İyice incelemek isteyenler için blog yazısı burada:
Yazanlar şunlar: You are allowed to accept donations , You are allowed to provide in-game advertising or sponsorship opportunities , You are allowed to sell in-game items so long as they don’t affect gameplay , You cannot charge real-world cash for in-game currency
Ancak yine de sunucuya para ödeyenlere verilen edit itemler, diamond blocklar vs. ENGELLENDİ.
Yine de ben bağış bile yapılamayacağını yazmıştım, özür dilerim
İyice incelemek isteyenler için blog yazısı burada:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.