Minecraft 1.7.10 ve 1.8 EULA'sı Sunucularda VIP'nin Sonu Mu Olacak?

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang'ın blog yazısını bir kez daha gözden geçirdim ve gözümden kaçan birkaç önemsiz detay olduğunu gördüm. Bağılşarı kabul edebilecekmişiz. Sunucunun içine reklam alabilecekmişiz. Ayrıca oyunun içinde "evcil hayvanlar, şapkalar, parıltı efektleri vs." satabilecekmişiz ama kılıçlar, iksirler vs. satamayacakmışız. "Para ödeyen ve ödemeyen kişilerin aynı öncelikte olmalarını" istiyormuş Mojang.
Yazanlar şunlar: You are allowed to accept donations , You are allowed to provide in-game advertising or sponsorship opportunities , You are allowed to sell in-game items so long as they don’t affect gameplay , You cannot charge real-world cash for in-game currency

Ancak yine de sunucuya para ödeyenlere verilen edit itemler, diamond blocklar vs. ENGELLENDİ.

Yine de ben bağış bile yapılamayacağını yazmıştım, özür dilerim :p

İyice incelemek isteyenler için blog yazısı burada:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunlar için paravermek saçma olur ancak hub larda mini game lere oda doluyken bile girebilmek satılabiliyorumu acaba?

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunlar için paravermek saçma olur ancak hub larda mini game lere oda doluyken bile girebilmek satılabiliyorumu acaba?
Emin değilim ama sanırım yasaklanması daha yüksek bir ihtimal. Dediğim gibi, Mojang herkesin eşit olmasını istiyor. Yasaklanmayan içerikleri alınca da oyuncu sadece kendini lord hissediyor. Yani artık "iki aylık sunucu açıp item satar para kazanırım sonra sunucuyu kapatırım" şeklinde yapılan planlar yalan oldu.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazlada abartmayın giden oyuncuların çoğu crackli olacak.. Oyunun yok etmeyecek adamlar sadece cracklilere ve sunucuyu ticaret aracı olarak gören kişilere engel olmak istiyor.. Biraz yabancı forumu da takip edin.. Bakın orada millet ne yazmış..

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal Hamachi Server Kurduysan Girebilir. Ben Yerel Ağda Paylaşmıştım Ondandır Belki.
Yerel ağda paylaşma sadece premiumlar için olan bir özelliktir ondan giremez kimse. Çünkü online-mode diye bir seçenek yoktur. Direk online-modeyi true sayar ve serveri açar.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Yerel ağda paylaşma sadece premiumlar için olan bir özelliktir ondan giremez kimse. Çünkü online-mode diye bir seçenek yoktur. Direk online-modeyi true sayar ve serveri açar.
Eski Versionda Cracklerde Kullanabiliyodu. O yüzden Hamachi Server Kurmaya Üşenmiştim.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkedersen pre sunucular da gidiyor.Multiplayer olmadan,onca zevkli oyun modları olmadan minecraft'ın ömrü ne kadar olur sanıyorsun ?
Dediğim gibi notch ya trollüyor yada minecraft'ı öldürüyor.
Notch artık uğraşmıyor ki minecraftla.. Ayrıca modlar olacak sadece satış olmayacak.. Buradan ne kadar yazsak da beğenmesek de değişmeyecek sonuç nasıl olsa..