Minecraft 1.9 Söylentileri - Kalkanlar ve daha fazlası!

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
1.8 bence komutlar için bir devrimdi.Fps konusunda sıkıntılı olsada map yapımcılarının çok işine yarıyordu gelen komutlar.
Bilmem fazla oynamacığım için yorum yapamayacağım :) Zaten sürümü beğenmeyenler buildefler değil pvp cilerdi :(

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmem fazla oynamacığım için yorum yapamayacağım :) Zaten sürümü beğenmeyenler buildefler değil pvp cilerdi :(
O konuda katılıyorum.Block hit falan değişince sıkıntı oldu onlar için.Gerçi her nekadar rpg oyunlarında tank karakterler olsamda minecraftta okçuluk daha hoş geliyor.O yüzden pek sallamıyorum block hiti :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şu 2 El Kullanma Gelirse Güzel Olur Özellikle Madenler İçin Sol Elde Meşale Tutarlar Tabi Bunun İçin Meşaleye Farklı Bir Craft Gelip Elde Işık Veren Türü Eklenir Güzel Olur :p
Dungeon Candır Ya Her Türlü Maceraya Hazırız :p

Lapis Texture Pack Yaparlar Diğer Blocktan Xp Gelir Lapis Görünümünü Lapisli Sunucularda Kaybetmezler :p

Kaç Yıldır Diyorum Şu Lanet Olası Şeker Kamışları Bir İşe Yarasın Bir Panda Gelsinde Mo Creatures Modundaki Gibi Şeker Kamışıyla Besleyelim :p
Ahem...
Aslında Pandalar mob olarak eklenecekmiş. Kaçıncı sürüm olduğunu hatırlamıyorum ama sürüm çıkmadan evvel ss ile pandalar eklenecek denmiş ancak sürüm çıktığında pandalar yokmuş yani eklenmemiş.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
O konuda katılıyorum.Block hit falan değişince sıkıntı oldu onlar için.Gerçi her nekadar rpg oyunlarında tank karakterler olsamda minecraftta okçuluk daha hoş geliyor.O yüzden pek sallamıyorum block hiti :)
Minecraftta bile inek kaldım :( PvP ilgi alanım değildir genelde skyblock tarzı oyunlar oynarım :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Minecraftta bile inek kaldım :( PvP ilgi alanım değildir genelde skyblock tarzı oyunlar oynarım :(
Survival sunucuda oynuyorsan ve pvpde kötü isen her türlü pvp hastalarını alt edebilecek bir şey var O da tuzaklar. Kapına gelip setiyle hava atar elinde kılıcı sallayarak artistlik taslar chat ile de atar yapar. Tek yapman gereken sadece kolu çekmek sonrada kapının önünde açılan delikten taa katman kayasına kadar düşecek ve ölecek ardından da itemleri hunilerden senin chestine geçecek.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival sunucuda oynuyorsan ve pvpde kötü isen her türlü pvp hastalarını alt edebilecek bir şey var O da tuzaklar. Kapına gelip setiyle hava atar elinde kılıcı sallayarak artistlik taslar chat ile de atar yapar. Tek yapman gereken sadece kolu çekmek sonrada kapının önünde açılan delikten taa katman kayasına kadar düşecek ve ölecek ardından da itemleri hunilerden senin chestine geçecek.
Zamanında çok kullanırdım bunu survivalda.Ozaman böyle güzel devreler falan yapan nadir kişiler vardı.Artık kullanılıyormu bilmiyorum ama zamanında iyidi.

• Beğen
Reactions: DIO

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eskiden Faction Sunucularda Tuzak Serbest Olurdu Tabi O Zamanlar Lapis Yoktu Tabi
Şimdi Lapiste İtem Kasıpta Tuzaklarda İtemleri Gidince Bir Tarafını Yırtıp Adamı Tuzak Var Diye Banlatıp Sunucularda En Basip Tuzakları Bile Yasaklatır Oldular Saçma Sapan Hale Geldi Pvp Nin Tuzu Biberi Olan Tuzaklar Olmazsa Sarmıyor Pek :p SG De Bile OK + OLTA + KILIÇ + ÇAKMAK Kullanırken Factionlarda Sadece Kılıç Kullanıp Hilesiyle Suncuyu Tavan Eden Vip Alıp Editlerle Birde Yanına Hilesiyle Ego Kasan V€ledlerin Tek Çözümü Tuzak Oluyor Oda Hile Açan V€ledler Korkudan Yasaklattırdığı İçin Ban Sebebi Hımmına :p

• Beğen
Reactions: DIO

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız artık fikir bulamıyorlar modları direk oyuna yansıtıyorlar, bu arada craftbukkit'in falan çıkmasında biraz gecikme olabilir, hemen beklemeyin direk sunucuları :S

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yalnız artık fikir bulamıyorlar modları direk oyuna yansıtıyorlar, bu arada craftbukkit'in falan çıkmasında biraz gecikme olabilir, hemen beklemeyin direk sunucuları :S
Başka Fikir Kalmışmıki Binlerce Mod Var Hepsi Farklı Fikir Hepside Güzel :p
Şu Oyunu Global Sunucular Açıp Birde MmoMinecraft Oyunu Gelerek Yada Farklı Resource İle Global Sunucular Açılarak Güzel Bir Oyun Olması Tek Dileğim :p