Myper
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Bilmem fazla oynamacığım için yorum yapamayacağım1.8 bence komutlar için bir devrimdi.Fps konusunda sıkıntılı olsada map yapımcılarının çok işine yarıyordu gelen komutlar.
Bilmem fazla oynamacığım için yorum yapamayacağım1.8 bence komutlar için bir devrimdi.Fps konusunda sıkıntılı olsada map yapımcılarının çok işine yarıyordu gelen komutlar.
O konuda katılıyorum.Block hit falan değişince sıkıntı oldu onlar için.Gerçi her nekadar rpg oyunlarında tank karakterler olsamda minecraftta okçuluk daha hoş geliyor.O yüzden pek sallamıyorum block hitiBilmem fazla oynamacığım için yorum yapamayacağımZaten sürümü beğenmeyenler buildefler değil pvp cilerdi
![]()
Bence de sürümü beğenmiyenler builderler değil pvpcilerdi.Bilmem fazla oynamacığım için yorum yapamayacağımZaten sürümü beğenmeyenler buildefler değil pvp cilerdi
![]()
Ahem...Şu 2 El Kullanma Gelirse Güzel Olur Özellikle Madenler İçin Sol Elde Meşale Tutarlar Tabi Bunun İçin Meşaleye Farklı Bir Craft Gelip Elde Işık Veren Türü Eklenir Güzel Olur
Dungeon Candır Ya Her Türlü Maceraya Hazırız
Lapis Texture Pack Yaparlar Diğer Blocktan Xp Gelir Lapis Görünümünü Lapisli Sunucularda Kaybetmezler
Kaç Yıldır Diyorum Şu Lanet Olası Şeker Kamışları Bir İşe Yarasın Bir Panda Gelsinde Mo Creatures Modundaki Gibi Şeker Kamışıyla Besleyelim![]()
Minecraftta bile inek kaldımO konuda katılıyorum.Block hit falan değişince sıkıntı oldu onlar için.Gerçi her nekadar rpg oyunlarında tank karakterler olsamda minecraftta okçuluk daha hoş geliyor.O yüzden pek sallamıyorum block hiti![]()
Survival sunucuda oynuyorsan ve pvpde kötü isen her türlü pvp hastalarını alt edebilecek bir şey var O da tuzaklar. Kapına gelip setiyle hava atar elinde kılıcı sallayarak artistlik taslar chat ile de atar yapar. Tek yapman gereken sadece kolu çekmek sonrada kapının önünde açılan delikten taa katman kayasına kadar düşecek ve ölecek ardından da itemleri hunilerden senin chestine geçecek.Minecraftta bile inek kaldımPvP ilgi alanım değildir genelde skyblock tarzı oyunlar oynarım
![]()
Zamanında çok kullanırdım bunu survivalda.Ozaman böyle güzel devreler falan yapan nadir kişiler vardı.Artık kullanılıyormu bilmiyorum ama zamanında iyidi.Survival sunucuda oynuyorsan ve pvpde kötü isen her türlü pvp hastalarını alt edebilecek bir şey var O da tuzaklar. Kapına gelip setiyle hava atar elinde kılıcı sallayarak artistlik taslar chat ile de atar yapar. Tek yapman gereken sadece kolu çekmek sonrada kapının önünde açılan delikten taa katman kayasına kadar düşecek ve ölecek ardından da itemleri hunilerden senin chestine geçecek.
Eskiden Faction Sunucularda Tuzak Serbest Olurdu Tabi O Zamanlar Lapis Yoktu TabiSurvival sunucuda oynuyorsan ve pvpde kötü isen her türlü pvp hastalarını alt edebilecek bir şey var O da tuzaklar. Kapına gelip setiyle hava atar elinde kılıcı sallayarak artistlik taslar chat ile de atar yapar. Tek yapman gereken sadece kolu çekmek sonrada kapının önünde açılan delikten taa katman kayasına kadar düşecek ve ölecek ardından da itemleri hunilerden senin chestine geçecek.
Başka Fikir Kalmışmıki Binlerce Mod Var Hepsi Farklı Fikir Hepside GüzelYalnız artık fikir bulamıyorlar modları direk oyuna yansıtıyorlar, bu arada craftbukkit'in falan çıkmasında biraz gecikme olabilir, hemen beklemeyin direk sunucuları![]()
Lapis oyunda önemli yalnız.Bence yeni maden eklemeleri yerine lapisi kaldırmaları lazım![]()
onu değiştirme şansları var ama yaniLapis oyunda önemli yalnız.