Minecraft 20 fps her şey düşük Ram 1gb ama laglı !!(DESTEK)

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba bana destek olur musunuz cpu falan 1 gb ram verdim minecraft a ama 20 fps çoğu gölgeli oyunda lagsız ama minecraftta minicik oyunda lag nasıl 100 fps ye kadar çıkarabilirim DESTEK!!!

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ram bir süreden sonra fazla önemli değil. Ekran kartın ve işlemcin önemli Minecraft'da.[DOUBLEPOST=1439114465,1439114433][/DOUBLEPOST]1 GB'ın üstü gereksiz oluyor. (DENENDİ)

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Gayet Oyunda Rahatça FPS Alıyorum. En Fazla civarı 389 fpslerde. Sürücüleriniz Güncel Değilse güncelleyin ben bugün günclledim AMD İşletim sistemimi :). Ve Güncelleme İle birlikte AMD Gaming Evolvede Sahip Oldum. Aygıt Yöneticisinden Bilgi verirseniz belki yardımım dokunabilir :)

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah yorumlara bak.
Minecraft JAVA tabanlı olduğu için Rame ve CPU ya dayalıdır yani çok iyi bir CPU nuz olmasıyla kötü bir ekran kartınız olması minecraftta çok iyi bir ekran kartı ve kötü işlemci dizilimine farkı koyacaktır.
Minecraftın kasıyorsa Optifine yükle.
En iyi optimize(en az kasan sürüm) 1.7.2 bende.
En çok kasan sürüm: 1.6.4 ve 1.8.7, yeni sürümlerde inşallah düzeltirler şu saçmalıkları

PandaDie

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ah yorumlara bak.
Minecraft JAVA tabanlı olduğu için Rame ve CPU ya dayalıdır yani çok iyi bir CPU nuz olmasıyla kötü bir ekran kartınız olması minecraftta çok iyi bir ekran kartı ve kötü işlemci dizilimine farkı koyacaktır.
En çok kasan sürüm: 1.6.4 ve 1.8.7, yeni sürümlerde inşallah düzeltirler şu saçmalıkları
ben 1.7.x sürümlerinde,optifine ile ve en düşük ayarlar ile 20-30 fps alıyorum.1.9 kasar diye düşünüyorum.

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben 1.7.x sürümlerinde,optifine ile ve en düşük ayarlar ile 20-30 fps alıyorum.1.9 kasar diye düşünüyorum.
İşlemlerde WMI Provider host diye bir şey var mı bakınız, o benim fpsmi bf3 te 40 tan 13 e falan düşürmüştü. İşlemciye feci abanıyor bilgisayar boştayken %50 falandı o kadar abanıyor.

PandaDie

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşlemlerde WMI Provider host diye bir şey var mı bakınız, o benim fpsmi bf3 te 40 tan 13 e falan düşürmüştü. İşlemciye feci abanıyor bilgisayar boştayken %50 falandı o kadar abanıyor.
hayır,yok[DOUBLEPOST=1439491914,1439491694][/DOUBLEPOST]
minecraft açıkken %95 üstü cpu alıyorum.sistem özelliklerim eski ekran kartımda öyle ondan kaynaklanıyordur herhalde

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah yorumlara bak.
Tabii shaders yükledin mi işler değişiyor. :D[DOUBLEPOST=1439548679,1439548463][/DOUBLEPOST]Ama Java ile gelen bellek ve işlemci gereksinimi yok. Minecraft'ın kendisi canavar. Görüş mesafesine göre ekran kartı, bellek ve işlemci ister. Ama bellek 1 G2dan sonra gereksiz kalıyor. İşlemcide ise durum farklı. Ne kadar alabiliyorsa o kadar alıyor, Minecraft. Ekran kartı ise fazla gerekli değil. Intel HD Graphics ile bile oynayabilirsin. Ama shaders veya yüksek çözünürlüklü kaynak paketi kullanmak istiyorsan bir GTX 950, 960 takacaksınız kardeşlerim.[DOUBLEPOST=1439548772][/DOUBLEPOST]Bu arada OptiFine sadece
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
işlemlerini optimize ediyor. İşte daha hızlı sin(), atan() vs. sağlıyorMUŞ. Tabii bu işlemler Minecraft'ın içinde saniyede zibilyon defa yapılınca FPS artışı çok normal.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabii shaders yükledin mi işler değişiyor. :D[DOUBLEPOST=1439548679,1439548463][/DOUBLEPOST]Ama Java ile gelen bellek ve işlemci gereksinimi yok. Minecraft'ın kendisi canavar. Görüş mesafesine göre ekran kartı, bellek ve işlemci ister. Ama bellek 1 G2dan sonra gereksiz kalıyor. İşlemcide ise durum farklı. Ne kadar alabiliyorsa o kadar alıyor, Minecraft. Ekran kartı ise fazla gerekli değil. Intel HD Graphics ile bile oynayabilirsin. Ama shaders veya yüksek çözünürlüklü kaynak paketi kullanmak istiyorsan bir GTX 950, 960 takacaksınız kardeşlerim.[DOUBLEPOST=1439548772][/DOUBLEPOST]Bu arada OptiFine sadece matematik işlemlerini optimize ediyor. İşte daha hızlı sin(), atan() vs. sağlıyorMUŞ. Tabii bu işlemler Minecraft'ın içinde saniyede zibilyon defa yapılınca FPS artışı çok normal.
Sürücüyü Güncellemek FPS artışlarındada bir olumu varmı sürücümü güncellemeden önce 100 felanmı güncelledikten sonra ise 390 Lara ulaştı.

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürücüyü Güncellemek FPS artışlarındada bir olumu varmı sürücümü güncellemeden önce 100 felanmı güncelledikten sonra ise 390 Lara ulaştı.

Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Elbette. Sürücünün adı sizce neden sürücü? Donanımı bir araç gibi düşünürseniz bu yazılımda sürücüsü oluyor. Ne kadar yetenekli sürücünüz olursa araçtan o kadar çok performans alırsınız.

alperen0423

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar banada yardım edebilir misiniz benim oyun 1.5.2 şehir yapıyorum kendim bir süre sonra belirli yerlerde lag gibi boşluklar çıktı dibi görünen ne yapmalıyım ?