ben 1.7.x sürümlerinde,optifine ile ve en düşük ayarlar ile 20-30 fps alıyorum.1.9 kasar diye düşünüyorum.Ah yorumlara bak.
Minecraft JAVA tabanlı olduğu için Rame ve CPU ya dayalıdır yani çok iyi bir CPU nuz olmasıyla kötü bir ekran kartınız olması minecraftta çok iyi bir ekran kartı ve kötü işlemci dizilimine farkı koyacaktır.
Minecraftın kasıyorsa Optifine yükle.
En iyi optimize(en az kasan sürüm) 1.7.2 bende.
En çok kasan sürüm: 1.6.4 ve 1.8.7, yeni sürümlerde inşallah düzeltirler şu saçmalıkları
İşlemlerde WMI Provider host diye bir şey var mı bakınız, o benim fpsmi bf3 te 40 tan 13 e falan düşürmüştü. İşlemciye feci abanıyor bilgisayar boştayken %50 falandı o kadar abanıyor.ben 1.7.x sürümlerinde,optifine ile ve en düşük ayarlar ile 20-30 fps alıyorum.1.9 kasar diye düşünüyorum.
hayır,yok[DOUBLEPOST=1439491914,1439491694][/DOUBLEPOST]İşlemlerde WMI Provider host diye bir şey var mı bakınız, o benim fpsmi bf3 te 40 tan 13 e falan düşürmüştü. İşlemciye feci abanıyor bilgisayar boştayken %50 falandı o kadar abanıyor.
minecraft açıkken %95 üstü cpu alıyorum.sistem özelliklerim eski ekran kartımda öyle ondan kaynaklanıyordur herhaldeİşlemlerde WMI Provider host diye bir şey var mı bakınız, o benim fpsmi bf3 te 40 tan 13 e falan düşürmüştü. İşlemciye feci abanıyor bilgisayar boştayken %50 falandı o kadar abanıyor.
Tabii shaders yükledin mi işler değişiyor.Ah yorumlara bak.
Minecraft JAVA tabanlı olduğu için Rame ve CPU ya dayalıdır yani çok iyi bir CPU nuz olmasıyla kötü bir ekran kartınız olması minecraftta çok iyi bir ekran kartı ve kötü işlemci dizilimine farkı koyacaktır.
Minecraftın kasıyorsa Optifine yükle.
En iyi optimize(en az kasan sürüm) 1.7.2 bende.
En çok kasan sürüm: 1.6.4 ve 1.8.7, yeni sürümlerde inşallah düzeltirler şu saçmalıkları
Sürücüyü Güncellemek FPS artışlarındada bir olumu varmı sürücümü güncellemeden önce 100 felanmı güncelledikten sonra ise 390 Lara ulaştı.Tabii shaders yükledin mi işler değişiyor.[DOUBLEPOST=1439548679,1439548463][/DOUBLEPOST]Ama Java ile gelen bellek ve işlemci gereksinimi yok. Minecraft'ın kendisi canavar. Görüş mesafesine göre ekran kartı, bellek ve işlemci ister. Ama bellek 1 G2dan sonra gereksiz kalıyor. İşlemcide ise durum farklı. Ne kadar alabiliyorsa o kadar alıyor, Minecraft. Ekran kartı ise fazla gerekli değil. Intel HD Graphics ile bile oynayabilirsin. Ama shaders veya yüksek çözünürlüklü kaynak paketi kullanmak istiyorsan bir GTX 950, 960 takacaksınız kardeşlerim.[DOUBLEPOST=1439548772][/DOUBLEPOST]Bu arada OptiFine sadece matematik işlemlerini optimize ediyor. İşte daha hızlı sin(), atan() vs. sağlıyorMUŞ. Tabii bu işlemler Minecraft'ın içinde saniyede zibilyon defa yapılınca FPS artışı çok normal.
Elbette. Sürücünün adı sizce neden sürücü? Donanımı bir araç gibi düşünürseniz bu yazılımda sürücüsü oluyor. Ne kadar yetenekli sürücünüz olursa araçtan o kadar çok performans alırsınız.Sürücüyü Güncellemek FPS artışlarındada bir olumu varmı sürücümü güncellemeden önce 100 felanmı güncelledikten sonra ise 390 Lara ulaştı.
Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Gespır Pişmanlıgtır.işlemciş ehran kartı ne kerspırsa normal