Minecraft Bitmeyen Hikaye

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
zombi kılığındayken kimse onun steve olduğunu fark etmemişti ta ki hapşurana kadar

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hapşurduğında zombi kafası yerinden çıkar ve tüm zombiler birden ona bakar o bir ağaca tırmanır ama assasian lar gibi ağaçağaç atlarken bir taş kılıç bulur ve tüm zombileri öldürür

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
steve caresizce kaçmaktadır tek başına caresizce kacarken kendinden 3 yaş kücük birini görür bu kardeşi xMaekuroy'du tabi stev onu tanıyamadı tek başına yıllarca kaldığı için korktu ve saldırmaya başladı onunda zombilerden oldugunu düşünüyordu

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
güneş doğuyordu zombiler tek tek yanıyordu steve kardeşini öldürdügü yere gidip saatlerce başında durup aglamaya başladı steve ona bir mezar yaparak yavaşça oradan uzaklaştı steve çok hırslıydı.

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ama aklı yine kardeşinde kaldığından geri döndü ve mezardan çıkardı çıkardığı gibi kardeşinin gözleri beyaz oldu ve herobrineye dönüştü (not:gerçektende kardeşi herobrinedir ama oyunda kardeşidir gerçekte öyle notch un kardeşi yoktur)

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrineye dönüşürken birden steveye saldırmaya başlar ama steve karşılık vermez

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ama hemen taş kılıcı alır steve herobrine nin gözünü oyar ve herobrineyi kurbanlık koyun gibi keser

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrinenin devreler bozulur hemen kardeşini yeniden düzeltmek için kalbiyle uğraşır uğraşır ve steve ağlıyarak kalbine yumruklar atar ama kardeşi hala canlanmamıştır :( birde kardeşinin parmagı oynar

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sonra onun parmağı hareket edince canlanıcak sanar ama gözünü açar ve hemen kapanır onu bir köye götürür

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Köydeki köylüler steve'in kardeşini yiyip kemiklerinden silah yapar steve'e verirler.

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
köyde köylü doktor ona yardım eder ama ona güc iksiri lazımdı bu köylülerde yoktu ama stevenin yanan evinde duruyordu steve koşarak hızlı eski evine gider alır ve gelir yolda zombiler önünü keser ve steveye saldırmaya başlar steve korumasızdı steve büyük darbeler alarak devam eder kardeşi için

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
köyde köylü doktor ona yardım eder ama ona güc iksiri lazımdı bu köylülerde yoktu ama stevenin yanan evinde duruyordu steve koşarak hızlı eski evine gider alır ve gelir yolda zombiler önünü keser ve steveye saldırmaya başlar steve korumasızdı steve büyük darbeler alarak devam eder kardeşi için
ilk ben yazdım. Benden devam eder

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
silahı alıp köylüleri öldürür çünkü yamyam gibi kardeşini yemiştirler