Minecraft Bitmeyen Hikaye

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha fazla köylü gelir ve onu zindana atarlar her gün kırbaç yer ve tuvalete dahi gidemez hapis odasının yarısı b*k ile dolmuştur. Ona yemek vermedikleri için b*kları yemek zorunda kalır

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonra Combineler minecraftı basar ilk hedefleri Steve'den intikam almaktır.Steve'nin olduğu zindana gelirler bütün köylüleri doğduklarına pişman ederler.Sonra Steve yi öldürmeye çalışırlar ama Steve kaçar ve eski evini tekrar yapıp birde kale yapar vse sonra 10 ton et yer. XD Combineler Steve'yi her yerde aramaktadırlar.Combinelerin karşına 10 bin zombi çıkar Combine imparatorluğu çok güçlü olduğu için zombileri bir dakikada öldürürler.[DOUBLEPOST=1399321844,1399321677][/DOUBLEPOST]Combine İmparatorluğu nedir merak edersiniz işte link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
!!!!!!!!!! Steve Sünnet Olmamış !!!!!!!!!

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sonra dedi ki Combineler minecraft dünyasını bastı. Oyun polisi gelip onları oyun kurallarını ihlal ettikleri için tutukladılar

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ve notch Combineleri öldürdü steve serbest bıraktı oyun nun amacı kaçtı çık hapisten dedi

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Steve notch un kemiklerini çıkarıp silah yaptı ve etlerini çantasına atıp duvarı yiyerek kaçtı

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
steve notch u öldürdüğü için herkes ona düşman olmuştu ama o herkesi öldürdü oyunda çok az creeper zombi ve yaratık vardı

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sonra TNT'deki kişi gelip her yeri TNT ile kapladı ve yaktı sonra bilgisayar error verdi ve Jordan bilgisayarı yeniden açtı :D

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Jeb steve yi korumaya başladı çünkü Minecraft Jeb e kaldı

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sonra babannesi jebin kulagindan tutup götürdü