Minecraft Bitmeyen Hikaye

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ve birdaha respawn olmama kodu girdi ve hayatta kod girdiğinden yine beyni kafatasının içinde patladı

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Villageye Gitti. Önceki Adamlara b.. gibi şeyler kullanmayın dedi. bir köylü gördü onunda gözleri beyazdı. yanına gitti ve sordu:
Steve:Merhaba Amca Gözlerin Neden Beyaz?
Amca:Biz Tüm Aile Böyleyiz.
Steve:Herobrine Sizin Soyunuzdanmı Geliyor?
Amca:Evet,Ailemizin Yüz Karasıdır(dalga geçmeyiniz :S)
Steve:Pekala,Sana Bir kaç soru sorabilirmiyim?
Amca:Sor evladım.Ama Sen Herobrineye Çok benziyorsun gözlerin hariç
Steve:Evet.Benim Yaratıcımın Kardeşi.Sorulara Başlıyorum.
Amca:Sor Bakayım Evladım.
Steve: 1. soru:Güçleri Doğuştanmı Yoksa (çaykurdanmı)Lanetlendimi?(şaka yaptım gülün :D)
Amca:EnderDragon Adlı Canavar Tarafından Lanetlendi.
Steve:Enderdragonu Nerden bulabilirim?
Amca:End Denen Sonsuzlukta Yaşıyor.Oraya gitmek için yerin çook çook aşşasındaki bir sthrongold gitmen gerek ama ender gözü gerekiyor.
Steve:Sen Bunları Nerden Biliyorsun?
Amca:Ben bir kez gittim.
Steve:Peki Teşekkür Ederim.

Der Ve Dungeon Aramaya Başlar.

Son düzenleme:

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sonra strongholdu bulur ve ender gözü yerine patatesler koyar ve portal patates ve trenlerin olduğu bir yere açılır

gorkemgelen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ve o trenlerin oldugu kapıdan içeri girer ve makinist olmaya karar verir madencilikte hak ettiği değeri bulmuyordu gelecek istasyon yenimahalle..:D

qwertyu123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra ._. Gelir ve i like trains der ve steveye tren çarpar ve steve ölür. Sonra yeniden minecraft dünyasında başlar.

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Bu Yer Bedrocklar ile kaplıdır ne yapacağım der. Arkadan Bir Ses Gelir Bu herobrinenin sesidir
Herobrine: Beni Hatırladınmı Steve?
Steve: Hey! Öleceğimi Nerden Bildin?
Herobrine: O Amca Kimdi Biliyormusun
Steve: Hayır!Sen O Muydun
Herobrine: Evet MUHAHAHAHAHAHAHA Sana hayatı zindan ettim!
Steve: Her Şeyi Düşünmemissin
Herobrine: Ne Demek İstiyorsun
Steve Eliyle aşşadan toprağı kazarak gider
Herobrine: Onu nasıl düşünemedim.
Steve: Beni Hayata Zindan Edemezsin!
Herobrine:Bir Dahaki Sefere.
Ve Ondan Sonra Steve Gözü Beyaz Olanlara Asla Yardım Etmedi.

gorkemgelen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ve daha güzel huzurlu bir yaşam için yola koyuldu kimi zaman canı yarım kalp kaldı kimi zaman aç ama ama yılmadı ama ne gördü herobrine önünde duruyordu hemen hızlıca arkasını döndü ve kosmaya basladı kendini bir köy evine atmayı basarmıstı

qwertyu123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve sonra toprağı kazdı ve void e düştü. sonra normal bi dünyada yeniden doğdu (Bu arada bütün bu hikayeyi bi kitapda toplasak satsak iyi para eder :D ) Edit:Önce ben yazdım :S

Son düzenleme:

Latos10

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hiçbir Bloğu Kıramayan Steve Bulduğu Köyde Bir Not Buldu. Bu Herobrine I Gören Tek Köylü İdi Ve Mezarında Büyük Bir Hazinenin Olduğu Yazıyordu Ve Ordaki Ölü Köylüye Saplanan Kılıcı Alırsak Herobrine I Öldürme Gücümüz Olacağı Yazıyordu Ama Mezar Herobrinein Koruma Altında Tuttuğu Whitie Kalesindedir Ve Orda Koruma Olarak 5 Wither 2 De Enderdragon Bulunuyor. Steve İlk Önce Bunu Yapamam Dedi Sonra Lux Aeterna Dinleyip Gaza Geldi (Bilmeyenler Google Amcaya)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yolda giderken steve bir madene düştü.Madende 10 zombi,5 crepper,5'te iskelet ona saldırdı.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonra o iskeletlerden kacayım derken creeperler onu tuttu ve hepsi aynanda patladı stevenin kolu bacagı kopmuştu bu sefer iskelet bi kemigini kırıp ........................................................................ ve steve hamile kaldı.

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Arkadan Bir Creeper Geldi Ve Patladı Steve Öldü.

Sonra Bir Baktıki Heryer Herobrine. Anladı ki ölüğü Zaman 1 tane herobrine oluşuyor.ölmemeye çalıştı.