- En iyi cevaplar
- 0
En iyisi RPG ama öyle bir sunucu bulmak artık çok zor. Nesilleri tükendi resmen.
ben biraz cahilimde bu server konularında RPG ne oluyorEn iyisi RPG ama öyle bir sunucu bulmak artık çok zor. Nesilleri tükendi resmen.
RPG : Roleplaygames yani rol yapma oyunuben biraz cahilimde bu server konularında RPG ne oluyor![]()
Redstone verimlilik vs ile hızlanmıyordu sanırımLapis herhangi bir şekilde işe yaramıyor. Craft yapılamıyor. XP veriyor. Taş kazmayla bile kazılabiliyor.
Eskiden redstone da kullanıyorlardı. Fakat artık sadece lapis kullanılıyor.
peki survivalda ne var zaten minecarft survival oyunu onu multiplayeramı çevirilmiş hali tutuyor ?Survival öneririm hocam en çok oyuncu onda![]()
Hocam oyuncu yoğunluğu o tarzda şu sıralarp
peki survivalda ne var zaten minecarft survival oyunu onu multiplayeramı çevirilmiş hali tutuyor ?
Oldukça benziyor ancak sunucudan sunucuya fark oluşturabiliyor.p
peki survivalda ne var zaten minecarft survival oyunu onu multiplayeramı çevirilmiş hali tutuyor ?
Faction sunucu ile survival sunucudaki klan kurmak dışında ne gibi farklılıklar varOldukça benziyor ancak sunucudan sunucuya fark oluşturabiliyor.
Bazı survival sunucular oyunu zorlaştırmış durumda. Bazı ek özellikler eklemiş.
Bazıları silah vb şeyleri eklemiş.
Bazıları roller ve meslekler eklemiş.
Bazıları krallık teması üzerine kurulmuş.
Bazıları muhteşemdir. (djyee'nin efsane sunucusu minecraft tarihinde benim gözümde en iyi rp dışı türk sunucusudur.)
Tabi bunlar kaliteli örnekler. Kalitesizler genellikle sadece muliplayer survival olarak oyunu kurmuş.
Ama tüm bu anlatılan sunucularından daha nadir çıkan ve en kaliteli olanlar RP ve MMORPG serverlerdir. Adeta farklı bir oyun oynarcasına bir keyif veriyor.
Lapisi var hocamFaction sunucu ile survival sunucudaki klan kurmak dışında ne gibi farklılıklar var
peki diğer ülkelerde ne kullanılıyor?Faciton'da lapis kazarak çok kısa bir sürede gelişebilirsiniz. Ancak survival öyle değildir. Survival'da kendiniz gelişmek, maden bulmak zorundasınız. Yani bana göre survival daha eğlenceli. Ayrıca lapis'li faction sunucuları sanırım bir tek bizim ülkemizde var. Diğer ülkelerde neredeyse tüm faction sunucuların lapisleri bulunmamakta.
Bir şey kullanılmıyor.peki diğer ülkelerde ne kullanılıyor?
nasıl para kazanılıyor peki?Bir şey kullanılmıyor.