Minecraft Faction Lapis

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
p

peki survivalda ne var zaten minecarft survival oyunu onu multiplayeramı çevirilmiş hali tutuyor ?
Oldukça benziyor ancak sunucudan sunucuya fark oluşturabiliyor.

Bazı survival sunucular oyunu zorlaştırmış durumda. Bazı ek özellikler eklemiş.
Bazıları silah vb şeyleri eklemiş.
Bazıları roller ve meslekler eklemiş.
Bazıları krallık teması üzerine kurulmuş.
Bazıları muhteşemdir. (djyee'nin efsane sunucusu minecraft tarihinde benim gözümde en iyi rp dışı türk sunucusudur.)

Tabi bunlar kaliteli örnekler. Kalitesizler genellikle sadece muliplayer survival olarak oyunu kurmuş.

Ama tüm bu anlatılan sunucularından daha nadir çıkan ve en kaliteli olanlar RP ve MMORPG serverlerdir. Adeta farklı bir oyun oynarcasına bir keyif veriyor.

MarvelMan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oldukça benziyor ancak sunucudan sunucuya fark oluşturabiliyor.

Bazı survival sunucular oyunu zorlaştırmış durumda. Bazı ek özellikler eklemiş.
Bazıları silah vb şeyleri eklemiş.
Bazıları roller ve meslekler eklemiş.
Bazıları krallık teması üzerine kurulmuş.
Bazıları muhteşemdir. (djyee'nin efsane sunucusu minecraft tarihinde benim gözümde en iyi rp dışı türk sunucusudur.)

Tabi bunlar kaliteli örnekler. Kalitesizler genellikle sadece muliplayer survival olarak oyunu kurmuş.

Ama tüm bu anlatılan sunucularından daha nadir çıkan ve en kaliteli olanlar RP ve MMORPG serverlerdir. Adeta farklı bir oyun oynarcasına bir keyif veriyor.
Faction sunucu ile survival sunucudaki klan kurmak dışında ne gibi farklılıklar var

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Faciton'da lapis kazarak çok kısa bir sürede gelişebilirsiniz. Ancak survival öyle değildir. Survival'da kendiniz gelişmek, maden bulmak zorundasınız. Yani bana göre survival daha eğlenceli. Ayrıca lapis'li faction sunucuları sanırım bir tek bizim ülkemizde var. Diğer ülkelerde neredeyse tüm faction sunucuların lapisleri bulunmamakta.

MarvelMan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faciton'da lapis kazarak çok kısa bir sürede gelişebilirsiniz. Ancak survival öyle değildir. Survival'da kendiniz gelişmek, maden bulmak zorundasınız. Yani bana göre survival daha eğlenceli. Ayrıca lapis'li faction sunucuları sanırım bir tek bizim ülkemizde var. Diğer ülkelerde neredeyse tüm faction sunucuların lapisleri bulunmamakta.
peki diğer ülkelerde ne kullanılıyor?

İnasiow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yabancılarda OP Faction var,çığrından çıkmış artık.Elmas blok felan kazıyorsun.Ha tabi diğer Faction sunucular var,onlarda böle bişi yok.