Pluginer_Mert
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bazı Şeyler Dediğin Ne Söylersen Yardımcı Olabiliriz ?Çok fazla bir şey kalmadı, fakat bazı şeyler için Java Developer gerekiyor.
1 Hafta içinde ilk sürümünü çıkartmayı düşünüyorum.
Bazı Şeyler Dediğin Ne Söylersen Yardımcı Olabiliriz ?Çok fazla bir şey kalmadı, fakat bazı şeyler için Java Developer gerekiyor.
1 Hafta içinde ilk sürümünü çıkartmayı düşünüyorum.
Bir tanesini söyleyeyim, adam /schest sat yazdığında Alpha Chest açılacak ve buraya istediği itemleri koyacak, chesti kapattığı zaman içine koyduğu itemler veritabanına kaydedilecek. Daha sonra /schest al yazdığında veritabanında ki itemleri chestte görünecek.Bazı Şeyler Dediğin Ne Söylersen Yardımcı Olabiliriz ?
Zaten böyle bir plugin mevcut değil miydiBir tanesini söyleyeyim, adam /schest sat yazdığında Alpha Chest açılacak ve buraya istediği itemleri koyacak, chesti kapattığı zaman içine koyduğu itemler veritabanına kaydedilecek. Daha sonra /schest al yazdığında veritabanında ki itemleri chestte görünecek.
Bu plugin kafamda henüz tam oturmadı, yapabilecek birisi olursa ona göre ayarlayacağız.
Ben uyumlu ve tam istediğim gibi çalışanını bulamadım.Zaten böyle bir plugin mevcut değil miydi
Batihost'u KullanPayPal artık yok, online ödeme için güvenilir bir sistem bulamadım.
Batıhost ile görüştüm fakat bana şunu söylediler: "Size bu hizmeti vermemiz için bir süre müşterimiz olmalısınız"Batihost'u Kullan
Nasıl Yani ? Herkes Kullanabilir batihost'u Zaten Piyasadaki Çoğu Server BatihostBatıhost ile görüştüm fakat bana şunu söylediler: "Size bu hizmeti vermemiz için bir süre müşterimiz olmalısınız"
Ben Batıhost'tan bu hizmeti belki alırım ama önemli olan sistemi dağıtacağım herkesin bu hizmeti kullanabilmesi.
Bana biraz açıklasana şunu beyin (404 error found verdi)Zaten böyle bir plugin mevcut değil miydi
Nasıl Yani ? Herkes Kullanabilir batihost'u Zaten Piyasadaki Çoğu Server Batihost
Ben Batihostu Kullanmak İstiyorum Diyelim Peki Bunu Nasıl Yapacağım ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Çok mecbur kalmadıkça Batıhost kullanmak istemiyorum, PayPal tarzı kolayca kayıt açıp herkesin kullanabileceği bir sistem arıyorum.
Bu yönden düşünmemiştim, siteye birden fazla ödeme yöntemi destekleyen bir sistem yaparım.Ben Batihostu Kullanmak İstiyorum Diyelim Peki Bunu Nasıl Yapacağım ?
Bu Arada Siteden Yeni Görüntüler Atarmısın ?
Bu yönden düşünmemiştim, siteye birden fazla ödeme yöntemi destekleyen bir sistem yaparım.
Hangisini kullanmak istediğini sen seçersin, aralarında Batıhost'ta olur.
** Yeniliklerle ilgili bir video geliyor, fakat videoyu izledikten sonra gözle görülür çok değişiklik olmadığını hatta bir kaç şeyin eksildiğini göreceksiniz. Fakat, kullanımı daha kolay ve daha güvenli şuanda.
Site Hakkında Yeni Video;
echo gmdate("H:i:s", 134);