- En iyi cevaplar
- 1
Youtube'da Aradım F5 Diye Kanal Yok ?Bana karşı çok fena rezil oldunf5 3 yıl önceden aktif olarak çalışan bir youtube kanalıydı
![]()
Youtube'da Aradım F5 Diye Kanal Yok ?Bana karşı çok fena rezil oldunf5 3 yıl önceden aktif olarak çalışan bir youtube kanalıydı
![]()
Fail üzerine fail geliyor.Youtube'da Aradım F5 Diye Kanal Yok ?![]()
f5 3 yıl önceden aktif olarak çalışan bir youtube kanalıydı
Youtube'da Aradım F5 Diye Kanal Yok ?![]()
Kanalın ismi Casthane, F5 kurucusu. İndieragandi sersine göz at. Görürsün.
LaxMean F5 Kurucunun Adıymış Kanalla Ne Alaka ? şu an Sen Failsin.Bana karşı çok fena rezil oldunf5 3 yıl önceden aktif olarak çalışan bir youtube kanalıydı
![]()
İlk deneyimimde arkadaşlarla multiplayer oynuyorduk, dağda küçük bi evimiz vardı. Sonra bloklar kırılmıyordu ben de niye kırılmıyor demiştim :'( Demek ki sürekli basılı tutmak gerekiyormuş.Daha Blok Bile Kıramıyordum ^^
O Kadar Kazmaydım ki Basıp Çekiyordum![]()
3 yıl önce diyorsun. Ben ne bileyim öyle bir kanal olduğunu düzgünce yazabilseydin eğer bende düzgünce anlayabilirdim! Bu arada rezil olacak bir durumda yok. Tabii senin gözünde iş çok farklı.
Bu arada konuyla alakası yok ama 1.5.2'ye Optifine yüklü minecraft jar verebilecek var mı?
@Manyakwolf , @ZorinTR , @LaxMean
.Araştırdım jar yok Ben jar kullanıyorum ama 1.7.2 . neden sürümü yükseltmiyosunArkadaşım teşekkür ederim ama bu benim istediğim değil. Birincisi Light formu ben ultra formunu istemiştim , ikincisi bu jara yüklü değil sadece optifine'ın .zip hâli. Eğer bunu isteseydim sitesinden bende indirebilirdim. Yinede sağol.
@zombiespaceman1