Minecraft İlk Geceniz Nasıl Oldu?

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 yıl önce diyorsun. Ben ne bileyim öyle bir kanal olduğunu düzgünce yazabilseydin eğer bende düzgünce anlayabilirdim! Bu arada rezil olacak bir durumda yok. Tabii senin gözünde iş çok farklı.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Daha Blok Bile Kıramıyordum ^^
O Kadar Kazmaydım ki Basıp Çekiyordum :D
İlk deneyimimde arkadaşlarla multiplayer oynuyorduk, dağda küçük bi evimiz vardı. Sonra bloklar kırılmıyordu ben de niye kırılmıyor demiştim :'( Demek ki sürekli basılı tutmak gerekiyormuş.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
3 yıl önce diyorsun. Ben ne bileyim öyle bir kanal olduğunu düzgünce yazabilseydin eğer bende düzgünce anlayabilirdim! Bu arada rezil olacak bir durumda yok. Tabii senin gözünde iş çok farklı.

Konu tartışmaya gitmesin. İkinizde haklısınız. (Ciddi söylüyorum, tahrik etme amacım yok.)

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım teşekkür ederim ama bu benim istediğim değil. Birincisi Light formu ben ultra formunu istemiştim , ikincisi bu jara yüklü değil sadece optifine'ın .zip hâli. Eğer bunu isteseydim sitesinden bende indirebilirdim. Yinede sağol. :)

@zombiespaceman1

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım teşekkür ederim ama bu benim istediğim değil. Birincisi Light formu ben ultra formunu istemiştim , ikincisi bu jara yüklü değil sadece optifine'ın .zip hâli. Eğer bunu isteseydim sitesinden bende indirebilirdim. Yinede sağol. :)

@zombiespaceman1
.Araştırdım jar yok Ben jar kullanıyorum ama 1.7.2 . neden sürümü yükseltmiyosun

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.2 zaten yüklü ama 1.7.2'de birkaç mod yüklediğim anda çok kasıyor. 1.5.2'de 15-20 modla oynuyordum ve çok az kasıyordu ve optifine vardı. Bir de 1.5.2'de optifine'ı mods klasörünün içine atınca çalışsa süper olur ama yok olmuyor. İllâ minecraft.jar'ın içine atacaksın. Atıncada Crash veriyor. :( Yinede sağol arkadaşım! :)

@zombiespaceman1

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk başladığımda ev yaptım havalıydı sonra kale yaptım bikaç ev falan o gün baya güzeldi :D