- En iyi cevaplar
- 0
çık yine gir tekrar dene...modu export etmeye çalıştım mavi yazıda kaldı
çık yine gir tekrar dene...modu export etmeye çalıştım mavi yazıda kaldı
Çekicem güncellemeyi bekliyorum. Geleceğını açıkladılar. Çok uzun sürerse en yakın zamanda çekicem.Başka video çekmeyecek misin ?
Hangi sürüm için olanı indirirsen o sürüm için olur. Arkadaşın paylaştığı link 1.7.2 için.Modun versiyonunu (mesela 1.6.4 yada 1.7.2) nasıl seçiyoruz 2 videoyuda izledim
Videoda anlatılan 1.7.2 sürümü. Ayrıca en düşük java jdk7 biligisayarınızda kurulu olmalı...Arkadaşlar indirdim ilk indirdiğinizde kuruluyo diyo ya işte orda bişeyler indiriyor ve sonra Testing Decompiled files kısmında hata verdi benim sistemim 64 bit x64 olan jdk yi indirdim kurdum yine olmadı lütfen yardım edermisiniz
@Nelerath @KadirBerk @Mantis11[DOUBLEPOST=1403636067,1403635486][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar burada kalıyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1403636249][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar acil
Kardeş DLl-Fixer diye bi program var onu indir kur programı açınca 2. sekmeye gel oraya MSVCP110 yaz aramaya tıkla altta link çıkınca ona tıkla kursun bu kadar. Eğer yapamazsan mesaj at skype den hallederiz.Hata ALıyorum MSVCP110.dll Bilgisayarınızda Eksik Oldugundan Çalısmıyor Napmam Lazım :'(
Hata ALıyorum MSVCP110.dll Bilgisayarınızda Eksik Oldugundan Çalısmıyor Napmam Lazım :'(