muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Tanıtım:Bu minecraft dünyasının nasıl oluştuğu ile ilgilidir.Yaratıkları kullandığı bir dil vardır.Birde arada sırada parantez içine alınmış yazılar daha ayrıntılı anlatım yapmak içindir.
Hikaye beğeni ve oy sayısına göre uzatılabilir.Bundan dolayı her ihtimale karşı bölüm bölüm verilecektir.
3. Kişilik olarak anlatılacaktır.
1.Steve
Kahramanımız,alt kattan gelen bir ses ile uyandı.
-Steve,hadi!Geç kalacağız!
-Tamam,geliyorum.
Üstünü giyip yüzünü yıkadıktan sonra aşağı inen Steve,erkek kardeşi Mark'ın onu beklemekte olduğunu gördü.
-Saat kaç olmuş hala uyuyorsun!Ben uyarmasam öğlene kadar uyuyacaksın.
-Tamam tamam,hadi susda arabaya geçelim.
Kısa ve sıkıcı bir araba yolculuğundan sonra Steve,şirketin önünde arabayı durdurdu.İlk önce kardeşini şirketteki arkadaşlarıyla tanıştırıp sonra ona yerini gösterdi.
-İlk gün için iyi şanslar.
-Şansa ihtiyacım yok.
-Herneyse işte.Akşam görüşürüz.
Sıkıcı bir iş günü sonrası eve dönen Steve ve kardeşi Mark,biraz televizyon izleyip yemek yedikten sora dışarı çıktı.Tam kapıyı açarken şehrin ortasında bir patlama oldu ve gökyüzüne doğru bir ışık süzmesi(Beacon ışığı) yükseldi.Bir tane daha patlamanın ardından,yukarıda,gökyüzünde kocaman siyah bir delik açıldı!her şey burda başladı...
Eğer severseniz devam edeceğim.Yazım hatası olmuş ise affola.
Hikaye beğeni ve oy sayısına göre uzatılabilir.Bundan dolayı her ihtimale karşı bölüm bölüm verilecektir.
3. Kişilik olarak anlatılacaktır.
1.Steve
Kahramanımız,alt kattan gelen bir ses ile uyandı.
-Steve,hadi!Geç kalacağız!
-Tamam,geliyorum.
Üstünü giyip yüzünü yıkadıktan sonra aşağı inen Steve,erkek kardeşi Mark'ın onu beklemekte olduğunu gördü.
-Saat kaç olmuş hala uyuyorsun!Ben uyarmasam öğlene kadar uyuyacaksın.
-Tamam tamam,hadi susda arabaya geçelim.
Kısa ve sıkıcı bir araba yolculuğundan sonra Steve,şirketin önünde arabayı durdurdu.İlk önce kardeşini şirketteki arkadaşlarıyla tanıştırıp sonra ona yerini gösterdi.
-İlk gün için iyi şanslar.
-Şansa ihtiyacım yok.
-Herneyse işte.Akşam görüşürüz.
Sıkıcı bir iş günü sonrası eve dönen Steve ve kardeşi Mark,biraz televizyon izleyip yemek yedikten sora dışarı çıktı.Tam kapıyı açarken şehrin ortasında bir patlama oldu ve gökyüzüne doğru bir ışık süzmesi(Beacon ışığı) yükseldi.Bir tane daha patlamanın ardından,yukarıda,gökyüzünde kocaman siyah bir delik açıldı!her şey burda başladı...
Eğer severseniz devam edeceğim.Yazım hatası olmuş ise affola.