Minecraft Nasıl Minecraft Oldu,her şey Nasıl Başladı?

Devam etmemi istermisiniz?

• Evet

Kullanılan: 28 84.8%
  • Hayır

Kullanılan: 5 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    33

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tanıtım:Bu minecraft dünyasının nasıl oluştuğu ile ilgilidir.Yaratıkları kullandığı bir dil vardır.Birde arada sırada parantez içine alınmış yazılar daha ayrıntılı anlatım yapmak içindir.
Hikaye beğeni ve oy sayısına göre uzatılabilir.Bundan dolayı her ihtimale karşı bölüm bölüm verilecektir.
3. Kişilik olarak anlatılacaktır.

1.Steve
Kahramanımız,alt kattan gelen bir ses ile uyandı.
-Steve,hadi!Geç kalacağız!
-Tamam,geliyorum.
Üstünü giyip yüzünü yıkadıktan sonra aşağı inen Steve,erkek kardeşi Mark'ın onu beklemekte olduğunu gördü.
-Saat kaç olmuş hala uyuyorsun!Ben uyarmasam öğlene kadar uyuyacaksın.
-Tamam tamam,hadi susda arabaya geçelim.
Kısa ve sıkıcı bir araba yolculuğundan sonra Steve,şirketin önünde arabayı durdurdu.İlk önce kardeşini şirketteki arkadaşlarıyla tanıştırıp sonra ona yerini gösterdi.
-İlk gün için iyi şanslar.
-Şansa ihtiyacım yok.
-Herneyse işte.Akşam görüşürüz.
Sıkıcı bir iş günü sonrası eve dönen Steve ve kardeşi Mark,biraz televizyon izleyip yemek yedikten sora dışarı çıktı.Tam kapıyı açarken şehrin ortasında bir patlama oldu ve gökyüzüne doğru bir ışık süzmesi(Beacon ışığı) yükseldi.Bir tane daha patlamanın ardından,yukarıda,gökyüzünde kocaman siyah bir delik açıldı!her şey burda başladı...
Eğer severseniz devam edeceğim.Yazım hatası olmuş ise affola.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Valla bu minecraft hikayelerinden bıkkınlık geldi bana ha heryerden fırlıyorlar :D
(üstüne alınma reis hazır ortada bir hikaye varken düşüncemi belirteyim dedim)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tapatalkdaym ya :sırıtmak: sen bn verdim say

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anlaşıldı :D[DOUBLEPOST=1375567679,1375567627][/DOUBLEPOST]
Valla bu minecraft hikayelerinden bıkkınlık geldi bana ha heryerden fırlıyorlar :sırıtmak:
(üstüne alınma reis hazır ortada bir hikaye varken düşüncemi belirteyim dedim)

Önemli değil alınmadım.Senin düşüncende önemli :D

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, biraz Minecraft dışında hikayeler yazsak? Ama başı güzel olmuş, devam et.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2.Yeşil derililer
Kocaman deliğin içinden devasa beyaz renkli dokungaçlı uçan yaratıklar(ghast) çıkıyordu.Bir kaç dakika sonra yaklaşık 50 tane dev uçan yaratık ağızlarından attıkları ateş topları ile şehri kaos ortamına döndürmüştü.Şehrin dış taraflarında oturdukları için
bu tarafa gelmeleri zaman alacaktı.Bir anda mavi renkli bir patlama oldu.Camdan dışarı bakan insanlar yere yığıldılar.Steve ve Mark ise garajın ordan izledikleri için arabanın üstüne yığılıverdiler.Sonra insanlara birşeyler oldu.Her yerden inleme sesleri çıkmaya başladı.Steve ve Mark hemen ayağa kalkıp arabaya bindiler.Ancak aracı çalıştırana önlerinde 3 silüet belirmişti.Araba çalışınca bunların yeşilimsi derili insanlar olduğunu farkettiler(Zombiler).Steve aracı üstlerine sürmeye kalktı ama onlardan biri daha hızlı davranıp camı kırdı.Steve ona yumruk atıp camdan içeri girmesini engelledi.O arada son bir patlama daha oldu.Steve ve Mark bayıldı.Steve Mark'tan önce uyandı.Ve ellerine baktı.Kocaman bir çığlık attı.Elleri ve geriye kalan heryeri küplere dönmüştü!

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2.Yeşil derililer
Kocaman deliğin içinden devasa beyaz renkli dokungaçlı uçan yaratıklar(ghast) çıkıyordu.Bir kaç dakika sonra yaklaşık 50 tane dev uçan yaratık ağızlarından attıkları ateş topları ile şehri kaos ortamına döndürmüştü.Şehrin dış taraflarında oturdukları için
bu tarafa gelmeleri zaman alacaktı.Bir anda mavi renkli bir patlama oldu.Camdan dışarı bakan insanlar yere yığıldılar.Steve ve Mark ise garajın ordan izledikleri için arabanın üstüne yığılıverdiler.Sonra insanlara birşeyler oldu.Her yerden inleme sesleri çıkmaya başladı.Steve ve Mark hemen ayağa kalkıp arabaya bindiler.Ancak aracı çalıştırana önlerinde 3 silüet belirmişti.Araba çalışınca bunların yeşilimsi derili insanlar olduğunu farkettiler(Zombiler).Steve aracı üstlerine sürmeye kalktı ama onlardan biri daha hızlı davranıp camı kırdı.Steve ona yumruk atıp camdan içeri girmesini engelledi.O arada son bir patlama daha oldu.Steve ve Mark bayıldı.Steve Mark'tan önce uyandı.Ve ellerine baktı.Kocaman bir çığlık attı.Elleri ve geriye kalan heryeri küplere dönmüştü!

Gece Gece korktum rüyamda zombi tekmelersem şaşırmıcam
Hikaye güzel devam.