Lovebeer24
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Haklısın Adamlar server kurmuş vip yazıyor saatte 1 kit tools ile pro 7 set alıyor
Shine!!
Saçmalamışsın
Ha Bir Hakaret Olarak Görüyorsan Bunu Bir Şey Diyemem Ama Diyene Bir Vurgu Yapayım
Türk Oyuncusunun Çoğunluğu Küçük abilerden Oluşmaktadır Ve Yabancı Oyuncular Tarafından Hep " Noob " Olarak Görülmemizin Nedeni Budur
Ek Olarak Minecraft'ın Çocuk Oyunu Denmesinin Nedeni'de Bence Budur
abiler Heryerde
Biz Kendimizi Aşağılamıyoruz Bunu Sizler Yapıyorsunuz
mükemmelsına Suç Atıyorsunuz
Tebrik Ediyorum Harika :/
O Zaman hayatta herkes istediğini yapsın kaos ortamında buluşalım.Aylardır burda değilim hala bunlarla mı uğraşıyorsunuz?
İsteyen istediği gibi sunucu açsın size ne ki?
Serverlerin yukselmesi değil minecraft mantiğinin değişmesi zorumuza gidiyor minecraft öyle lapis kazilip zaman harcanacak bi oyun değil xp kasmak için lapis deil mob kesersin işin eylencesi budur öte yandan ben hammadde li serverlerede karşiyim çunki odunu kolay cana buluyon o ağaçkesmenin tadi farkli...Biz bir şey yapmıyoruz , burda bir arkadaş türkler yüzünden oyunun tadı çıkmıyor diyor . ben ona söylüyorum. Ayrıca şöyle bir durumda var: İsteyen istediğiyle zaman harcar ve buna laf edemessiniz. Lapisli server açanlara savaş açıcakmış gibi bir haliniz var. Bir şeyi sevmeyen insan onu takmaz.Sanırım sizin sevmediğiniz o lapisli ve o abi kurucuları olan server lerde sizin o profesyonel pluginerleri adminleri herşeyi bilen rehberleri olan , lapis i hammaddesi olmayan mükemmel serverlerinizden daha çok oyuncu barındırıyor diye bukadar kızıyorsunuz . Kardeşim birşeyi sevmiyorsan birdaha ilgilenmessin onunlaolur biter. Size ne kimin ne yaptığından ? Ah doğru öyle serverlerin yükselmesi zorunuza gidiyor , değilmi ?
Biz bir şey yapmıyoruz , burda bir arkadaş türkler yüzünden oyunun tadı çıkmıyor diyor . ben ona söylüyorum. Ayrıca şöyle bir durumda var: İsteyen istediğiyle zaman harcar ve buna laf edemessiniz. Lapisli server açanlara savaş açıcakmış gibi bir haliniz var. Bir şeyi sevmeyen insan onu takmaz.Sanırım sizin sevmediğiniz o lapisli ve o abi kurucuları olan server lerde sizin o profesyonel pluginerleri adminleri herşeyi bilen rehberleri olan , lapis i hammaddesi olmayan mükemmel serverlerinizden daha çok oyuncu barındırıyor diye bukadar kızıyorsunuz . Kardeşim birşeyi sevmiyorsan birdaha ilgilenmessin onunlaolur biter. Size ne kimin ne yaptığından ? Ah doğru öyle serverlerin yükselmesi zorunuza gidiyor , değilmi ?
Insanlarin amacini yanliş anlamiş siniz bu konudaki tek amaç oyuncuları bu oyunun lapis li sunucular yuzunden türkiye oyuncularinin tembelleşmesi ve noob laşmasini önlemektir ki şahsen haklilarda bilinçsiz açilan her server turkiyenin zararina olacaği gibi oyuncu kalitesinide duşurecektir benim duşuncelerim bu yönde ve bu oyun lapis kazarak zaman geçireceğiniz bir oyun değildir .. iyi forumlar..siz ne derseniz deyin lapisli serverleri engelliyemeyeceğiniz için sorun yok , bu konuda veya gruplarınızda öyle lapis i sevmeyen toplam 150 kişi takılırsınız kendi aranızda . EĞER GERÇEKTEN LAPİSLİ SERVERLERİ SEVMİYORSANIZ BÖYLE SERVERLERİ TAKMAYIN .
O Zaman Sana Şunu Söyleyeyim Zeki Arkadaşım Ölümün Lapis'den Olsun!siz ne derseniz deyin lapisli serverleri engelliyemeyeceğiniz için sorun yok , bu konuda veya gruplarınızda öyle lapis i sevmeyen toplam 150 kişi takılırsınız kendi aranızda . EĞER GERÇEKTEN LAPİSLİ SERVERLERİ SEVMİYORSANIZ BÖYLE SERVERLERİ TAKMAYIN .
Bana dedin her halde o lafı?sırf bir oyun yüzünden kendi ulusunu küçümseyen birinden ne hayır gelir ki zaten ?
Kimin Yorumunu Alıntı Yaptıysam Ona Dedim |-(Bana dedin her halde o lafı?
Anasayfada baktıms enin avatarın canım sıkılıyordu anime izledim bi gireyim bakayım dedim her halde o akrdeşimiz o lafı bana dedi çünkü benim yorumumdan sonra mesaj yazmış.Kimin Yorumunu Alıntı Yaptıysam Ona Dedim |-(
-Edit
Sen Niye Benim İzliyorsun La![]()
Anasayfada baktıms enin avatarın canım sıkılıyordu anime izledim bi gireyim bakayım dedim her halde o akrdeşimiz o lafı bana dedi çünkü benim yorumumdan sonra mesaj yazmış.
Tamam abi ama bi dk özele gelirmisin bir şey sorucam.Tmm Sen Animeye Geri Dön Burada Görülecek Bir Şey Yok
abiler Filan Var İşte Meraklısına Göstermek Lazım![]()