Minecraft Türkiye Topluluğu Üzerindeki Saçma Olaylara Değiniyoruz.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslinda Serverlerde Vip yerine Bağışçı yazmali Daha anlamli olur.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Shine!!
Saçmalamışsın
Ha Bir Hakaret Olarak Görüyorsan Bunu Bir Şey Diyemem Ama Diyene Bir Vurgu Yapayım
Türk Oyuncusunun Çoğunluğu Küçük abilerden Oluşmaktadır Ve Yabancı Oyuncular Tarafından Hep " Noob " Olarak Görülmemizin Nedeni Budur
Ek Olarak Minecraft'ın Çocuk Oyunu Denmesinin Nedeni'de Bence Budur
abiler Heryerde :o

Biz Kendimizi Aşağılamıyoruz Bunu Sizler Yapıyorsunuz
mükemmelsına Suç Atıyorsunuz
Tebrik Ediyorum Harika :/

Biz bir şey yapmıyoruz , burda bir arkadaş türkler yüzünden oyunun tadı çıkmıyor diyor . ben ona söylüyorum. Ayrıca şöyle bir durumda var: İsteyen istediğiyle zaman harcar ve buna laf edemessiniz. Lapisli server açanlara savaş açıcakmış gibi bir haliniz var. Bir şeyi sevmeyen insan onu takmaz.Sanırım sizin sevmediğiniz o lapisli ve o abi kurucuları olan server lerde sizin o profesyonel pluginerleri adminleri herşeyi bilen rehberleri olan , lapis i hammaddesi olmayan mükemmel serverlerinizden daha çok oyuncu barındırıyor diye bukadar kızıyorsunuz . Kardeşim birşeyi sevmiyorsan birdaha ilgilenmessin onunlaolur biter. Size ne kimin ne yaptığından ? Ah doğru öyle serverlerin yükselmesi zorunuza gidiyor , değilmi ?

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz bir şey yapmıyoruz , burda bir arkadaş türkler yüzünden oyunun tadı çıkmıyor diyor . ben ona söylüyorum. Ayrıca şöyle bir durumda var: İsteyen istediğiyle zaman harcar ve buna laf edemessiniz. Lapisli server açanlara savaş açıcakmış gibi bir haliniz var. Bir şeyi sevmeyen insan onu takmaz.Sanırım sizin sevmediğiniz o lapisli ve o abi kurucuları olan server lerde sizin o profesyonel pluginerleri adminleri herşeyi bilen rehberleri olan , lapis i hammaddesi olmayan mükemmel serverlerinizden daha çok oyuncu barındırıyor diye bukadar kızıyorsunuz . Kardeşim birşeyi sevmiyorsan birdaha ilgilenmessin onunlaolur biter. Size ne kimin ne yaptığından ? Ah doğru öyle serverlerin yükselmesi zorunuza gidiyor , değilmi ?
Serverlerin yukselmesi değil minecraft mantiğinin değişmesi zorumuza gidiyor minecraft öyle lapis kazilip zaman harcanacak bi oyun değil xp kasmak için lapis deil mob kesersin işin eylencesi budur öte yandan ben hammadde li serverlerede karşiyim çunki odunu kolay cana buluyon o ağaçkesmenin tadi farkli...

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yukarıda Söylediğim Her Şeyin Hala Arkasındayım
Ve Ek Olarak Şunları Ekleyeyim
Öncelikle Bir Server'ım Yok Ama Bir Projem Var İlgi Çekip Çekmemesi Umrumda Değil Ben Eğlenceme Bakıyorum Hani Snn Server İlgi Görmüyor Lapis İlgi Görüyor Buna Sinirleniyorsun Gibi Bir Şey Yok
Ama Tabikide Batıyor Lapisli Server'ların İlgi Çekmesi Ve Batan Şey Tam Olarak Şu
Bu Server'larda *0 Kalite *0 Oyun Anlayışı *0 Oyuncu Anlayışı Tek Düşündükleri Server Dolsun Para Gelsin Dolsun Para Gelsin Dolsun Dolsun Dolsun Hava Gelsin :/
Para Geleceğini Düşündükleri Şey İse "abi" Dediğimiz Parası Bol Elemanların İlgisini Lapis'ile Çekmek
Öyle Oyuncular Varki En Dandik Server'da Diğer Oyuncuları Kolay Kesebilmek İçin En Üst Düzey Vip Alırlar
Burda Ayrı Bir Sorun Var Zaten Bir Vip Normal Bir Oyuncudan Kat Kat Daha Avantajlı Buna Girmiyorum Bile
Bak Bu Yazıyı Çok Uzatırım Hemde Hayvan Gibi Uzatırım :)
Şöyle Son Cümlelerimi Yapış Bitireyim

Lapis Seven Oyuncu
Benden Daha Fazla Üşengeç
hiçbir İşi Beceremeyecek Ve Denese Bile Eline Yüzüne Bulaştıracak Tipte Oyunculardır Benim Gözümde Böye
Hani Bunu Mantığı Nedir 1 Saat Lapis Kas Ve Paran İle Lv Tavan Yapsın
Sonra O Parayla Git Dia Al Zırh Craft'la Sonra Tılsıma Giriş Sonrada PvP'ye Giriş
Ölene Kadar Aban Sonra Öldün Eee 1 Saat Daha Lapis Kas Ve Üst Satırdakileri Tekrarla...
Hocam Sana Soruyorum Bunu Neresi Mantıklı
Madem Öyle Ben Bir Server Açayım
Bir Tabela Ekleyeyim Sana Full Dia Set Kılıç Ve Tılsımlı Elma Versin
Diğer Tabelada 100 Lv Bunları 30 Dakikada Bir Alabilsinler
Gidip Kapışsınlar Bir Kaç Arena Ekleyeyim Her Yerde PvP Açık Olsun Hatta Spawn'dada Açık Olsun
İşte Bu Eve Ne Gerek Var Sanal Chest Ekleriz Olur Biter Bence
İşte Lapisli Oyuncuların İsteği
Birde Vip Ekleyeyim 1 Tane Sadece Full Tılsımlı Dia Set
Ahanda Hepsi Bu Gelsin Paralar xD
Bundan Zevk Alırmısın ?
Veya Bir Oyuncu Olarak Kendine Yakıştırıyormusun ?

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
siz ne derseniz deyin lapisli serverleri engelliyemeyeceğiniz için sorun yok , bu konuda veya gruplarınızda öyle lapis i sevmeyen toplam 150 kişi takılırsınız kendi aranızda . EĞER GERÇEKTEN LAPİSLİ SERVERLERİ SEVMİYORSANIZ BÖYLE SERVERLERİ TAKMAYIN .

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
siz ne derseniz deyin lapisli serverleri engelliyemeyeceğiniz için sorun yok , bu konuda veya gruplarınızda öyle lapis i sevmeyen toplam 150 kişi takılırsınız kendi aranızda . EĞER GERÇEKTEN LAPİSLİ SERVERLERİ SEVMİYORSANIZ BÖYLE SERVERLERİ TAKMAYIN .
Insanlarin amacini yanliş anlamiş siniz bu konudaki tek amaç oyuncuları bu oyunun lapis li sunucular yuzunden türkiye oyuncularinin tembelleşmesi ve noob laşmasini önlemektir ki şahsen haklilarda bilinçsiz açilan her server turkiyenin zararina olacaği gibi oyuncu kalitesinide duşurecektir benim duşuncelerim bu yönde ve bu oyun lapis kazarak zaman geçireceğiniz bir oyun değildir .. iyi forumlar..

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Zaman Sana Şunu Söyleyeyim Zeki Arkadaşım Ölümün Lapis'den Olsun!
En İyi Dileklerimle İmza Kejdurapa

-Edit
Bu Bir Hakaret Değildir
Şikayet Etmeden Önce Düşünün
+ Bende Beni Şikayet Ettiğiniz Ve Yetkilileri Uğraştırdığınız İçin Şikayet Edeceğim x)

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kimin Yorumunu Alıntı Yaptıysam Ona Dedim |-(

-Edit
Sen Niye Benim İzliyorsun La :D
Anasayfada baktıms enin avatarın canım sıkılıyordu anime izledim bi gireyim bakayım dedim her halde o akrdeşimiz o lafı bana dedi çünkü benim yorumumdan sonra mesaj yazmış.

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anasayfada baktıms enin avatarın canım sıkılıyordu anime izledim bi gireyim bakayım dedim her halde o akrdeşimiz o lafı bana dedi çünkü benim yorumumdan sonra mesaj yazmış.
:D Tmm Sen Animeye Geri Dön Burada Görülecek Bir Şey Yok
abiler Filan Var İşte Meraklısına Göstermek Lazım :D