Minecraft'a Gelmesini İstediğiniz Şeyler/Yenilikler/İtemler

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Emerald ciddi anlamda birşeye yaramıyor emeraldı bulan adam şekeri ne yapsın emeralddan armor vb gelmeli tamamen vasıfsız bir maden bence ...

Vizroy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundaki itemlerin gücü ve bulunma zorluğu değiştirilmeli ve gümüş(silver)oyuna eklenmeli
Demir çok kolay bulunuyor ve çok güçlü
Altın zor bulunuyor ve güçsüz
oyundaki itemlerin gücü şöyle olmalı
Tahta<Taş<Demir<Altın<Gümüş<Elmas
Dayanıklılık
Tahta<Altın<Taş<Gümüş<Demir<Elmas

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şu ses degistirilsin özellikle köylülerin ki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
o elleri yapışık olan dik dik bakan npclar kaldırılsın npclar comes alive modu gibi olsun etrafta köy dışında bizim gibi hayatta kalan insanlar şöyle fıstıklar olsun evlenelim konuşalım :D
ve şunlar
  • 600 boss eklensin (boss öldürme delisiyim :D)
  • creative moda endercrystal gelsin
  • ev eşyaları eklensin
  • şöyle fıstık çeken araçlar
  • dünyada olan tüm araçlar
  • krallıklar eklensin bi krallıkta notch olsun
  • bad loginsiz server açılsın
  • silahlar eklensin
  • su-urban adlı bi npc eklensin genellikle çöllerde bulunsun şöyle terörist gibi giyinsin elinde Ak-47 olsun bizi öldürmeye çalışsın ölünce mutlaka AK-47 ve AK-47 mermisi düşsün ama mermisi 0-5
  • çoook zor oyun modu eklensin
  • emerald la sadece npclarla takas yapabiliyoz bazı çöl tapınakları olsun 4 elmas yerleştirelim oda açılsın içerde büssürü sandık olsun vede armor falan yapalım
  • bi kötülük kalesi olsun nether brick ve glowstone dan olsun camları olsun etrafı lavlarla kaplı olsun köprüsü olsun etrafında evil dragon(kötülük ejderhası) dönüp dursun kalenin içinde birçok tehlikeli mob olsun chestler olsun dia falan olsun
  • oyuna gerçek hayatta olan madenler eklensin(bakır bronz tin gibi.)

W

WitherMan

Ziyaretçi
sebep?

Skinleride değiştirilmeli.Kız köylüler gelse falanda iyi olur :D Evlilik falanda olabilir :D Çocuk yapma falan hatta.Öyle bir mod vardı.

Şaka yaptım rapor edilmedin :D Evet Comes Alive mod çocuk yapıyorsun büyüyünce işleri ona devrediyorsun.[DOUBLEPOST=1388939381,1388939319][/DOUBLEPOST]
o elleri yapışık olan dik dik bakan npclar kaldırılsın npclar comes alive modu gibi olsun etrafta köy dışında bizim gibi hayatta kalan insanlar şöyle fıstıklar olsun evlenelim konuşalım :D
ve şunlar
  • 600 boss eklensin (boss öldürme delisiyim :D)
  • creative moda endercrystal gelsin
  • ev eşyaları eklensin
  • şöyle fıstık çeken araçlar
  • dünyada olan tüm araçlar
  • krallıklar eklensin bi krallıkta notch olsun
  • bad loginsiz server açılsın
  • silahlar eklensin
  • su-urban adlı bi npc eklensin genellikle çöllerde bulunsun şöyle terörist gibi giyinsin elinde Ak-47 olsun bizi öldürmeye çalışsın ölünce mutlaka AK-47 ve AK-47 mermisi düşsün ama mermisi 0-5
  • çoook zor oyun modu eklensin
  • emerald la sadece npclarla takas yapabiliyoz bazı çöl tapınakları olsun 4 elmas yerleştirelim oda açılsın içerde büssürü sandık olsun vede armor falan yapalım
  • bi kötülük kalesi olsun nether brick ve glowstone dan olsun camları olsun etrafı lavlarla kaplı olsun köprüsü olsun etrafında evil dragon(kötülük ejderhası) dönüp dursun kalenin içinde birçok tehlikeli mob olsun chestler olsun dia falan olsun
  • oyuna gerçek hayatta olan madenler eklensin(bakır bronz tin gibi.)

WAAY YASİN KUL.ADINI DEĞİŞTİRMİŞİN HAYIRLI OLSUN :D AMA 600 BOSS EKLERLERSE OYUNA MİLLET BOSS NİYETİNE SENİ PARALAR :D[DOUBLEPOST=1388939445][/DOUBLEPOST]
Arabada gelse fena olmaz 4x4 minecraftin yollarinda iyi gider.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oo evet iyi olabilir.[DOUBLEPOST=1388939488][/DOUBLEPOST]
Emerald ciddi anlamda birşeye yaramıyor emeraldı bulan adam şekeri ne yapsın emeralddan armor vb gelmeli tamamen vasıfsız bir maden bence ...
Aynen bulması da zor.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şaka yaptım rapor edilmedin :D Evet Comes Alive mod çocuk yapıyorsun büyüyünce işleri ona devrediyorsun.[DOUBLEPOST=1388939381,1388939319][/DOUBLEPOST]

WAAY YASİN KUL.ADINI DEĞİŞTİRMİŞİN HAYIRLI OLSUN :D AMA 600 BOSS EKLERLERSE OYUNA MİLLET BOSS NİYETİNE SENİ PARALAR :D[DOUBLEPOST=1388939445][/DOUBLEPOST]

Aynen bulması da zor.
teşekkür ederim avatarda değiştirdim :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Aynen bulması da zor.
hem ben zaten kendim boss um eğer kodlama öğrenirsem mod yapçam modda boss ben olcam ve oyunda kendi silahlarım olcak sadece onlarla canım gitçek zar zor ölcem :D enderdragon gibi bi bölgede doğcam end den gidilcek :D

W

WitherMan

Ziyaretçi
waaayyy kadir nickini değiştirmişin hayırlı olsun :)[DOUBLEPOST=1388940306,1388940269][/DOUBLEPOST]
o smileyi assasinscreed forum dan aldın biliyorum
1.si saol seninde hayırlı olsun.
2.si smiley derken profil fotoyu kastediyorsun sanırım hayır o forumdan almadım. Leatherface Teksas Katliamı filminin karakteri.