sebep?Silah biraz zor gelir Alimert rapor edildin.
Skinleride değiştirilmeli.Kız köylüler gelse falanda iyi olurŞu ses degistirilsin özellikle köylülerin ki
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sebep?
Skinleride değiştirilmeli.Kız köylüler gelse falanda iyi olurEvlilik falanda olabilir
Çocuk yapma falan hatta.Öyle bir mod vardı.
o elleri yapışık olan dik dik bakan npclar kaldırılsın npclar comes alive modu gibi olsun etrafta köy dışında bizim gibi hayatta kalan insanlar şöyle fıstıklar olsun evlenelim konuşalım
ve şunlar
- 600 boss eklensin (boss öldürme delisiyim
)
- creative moda endercrystal gelsin
- ev eşyaları eklensin
- şöyle fıstık çeken araçlar
- dünyada olan tüm araçlar
- krallıklar eklensin bi krallıkta notch olsun
- bad loginsiz server açılsın
- silahlar eklensin
- su-urban adlı bi npc eklensin genellikle çöllerde bulunsun şöyle terörist gibi giyinsin elinde Ak-47 olsun bizi öldürmeye çalışsın ölünce mutlaka AK-47 ve AK-47 mermisi düşsün ama mermisi 0-5
- çoook zor oyun modu eklensin
- emerald la sadece npclarla takas yapabiliyoz bazı çöl tapınakları olsun 4 elmas yerleştirelim oda açılsın içerde büssürü sandık olsun vede armor falan yapalım
- bi kötülük kalesi olsun nether brick ve glowstone dan olsun camları olsun etrafı lavlarla kaplı olsun köprüsü olsun etrafında evil dragon(kötülük ejderhası) dönüp dursun kalenin içinde birçok tehlikeli mob olsun chestler olsun dia falan olsun
- oyuna gerçek hayatta olan madenler eklensin(bakır bronz tin gibi.)
Arabada gelse fena olmaz 4x4 minecraftin yollarinda iyi gider.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bulması da zor.Emerald ciddi anlamda birşeye yaramıyor emeraldı bulan adam şekeri ne yapsın emeralddan armor vb gelmeli tamamen vasıfsız bir maden bence ...
teşekkür ederim avatarda değiştirdimŞaka yaptım rapor edilmedinEvet Comes Alive mod çocuk yapıyorsun büyüyünce işleri ona devrediyorsun.[DOUBLEPOST=1388939381,1388939319][/DOUBLEPOST]
WAAY YASİN KUL.ADINI DEĞİŞTİRMİŞİN HAYIRLI OLSUNAMA 600 BOSS EKLERLERSE OYUNA MİLLET BOSS NİYETİNE SENİ PARALAR
[DOUBLEPOST=1388939445][/DOUBLEPOST]
oo evet iyi olabilir.[DOUBLEPOST=1388939488][/DOUBLEPOST]
Aynen bulması da zor.
önce kişisel bilgilere tıkla.Daha sonra en menünün en altına in(kişisel bilgiler var ya ordaki) kullanıcı adı değiştir yazıyo ordan yap
Saol.önce kişisel bilgilere tıkla.Daha sonra en menünün en altına in(kişisel bilgiler var ya ordaki) kullanıcı adı değiştir yazıyo ordan yap
hem ben zaten kendim boss um eğer kodlama öğrenirsem mod yapçam modda boss ben olcam ve oyunda kendi silahlarım olcak sadece onlarla canım gitçek zar zor ölcemŞaka yaptım rapor edilmedinEvet Comes Alive mod çocuk yapıyorsun büyüyünce işleri ona devrediyorsun.[DOUBLEPOST=1388939381,1388939319][/DOUBLEPOST]
WAAY YASİN KUL.ADINI DEĞİŞTİRMİŞİN HAYIRLI OLSUNAMA 600 BOSS EKLERLERSE OYUNA MİLLET BOSS NİYETİNE SENİ PARALAR
[DOUBLEPOST=1388939445][/DOUBLEPOST]
oo evet iyi olabilir.[DOUBLEPOST=1388939488][/DOUBLEPOST]
Aynen bulması da zor.
Gereksiz gibime geldi bu arada kullanıcı adımı değiştirdimBenim fikrimi neden eklemedin![]()
waaayyy kadir nickini değiştirmişin hayırlı olsunGereksiz gibime geldi bu arada kullanıcı adımı değiştirdim![]()
o smileyi assasinscreed forum dan aldın biliyorumBenim fikrimi neden eklemedin![]()
1.si saol seninde hayırlı olsun.waaayyy kadir nickini değiştirmişin hayırlı olsun[DOUBLEPOST=1388940306,1388940269][/DOUBLEPOST]
o smileyi assasinscreed forum dan aldın biliyorum