Mr.McMiner
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Bende 2. ölmem enderman yüzünden oldu creeperler patlattıktan sonra endermanın yanında doğdum yüzüne baktım ve olan oldu 
Oha ben bile bukadar süredir mc onuom hiç endermanın yanında doğmadım. keşke doğsaydımBende 2. ölmem enderman yüzünden oldu creeperler patlattıktan sonra endermanın yanında doğdum yüzüne baktım ve olan oldu![]()
hiç öle doğmadım işte.[DOUBLEPOST=1407791636,1407791273][/DOUBLEPOST]Endermanın yanında dediğim 10-15 blok uzakta lord 98IamLegend98
kapandımı şimdi? kapanmadıysa ö.m den söylermisin noliirHa hatırladım ölüşümü(biraz uzun oldu ama nese)
Şimdi ben 1.2.5 e başlamadan 6 ay önce minecraft.net ten oynuyordum premium olmadan sunucu listesi vardı girebiliyordum. Ordan ücretsiz bilgisayara indirince premium şart sanıyordum (crack falan bilmiyodum daha)
Sonra işte orda bi mod vardı. LavaFlow mu neydi lav 5 10dk içinde başlıyor.
Lav gelmeden önce kendine creative sandığından sağlam bir ev yapıyorsun. Atıyorum camdan yaparsan hemen ölürsün ben 3 kat obsidyen 2 kat demir bloğu ve ortasında kendim dururdum hep(genelde işliyodu) Sonrasında sunucuya girince süre az kalmıştı bi adamın evine girdim ve öldüm lav üstüme geldi
Not: Lavlar akışkan değildi blok blok piramit gibi ilerliyordu köşelerdenBelli bir süre sonra blokları kırıp geçebiliyordu. Ve oyunda ilk sinir olduğum şey o dediğim yerde oynarken sağ veya sol tıklamada habire ESC basmış gibi Game Menu çıkardı çözümünü arayıp bulamamıştım 4 5 gün onu aradım oynayışı çok yavaşlatıyordu. Ve ilk adminliğimi orda yapmıştım Türk sunucuda
![]()
Uzun süredir kapalı. 1.5.2 çıktığında yada 1.4.7 tam hatırlamıyorum 1.0 çok eski sürüm denilerek kapatıldı onun yerine demo konuldu siteden demo oynanıyor ama sonuçta yine biraz dosya indiriyosunhiç öle doğmadım işte.[DOUBLEPOST=1407791636,1407791273][/DOUBLEPOST]
kapandımı şimdi? kapanmadıysa ö.m den söylermisin noliir