Minecraft'da Neden Zıplayarak Koştuğumuzda Çabuk Acıkırız?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim delirtme beni bilip bilmeden konuşuyorsun 6.67 × 10^-11 N m^2 kg^-2 (G) x m1.m2 (İlk kütle x Gezegenin kütlesi) / r^2 (iki kütle arası eş çekim mesafesi) dir formülü... Sen bunları bilmeden hesaplama yapıyorsun ve bunların arasındaki en komik olanı kütle çekimini hesaplamaya gerek yok demen Ddnkdjekekswosjdjjfdkkqoqmmqwdw ha bide Saniyede 5 blok aşağıya düşmeye belirli kütle çekimi demen :/ Diğer yorumundaki failını tekrarlarsan cahil olduğun da ortaya çıkmış olur. Ve ben her zaman bilenler cahillere karşı kaybeder :/
Kaybettiğini anladın demek. Okumadan konuşuyorsun. Neden gerek olmadığını açıkladım. Bilmediğin konuda bir şey yazama istersen.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Seni gidi kötü çocuk seniii....
Basıncı hesaba katmamışsın; o yüzden işlem hatalı :p

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş anlamak istemiyor ve kendi kafasında bi uzaklık falan vermiş olsa bile mc dünyasındaki dünya kütlesi ve steve kütlesini bilmeden hesap yapıyor, bunları geçtim yerçekime heryerde eşit gibi bi laf etti en çok ona üzüldüm :/
Hala anlamıyor musun? Minecraft'ın Fiziği hakkında hiç mi bir şey bilmiyorsun. Yapılan hesaplamalar da g sabit. Anlamıyorsan İngilizce söyleyeyim constant.[DOUBLEPOST=1433756452,1433756420][/DOUBLEPOST]
Seni gidi kötü çocuk seniii....
Basıncı hesaba katmamışsın; o yüzden işlem hatalı :p
Minecraft'da basınç yok. :p[DOUBLEPOST=1433756506][/DOUBLEPOST]
Yapma kardeşim 1 altın bloktan yola çıkarak birşeyleri çarpıp işle birleştirip 3939393928.2993 gibi bir rakam bulmuşsun onu demeye çalışıyorum ben neyse daha fazla yazmıycam ters anlıyorsun sanki düşmanlık olsun diye yazmışım gibi :/
Düşmanlık olsun diye yazsaydın rapor ederdim. :p[DOUBLEPOST=1433756599][/DOUBLEPOST]
Yediğimiz elma *-*
Elmanın çapı olmaz anlayacağın -,-
Onu Wikipedia'ya sor.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hala anlamıyor musun? Minecraft'ın Fiziği hakkında hiç mi bir şey bilmiyorsun. Yapılan hesaplamalar da g sabit. Anlamıyorsan İngilizce söyleyeyim constant.[DOUBLEPOST=1433756452,1433756420][/DOUBLEPOST]
Minecraft'da basınç yok. :p[DOUBLEPOST=1433756506][/DOUBLEPOST]
Düşmanlık olsun diye yazsaydın rapor ederdim. :p[DOUBLEPOST=1433756599][/DOUBLEPOST]
Onu Wikipedia'ya sor.
Bulmuşlar yuvarlak elma tüm elmaları böyle sanıyorlar, Wikipedi farkı adfsdfas

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum Halkı bir şey Diyeceğim.Oyundaki Bu Acıkmadan Size Ne Allah Aşkına ? İşsiz Bir Şekilde Bunu Çözüyorsunuz Ama Şu Ülkemizde Bir Çatal Bıçak Üretmiyorsunuz.Bakanlar Kalkıp Diyor Biz Kendi Yerli Uçağımızı Yapacağız Fakat Motorunu ve Diğer Parçalarını Alarak Her Ülke Birleştirebilir.Bu Verdiğiniz Emeği Biraz Teknolojiye Harcasaydınız şu an O Üretemediğimiz Araba ve Uçak Motorlarını Çoktan Üretmiştik...