BAKINIZEger minecraft cracklilerden arındırılırsa minecraft türk oyuncuların en az %70 i oyunu bırakmak zorunda kalır. Zengin kişiler crackliler kalksın diyor. Zenginler bi kendinizi bizim yani cracklilere koyun : Eger sizde crackli olsaydınız ve minecraft cracklilerden arındırılırsa ne hissedersiniz? Sizin dediğiniz bizi işte böyle hissettiriyor.
Ayrıca eger minecraft cracklilerden arındırılırsa oyunun 20 milyon oyuncu birden bire 2 milyon oyuncuya düşer. Simdi yeniliklere : Minecraft'ın ileride iyi şeylerle dolu bir oyun olacağını düşünüyorum. (umarım ağacın altını kesince hepsi düşer) Yeni moblar,yeni block ve madenler,elmastan kat kat daha iyi zırhlar ve kılıclar,silahların gelmesi(biraz abartıya kaçtım gibi), ve daha bir sürü yenilikle beraber geleceğini ümit ediyorum. Tabikide bunların gelmesi için zaman geçmesi gerekir.
BUNADA BAKINIZCrached Kalkarsa Köşeye Kantinde Görüpte Aç Gözlülükten Yedikleri Arkadaşlarına Hava İçin En pahalı Yiyeceği Almak Yerine Bütçesine Uygun Olanı Alıp Günde 1 - 2 Tl Atsa En Geç 1 Ay İçinde Alırlar Preyi
Adamlar Düşünüyor Bedava Oynamak Varken neden 60 Tl vereyim ? Böyle Diğer Oyunlar Gibi Crachedler Multi Oynayamasa Bak Bakalım Nasıl Alıyorlar
Şu "Zengin Kişiler" tabirini anlamıyorum. Benimde premiumum var. Ama aylık 1200 tl den az alıyoruz. Ben de hergün aldığım 3 tl harçlığın 1 tl sini 18 yaş kişilerin altında alabilen Migros tan ininal kart aldım ve hergün 1 tl sini içine koydum. Öle aldım premiumu ve mutluyum. Nokia 3310 la geziyorum lan dışarda ama premiumum var. Siz 24 ay taksitle İphone 5 alçağınıza hergün paranızı biriktirip Premium alsanız hiçbirşey olmaz. Sonra crack kullanıp Premiumu olan ama dışarda Nokia 3310 ile gezen kişiler "zengin kişiler" diyorsunuz.
Crached Olupta İlgili Olan Server Çok Az Bir Kaç Server Dışında Premiumların Nickiyle Girilmış Serverda Premium Adam Gelince Üyeliği Ona Veren Çok Az Sayıda Server Sahibi Var Durum Böyle Olunca Premiumlar Çoğu Crached Sunucuda Oynayamaz Oluyor Zaten Oynayanda Çok Az herkes Küfürden ve Hileden Uzak Olmak İçin Premium Sunucu OynuyorSana katılıyorum bende 2.5 yıl boyunca crack oynadım ve gördüm ki nasıl bir özür dilerimlikmiş crack oynuyosan bile skinim olsun diye premium isimle girmiyceksin sonra diğer adamlar servere giriyolar bum giriş yap diyor napıcaksın ? Para yatırdığın hesaba adam sırf karakterim güzel olsun diye özür dilerimlik yapıp sana oynatmıyor crack sende adam gibi dürüst bi şekilde steve oyna gidip premiummuş gibi oynayanlarda var
Sen ne diyosun minecraftın big digden farkı bile kalmazo değilde 5.1.1de savaş robotları bile çıkar
Sen ne diyosun minecraftın big digden farkı bile kalmaz
Göklerden GT–S6500D İle Gönderildi