Minecraftın Geleceği hakkında tartışmalar

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
siz kafayı mı yediniz? minecraft şuana kadar en çok satan oyun olduğu halde cracke izin veriyor ve oyun içinde pek fark yaratmıyor. crack iyidir ama oyunun manyağı olursanız oyunu almalısınız ki içiniz rahatlasın.

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gün gelecek crack kalkacak.Dünya üzerinde birçok oyuncu oyunu bırakacak ama adamların umurunda olmaz paralarını onlardan kazanmıyorlar sonuçta.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın parayı vermemişsiniz adamın ekme parasını satın alan oyunculardan çıkardığını biliyorsunuz dur herhalde. Siz onun hakkını hiçe sayıp oyunu crack olarak oynarsanız tabikide hakkına girersiniz bakın bende crack kullandım oldukçada pişmanım ancak nedir bu her şey crack olsun olayı yahu deli misiniz her şey beleş mi olacak? bakın orada 60 lira dediğin para 30 dolar 20 euro falan elbette orada daha ucuz ancak TÜRK lirasının değeri okadarda fazla olmadığı için bize oldukça pahalı geliyor bu şeyler yani burada okadar kolay orjinal oyun alınmıyor farkındayım hatta ailemin durumu sebebiyle BİR AL 2.Sİ bedava fırsatını bile kaçırdım media markt daki. şimdi crackliler hep kendinizi bizim yerinize koyun dediniz dediniz dediniz şimdi kendinizi MİNECRAFTI yapan Mojang şirketinin üyeleri yerine koyun bakalım ekmek paranız çalınınca güzel hissedebiliyormusunuz?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şu "Zengin Kişiler" tabirini anlamıyorum. Benimde premiumum var. Ama aylık 1200 tl den az alıyoruz. Ben de hergün aldığım 3 tl harçlığın 1 tl sini 18 yaş kişilerin altında alabilen Migros tan ininal kart aldım ve hergün 1 tl sini içine koydum. Öle aldım premiumu ve mutluyum. Nokia 3310 la geziyorum lan dışarda ama premiumum var. Siz 24 ay taksitle İphone 5 alçağınıza hergün paranızı biriktirip Premium alsanız hiçbirşey olmaz. Sonra crack kullanıp Premiumu olan ama dışarda Nokia 3310 ile gezen kişiler "zengin kişiler" diyorsunuz.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eger minecraft cracklilerden arındırılırsa minecraft türk oyuncuların en az %70 i oyunu bırakmak zorunda kalır. Zengin kişiler crackliler kalksın diyor. Zenginler bi kendinizi bizim yani cracklilere koyun : Eger sizde crackli olsaydınız ve minecraft cracklilerden arındırılırsa ne hissedersiniz? Sizin dediğiniz bizi işte böyle hissettiriyor.
Ayrıca eger minecraft cracklilerden arındırılırsa oyunun 20 milyon oyuncu birden bire 2 milyon oyuncuya düşer. Simdi yeniliklere : Minecraft'ın ileride iyi şeylerle dolu bir oyun olacağını düşünüyorum. (umarım ağacın altını kesince hepsi düşer) Yeni moblar,yeni block ve madenler,elmastan kat kat daha iyi zırhlar ve kılıclar,silahların gelmesi(biraz abartıya kaçtım gibi), ve daha bir sürü yenilikle beraber geleceğini ümit ediyorum. Tabikide bunların gelmesi için zaman geçmesi gerekir.
BAKINIZ
Crached Kalkarsa Köşeye Kantinde Görüpte Aç Gözlülükten Yedikleri Arkadaşlarına Hava İçin En pahalı Yiyeceği Almak Yerine Bütçesine Uygun Olanı Alıp Günde 1 - 2 Tl Atsa En Geç 1 Ay İçinde Alırlar Preyi
Adamlar Düşünüyor Bedava Oynamak Varken neden 60 Tl vereyim ? Böyle Diğer Oyunlar Gibi Crachedler Multi Oynayamasa Bak Bakalım Nasıl Alıyorlar
BUNADA BAKINIZ
Şu "Zengin Kişiler" tabirini anlamıyorum. Benimde premiumum var. Ama aylık 1200 tl den az alıyoruz. Ben de hergün aldığım 3 tl harçlığın 1 tl sini 18 yaş kişilerin altında alabilen Migros tan ininal kart aldım ve hergün 1 tl sini içine koydum. Öle aldım premiumu ve mutluyum. Nokia 3310 la geziyorum lan dışarda ama premiumum var. Siz 24 ay taksitle İphone 5 alçağınıza hergün paranızı biriktirip Premium alsanız hiçbirşey olmaz. Sonra crack kullanıp Premiumu olan ama dışarda Nokia 3310 ile gezen kişiler "zengin kişiler" diyorsunuz.

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Premium'u kimse parası var da, harcamak istiyor diye almıyor, Maddi durumumuzu orta sayarım, kendine zengin demem ama premium'um. Minecraftta Mojang'ın telif haklarına sahip olduğu crackli launcher var. Minecraft'ın kendi sunduğu, sunucunun türünü belirleyen bir sistem, seçenek var. Isterse bir kişi sunucusunu premium özel yapar, isterse crack + premium.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crack hiçbir zaman serbest olmadı ki? Nereden uyduruyorsunuz bunu? Ben dota 2 oynuyorum ve düşürdüğüm itemleri takasla falan ilerlettim item satarak 5-6 tane oyun aldım indirimde.. Sonradan tabi yaşım büyüyünce kendim direkt parayla alıyorum ama böyle oyun alırdım.. ac 3 falan hep böyle aldım.. Fakir edebiyatı yapmayın şurada isteyince olur.. İlk oyunun mount and blade warband daha çocukken aldım çok zor olmadı.. Şimdi harçlık falan arttı kafam rahat herşeyi alıyorum.. Buradaki insanlar sanki hepsinin aile geliri 10-12 bin lira sanki premium olan herkes milletvekili bebesi gibi konuşuyorsunuz..

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sana katılıyorum bende 2.5 yıl boyunca crack oynadım ve gördüm ki nasıl bir özür dilerimlikmiş crack oynuyosan bile skinim olsun diye premium isimle girmiyceksin sonra diğer adamlar servere giriyolar bum giriş yap diyor napıcaksın ? Para yatırdığın hesaba adam sırf karakterim güzel olsun diye özür dilerimlik yapıp sana oynatmıyor crack sende adam gibi dürüst bi şekilde steve oyna gidip premiummuş gibi oynayanlarda var
Crached Olupta İlgili Olan Server Çok Az Bir Kaç Server Dışında Premiumların Nickiyle Girilmış Serverda Premium Adam Gelince Üyeliği Ona Veren Çok Az Sayıda Server Sahibi Var Durum Böyle Olunca Premiumlar Çoğu Crached Sunucuda Oynayamaz Oluyor Zaten Oynayanda Çok Az herkes Küfürden ve Hileden Uzak Olmak İçin Premium Sunucu Oynuyor

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size Bir Şey Söyliyimmi İlerki Versiyonlarda Minecraft Blok Olmaktan Çıkar

Göklerden GT–S6500D İle Gönderildi

yektak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bence 1.8'in crackini çıkartmamalılar çünkü Minecraft'i yapmak için 2009'dan beri uğraşıyorlar siz bedava giriyorsunuz. Bu gidişle adamlar hiç para kazanamayacak ve Minecraft 2 gelmeden updateleri bitirirler belki. (Edit:Ben orjinal aldım) :)