Minecraft'ın Geleceği

Sizin Minecraft ın geleceği hakkındaki görüşünüz

• Güzel ilerliyoruz tam gaz devam

Kullanılan: 4 15.4%
  • We need Changes

Kullanılan: 22 84.6%

• Kullanılan toplam oy
    26

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Konuyu düzenlemeye gerek yok ki :ciddi: sunucu konusu değil ki bu konuyu süsleyecek halimiz yok :(
Süslemeye gerek yok arkadaş "Konu biraz dağınık olmuş olabilir Affola" yazdığı için ve yazdığı şey gerçek olduğu için böyle demek istemiş :D

Beyler Konuyu Gönüllü olarak düzenlemek isteyen varsa Düzenleyip atabilirmi belki sayesinde daha çok kişiye ulasabiliriz konuda bir yere imzasınıda atsın :)
Üşenmessem yaparım belki .s

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Haklıyım tabi len
Konu ile alakasız ama paylaşmak istedim :( çıldırıyorum
Hayırcıyım bende ama bune lan :D
Siyaset yasak diye biliyorum yasak değilsede genede paylaşma bu tür şeyler kesinlikle kavgayla sonuçlanır.
5 kişiden 8 i banlanır yani :p

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu kitlesinin gelişmemesi sadece yaş kitlesi ve pluginlerle alakalı değil.Türkler sunucularına önem vermiyorlar en ucuza kaçalım en fazla parayı kazanalım diye bakıyorlar.Çok fazla Üst düzey ''yabancı'' sunucularla çalıştım Hepsi serverlarına harcayabildikleri kadar para harcıyorlar ki daha fazla para kazanabilsinler. Binlerce dolarlık Harita yaptım daha geçenlerde bakın 1 harita 2000$,birkaç harita değil ya da yaptığım tüm haritalar değil. Adamlar her karışına güzel olsun diye özen gösteriyor.Bide parayı verdik artık o iş sizde de demiyorlar gelip haritalarıyla ilgileniyorlar bak bunu böyle yapın bunu değiştirin şu olmamış diyorlar sunucu planlarını gösteriyorlar fikir alışverişi yapıyorlar.Oyuncuların hepsi Çok mu ''old'' kesim hayır,Ama serverdeki özeni görünce insanlar oynadıkları oyuna odaklanıyor. Ben burda kendimden örnek verdim ama kısaca Türkiye'de Sunucularına Gerçekten özenen bir kesim gerekiyor. Mimara para vermem ona para vermem dedikçe para da yapamazsınız yani ya da yapsanız bile sizin yaptığınız paraya ben para demem.

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Konuyu Düzenleyip Birazdaha Okunabilir Hale getirdim Güzel Yorumlarınız İçin Teşekkür ediyorum

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Şimdi boş yapan yakışıklı kardeşlerimi geçersek bu ortamda uzun süredir bulunduğumdan gördüğüm şeylere dayanarak sorularını cevaplayayım.

İLK SORU-)Türkiyede bu işler neden olmuyor ?
Java/Bukkit bilen kişi sayısı az-)
Yüksek kalitede bir sunucu işini gerçekten iyi bilen bilgisayar programcılarının elinden çıkar.
Adminin 'Uçsun Kaçsın,Gökten Tavuk yağsın,Yere düşünce kale schematiği yüklesin' gibi uçuk fikirleri karşısında bizim yetersiz
geliştiricilerimizin verdiği cevap 'Hallederim , o neki la'.Tam 5 gün uğraştıktan sonra Skype'dan engelleyip Admine bir daha mesaj
atmaz tabi.Onun yerine 'Deli mi sevdi seni birader ?' diye sorup daha mantıklı şeyler düşünmesini söylemek her babayiğidin yaptığı
şey değildir.

Az Para ,Aşırı Fazla İş-)
Bu durum mimar arkadaşların da başına geliyordur.10 liraya,20 liraya aşırı fazla şeyler isteyenler yapmayıncada arkanızdan
konuşan bi topluluk var.Veyahut size ucuza iş kapatıp,sizin yaptığınız işi başka kişilere satan kişiler de var.
Şahsen bana 20 liraya Hunger Games eklentisi yazdırmaya kalkan insanlar oldu.MySQL/HikariCP destekli hemde.

Bazende bu durum tam tersi oluyor.İşi alacak mimar/geliştirici egoist,çok para isteyen az iş yapan biri oluyor.
100x100 alanlık basit bi Arena schematiğine 200TL isteyen mimar grupları gördüm ben.Her ne kadar işini güzel yapsanda
koyduğun şey blok hani.
Şimdi niye mimarlara laf geçiriyon burdan diyecen,ülkede geliştirici yok ki böyle bi pislik yapsınlar.

Vele-Öhm Yakışıklı Kardeşlerimiz-)
Bu kardeşlerimiz minecraft oynamayı sevipde doğru düzgün terbiye almamış yada henüz gelişme çağında oldukları için
yaptıkları hareketleri yeterince düşünemeyen kişilerdir.Uzun süreli bi savaştan sonra tek çözümün alamadıkları anne
şevkatiyle yaklaşmak olduğunu buldum.
Kendileri süper mimar,en iyi hacker,en üstün geliştirici gibi nâmlara sahiplerdir.

2. SORU-) Neden global Sunucularımız yok ?
Ben sana bir şey sorayım.Kaç tane sunucu admininin premium hesabı var ?

3. SORU-) neden milletin kendisine ait hiçbirşeyi yok ?
Var.Sadece destek görmediğinden klasörlerde byte(toz) tutuyorlar.
Bunun genel sebebi grup olarak çalışamamız.Yani adam gibi gruplanamıyoruz.
Gruplansak bile iki gün sonra saçma salak bi sebepten geri dağılıyoruz.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi boş yapan yakışıklı kardeşlerimi geçersek bu ortamda uzun süredir bulunduğumdan gördüğüm şeylere dayanarak sorularını cevaplayayım.

Yüksek kalitede bir sunucu işini gerçekten iyi bilen bilgisayar programcılarının elinden çıkar.
Admin için 'Uçsun Kaçsın,Gökten Tavuk yağsın,Yere düşünce kale schematiği yüklesin' gibi uçuk fikirleri karşısında bizim yetersiz
geliştiricilerimizin verdiği cevap 'Hallederim , o neki la'.Sonra 5 gün uğraştıktan sonra Skype'dan engelleyip Admine birdaha mesaj
atmaz tabi.Onun yerine 'Deli mi sevdi seni birader ?' diye sorup daha mantıklı şeyler düşünmesini söylemek her babayiğidin yaptığı
şey değildir.

Bu durum mimar arkadaşların da başına geliyordur.10 liraya,20 liraya aşırı fazla şeyler isteyenler yapmayıncada arkanızdan
konuşan bi topluluk var.Veyahut size ucuza iş kapatıp,sizin yaptığınız işi başka kişilere satan kişiler de var.
Şahsen bana 20 liraya Hunger Games eklentisi yazdırmaya kalkan insanlar oldu.MySQL/HikariCP destekli hemde.

Bazende bu durum tam tersi oluyor.İşi alacak mimar/geliştirici egoist,çok para isteyen az iş yapan biri oluyor.
100x100 alanlık basit bi Arena schematiğine 200TL isteyen mimar grupları gördüm ben.Her ne kadar işini güzel yapsanda
koyduğun şey blok hani.
Şimdi niye mimarlara laf geçiriyon burdan diyecen,ülkede geliştirici yok ki böyle bi pislik yapsınlar.

Bu kardeşlerimiz minecraft oynamayı sevipde doğru düzgün terbiye almamış yada henüz gelişme çağında oldukları için
yaptıkları hareketleri yeterince düşünemeyen kişilerdir.Uzun süreli bi savaştan sonra tek çözümün alamadıkları anne
Kendileri süper mimar,en iyi hacker,en üstün geliştirici gibi nâmlara sahiplerdir.

Ben sana bir şey sorayım.Kaç tane sunuucu admininin premium hesabı var ?

Krdş biraz daha yazda okiyim :D

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Adminin 'Uçsun Kaçsın,Gökten Tavuk yağsın,Yere düşünce kale schematiği yüklesin' gibi uçuk fikirleri karşısında bizim yetersiz
geliştiricilerimizin verdiği cevap 'Hallederim , o neki la'.Tam 5 gün uğraştıktan sonra Skype'dan engelleyip Admine bir daha mesaj
şey değildir.

koyduğun şey blok hani.

Ben sana bir şey sorayım.Kaç tane sunucu admininin premium hesabı var ?

Ne diyon lan sen ? şimdi sana varya bir ddos atıcam internetin kesilecek lan sonra bilgisayarını heçqırlayıp akrabalarına öşeq resmi atıcam ve bilgisayarını yakacam abi de lan bana !!!
dalga geçtiğimi anlamayan var mı ?