Tekno_Manyak
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Domuzun bunu yapmasi icin oyuna eklendini biliyormusunuzTam bir ucurmun kenarında bir maden kazarken bir mobun arkadan vurup aşşagıya ucmak
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Domuzun bunu yapmasi icin oyuna eklendini biliyormusunuzTam bir ucurmun kenarında bir maden kazarken bir mobun arkadan vurup aşşagıya ucmak
Güzel Türklerin güzel Minecraft'ımızı s**mesi.1. Ney ?
![]()
Uzun değil daha kolay elinle bile kırabiliyosunO beyaz şeylerin adı SilverFish eğer bir taşın içinde silverfish varsa kırılması biraz daha uzun sürüyor o yöntemden yırtabilirsin![]()
türk serveri bırak eskiden premiumum yokken birinin adıyla oynuyodum adam skinini kız yapmış (yabancı serverdayim) biri beni geçerken gördü sonra yazı yazdı: ''Patron sana uygun bi kız buldum'' yazdı (çevirdim ingilizceden)[DOUBLEPOST=1400963559,1400963096][/DOUBLEPOST]Neyse ben creeperdan korkmam ya da nefret etmem çünkü:Türk serverlerindeki ergenlerin klasik lafı:
-Kız sevgili aranır skinliyim,zenginim aldatmam.
Bide bunu copy&paste yapıyolar ya nefret ediyorum![]()
Yanlış yapmışsın ata ata gideceksin bir yerden sonra o yere girecek orayı kazacaksın1. End portal. Çünkü DÜNYADA 1 KERE BULAMADIM ŞU PORTALI3 kişi hayvanlar gibi kazdık ender gözü attık falan
2. ENDER GÖZÜ lan bune end portalın yerini göstermiyo ki bu. 1 kere attım biryere geldi oraya gittim 1 kere daha attım başka biryere 1 kere dogru düzgün bulamadum![]()