Minecraft'ta En Nefret Ettiğiniz Şey...

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftda en nefret ettiğim sey doru durust server bulamıyom hep sıkılıyom !

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşı ufak oyuncu kardeşlerimizin boyundan büyük laf edip daha yapamayacağı küfürlerde bulunması ve üstüne üstlük seni şikayet edip adminlerle uğraşmak..

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Liste yapayım:
1. Mod yüklü iken sistem ne kadar iyi olursa olsun yakamı bırakmayan internal server lagı
2. Crash
3. Bazı mod yapımcılarının tembelliği.
Not: Kare olmayan bir şey isteyenler enderdragonu kesiğ açığa çıkan ışığa baksınlar. Pixellerden oluştuğu için teknik olarak kare ama battlefield 2 giib oyunları kare saymazsak bu da sayılmaz. :)

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk serverlerindeki ergenlerin klasik lafı:
-Kız sevgili aranır skinliyim,zenginim aldatmam.
Bide bunu copy&paste yapıyolar ya nefret ediyorum :D
türk serveri bırak eskiden premiumum yokken birinin adıyla oynuyodum adam skinini kız yapmış (yabancı serverdayim) biri beni geçerken gördü sonra yazı yazdı: ''Patron sana uygun bi kız buldum'' yazdı (çevirdim ingilizceden)[DOUBLEPOST=1400963559,1400963096][/DOUBLEPOST]Neyse ben creeperdan korkmam ya da nefret etmem çünkü:
1- Ben odun kesmeye gideceksem ya da madendeysem her yeri aydınlatır ve canavar olmadığından emin olurum
2- Evimin yakınında fazla oyalanmam (çiftlik gibi şeyleri evden en az 20 blok öteye yaparım)
3- Sssss sesini duydum mu anında kaçarım(creeper öldürmek için=taş kılıç veya demir kılıçla hiç ıskalamadan sürekli tıklarsan öldürürsün (bir duvara veya köşeye sıkıştırırsan daha kolay olur yada sağlama alıp zıplar vurur geri çekilirsin)[DOUBLEPOST=1400963652][/DOUBLEPOST]benim aslında minecraftta hoşlanmadığım pek bir şey yok. Hepsi lag ya da bug gibi küçük şeyler

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. End portal. Çünkü DÜNYADA 1 KERE BULAMADIM ŞU PORTALI :D 3 kişi hayvanlar gibi kazdık ender gözü attık falan
2. ENDER GÖZÜ lan bune end portalın yerini göstermiyo ki bu. 1 kere attım biryere geldi oraya gittim 1 kere daha attım başka biryere 1 kere dogru düzgün bulamadum :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
1. End portal. Çünkü DÜNYADA 1 KERE BULAMADIM ŞU PORTALI :D 3 kişi hayvanlar gibi kazdık ender gözü attık falan
2. ENDER GÖZÜ lan bune end portalın yerini göstermiyo ki bu. 1 kere attım biryere geldi oraya gittim 1 kere daha attım başka biryere 1 kere dogru düzgün bulamadum :D
Yanlış yapmışsın ata ata gideceksin bir yerden sonra o yere girecek orayı kazacaksın

Tapatalk ile gönderildi

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha bi tanesini unutmuşum:
KÜPLERDEN OLUŞUYO DİYE OYUNA İĞRENÇ DENMESİ (dünyanın en iyi oyunlarından birini grafiğine göre yorumlamak çok büyük ayıp) (Ve evet Minecraft
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gelmeden önce dünyanın en iyi oyunu sayılmış)[DOUBLEPOST=1401033232,1401033163][/DOUBLEPOST]Tanıdığım herkes MCye önce her şey küpten iğrenç dedi sonra tiryakisi oldu bende hiç öyle bir şey olmadı yine de çok fazla oynuyorum