Minecraft'ta En Nefret Ettiğiniz Şey...

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta en ama en nefret ettiğim şey pro4 setimle netherda uçurumun kenarında lav denizini cool bir şekilde durup izlerken bir anda ghastın ateş topu atıp altımdaki taşları kırıp beni lava düşürmesi.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Nefret Etiğim Şey Skeleton : Skeleton Beni Deli Eder Uzaktan Vurunca Sanki Aimbot Gibi Hedefe Tam Vurur Survivaldaysan Ve Uzaktaysan Ölme Şansın %75

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
En Nefret Etiğim Şey Skeleton : Skeleton Beni Deli Eder Uzaktan Vurunca Sanki Aimbot Gibi Hedefe Tam Vurur Survivaldaysan Ve Uzaktaysan Ölme Şansın %75
Hele bide sen suyun içindeysen o da dışarıdan atıyorsa okları uyuz ediyor insanı

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
this is creepers for: creepers is blowing up my house ingilizcesi olmayanlar için söylüyorum creeperler evimi patlatıyolar dedim.

bide lapis

bide

admin veya kurucunun şöyle demesi
dev lapis açıldı koşuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn gelmeyen kalmasın yihoooooooo[DOUBLEPOST=1400275606,1400275505][/DOUBLEPOST]
end deki enderdragonu öldürüp dünyaya geri dönünce end mesajı çıkınca oyun bitiyoki.

dev lapis açıldı koşuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn gelmeyen kalmasın yihoooooooo

Görünmez not: CTRL+V yi Bimden Aldım :D

kevincora

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
endermanlar : abi yüzüne bakmak istiom kııhıhhkhıhık gibi ses çıkarıp bana dalıo birde onun ejderhası gelio ateş püskürtmüyo etmiyo havaya uçuruyo düşürdümü can gidio onun canının gitmemesi çok uyuz bişi yere sürtünüyo can gitmio bug yapıo ibbına

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta en ama en nefret ettiğim şey pro4 setimle netherda uçurumun kenarında lav denizini cool bir şekilde durup izlerken bir anda ghastın ateş topu atıp altımdaki taşları kırıp beni lava düşürmesi.
Bunu gerçekten yaşadın mı şimdi? :D[DOUBLEPOST=1401470512,1401470479][/DOUBLEPOST]
zig zag yap[DOUBLEPOST=1401470739][/DOUBLEPOST]
endermanlar : abi yüzüne bakmak istiom kııhıhhkhıhık gibi ses çıkarıp bana dalıo birde onun ejderhası gelio ateş püskürtmüyo etmiyo havaya uçuruyo düşürdümü can gidio onun canının gitmemesi çok uyuz bişi yere sürtünüyo can gitmio bug yapıo ibbına
arkadaş sen mc'yi ne zamandır oynuyosun? O yere sürtünmüyo yerdeki blokları yok ediyo. Tabii end'deki o sarı taşları ve obsidiyeni kıramıyo. bug deil o kardeş

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bunu gerçekten yaşadın mı şimdi? :D[DOUBLEPOST=1401470512,1401470479][/DOUBLEPOST]
zig zag yap[DOUBLEPOST=1401470739][/DOUBLEPOST]
arkadaş sen mc'yi ne zamandır oynuyosun? O yere sürtünmüyo yerdeki blokları yok ediyo. Tabii end'deki o sarı taşları ve obsidiyeni kıramıyo. bug deil o kardeş
Evet yaşadım

McCrafTr34

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
skeleton tarafından öldürtmeye calışıp music disc düşürmeye calışınca creeperın hızlı gelip skeletondan önce creeperı öldürmek zorunda kalmak :S