Minecraft'ta En Nefret Ettiğiniz Şey...

steveko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ha bi tanesini unutmuşum:
KÜPLERDEN OLUŞUYO DİYE OYUNA İĞRENÇ DENMESİ (dünyanın en iyi oyunlarından birini grafiğine göre yorumlamak çok büyük ayıp) (Ve evet Minecraft League of Legends gelmeden önce dünyanın en iyi oyunu sayılmış)[DOUBLEPOST=1401033232,1401033163][/DOUBLEPOST]Tanıdığım herkes MCye önce her şey küpten iğrenç dedi sonra tiryakisi oldu bende hiç öyle bir şey olmadı yine de çok fazla oynuyorum

Aynen

Ha bi tanesini unutmuşum:
KÜPLERDEN OLUŞUYO DİYE OYUNA İĞRENÇ DENMESİ (dünyanın en iyi oyunlarından birini grafiğine göre yorumlamak çok büyük ayıp) (Ve evet Minecraft League of Legends gelmeden önce dünyanın en iyi oyunu sayılmış)[DOUBLEPOST=1401033232,1401033163][/DOUBLEPOST]Tanıdığım herkes MCye önce her şey küpten iğrenç dedi sonra tiryakisi oldu bende hiç öyle bir şey olmadı yine de çok fazla oynuyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wither Skeleton bulamamam :)
büyük bir nether fortress (nether kalesi) bul kendine güvenli bir alan yap (mesela içinde 2 blok yüksekliğinde delik bulunan bi yer yap ve üstünü kapa,yanmayan şeylerden yap ki blazeler dalmasın) bi 2-3 dk bekle ya da sürekli kalede dolaş bulursun bi kaç tane. (wither skeleton kafası istiyosan çok nadirler 24 wither skeletonda 1 falan düşüyolar

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
büyük bir nether fortress (nether kalesi) bul kendine güvenli bir alan yap (mesela içinde 2 blok yüksekliğinde delik bulunan bi yer yap ve üstünü kapa,yanmayan şeylerden yap ki blazeler dalmasın) bi 2-3 dk bekle ya da sürekli kalede dolaş bulursun bi kaç tane. (wither skeleton kafası istiyosan çok nadirler 24 wither skeletonda 1 falan düşüyolar

sağol :) deneyecem kardeş :D

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
türk serveri bırak eskiden premiumum yokken birinin adıyla oynuyodum adam skinini kız yapmış (yabancı serverdayim) biri beni geçerken gördü sonra yazı yazdı: ''Patron sana uygun bi kız buldum'' yazdı (çevirdim ingilizceden)[DOUBLEPOST=1400963559,1400963096][/DOUBLEPOST]Neyse ben creeperdan korkmam ya da nefret etmem çünkü:
1- Ben odun kesmeye gideceksem ya da madendeysem her yeri aydınlatır ve canavar olmadığından emin olurum
2- Evimin yakınında fazla oyalanmam (çiftlik gibi şeyleri evden en az 20 blok öteye yaparım)
3- Sssss sesini duydum mu anında kaçarım(creeper öldürmek için=taş kılıç veya demir kılıçla hiç ıskalamadan sürekli tıklarsan öldürürsün (bir duvara veya köşeye sıkıştırırsan daha kolay olur yada sağlama alıp zıplar vurur geri çekilirsin)[DOUBLEPOST=1400963652][/DOUBLEPOST]benim aslında minecraftta hoşlanmadığım pek bir şey yok. Hepsi lag ya da bug gibi küçük şeyler
Aydinlatırsın ama karanlık yerlerden canavar yine gelir, taş kılıç la sürekli vurursan öldürmezsin taş kılıç kötü çünkü öleşe kadar creeper çoktan patlar

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aydinlatırsın ama karanlık yerlerden canavar yine gelir, taş kılıç la sürekli vurursan öldürmezsin taş kılıç kötü çünkü öleşe kadar creeper çoktan patlar
sen şimdi karanlık yerden gelir diyosun ama karanlık yere kadar gidersen tabi gelir. Ama zombiler çok uzaktan bile senin orda olduğunu anlarlar yani zombi geliyosa şaşma. Ve ben patlatmadan öldürdüm bir iki kere ama çok zor