TurkishMine
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben minecraft survival games oynarken makro basıyorum iyi mi yaptım kötü mü? Yani makro basmalımıyım basmamalımıyım ?
Makro, oyunda fareye basınca otomatikman vuruyor, ve bu hile gibi oluyor. Makro bu.Bise sorcam macro ne
Makro nasıl yasak değil ? baba parasını alan 200 tl'lik mause alıp oyunu zehir etmek zorunda mı ?Yasak değil.Bir sakınca yok :/
Ama makrosuz oynayanlara haksızlık gibi oluyor,ama onlarda isterlerse makro kullanabilirler.Kendi kararları
(facepalm)
Anlamadim ?Makro, oyunda fareye basınca otomatikman vuruyor, ve bu hile gibi oluyor. Makro bu.
Hey.MCSG'nin kurallarına bakarsan makro yasak değil.Çoğu serverdede yasak değil.Zaten hilelerin sonu asla gelmeyecek bunu biliyorsun değilmiMakro nasıl yasak değil ? baba parasını alan 200 tl'lik mause alıp oyunu zehir etmek zorunda mı ?
Nasıl yasak değil öyle saçma şey mi olur minecraft bırakıyorumHey.MCSG'nin kurallarına bakarsan makro yasak değil.Çoğu serverdede yasak değil.Zaten hilelerin sonu asla gelmeyecek bunu biliyorsun değilmi![]()
Kardeşim yasak değil anlamıyormusun?Nasıl yasak değil öyle saçma şey mi olur minecraft bırakıyorum
Anlamamış gibi mi görünüyorum ? düzgün oku boş yazmaKardeşim yasak değil anlamıyormusun?
Makro kullananları savunmuyorum makrodan nefret ederim.Hiledende nefret ederim.Ama diyorumki makro yasak değil,anlamıyormusun?
Ve arkadaşa tavsiyem,kullanma.Ama kullanırsan bir sorun yok,yasak değil çünkü.