Minecraft'ta Makro Basmalımıyım?

TurkishMine

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft survival games oynarken makro basıyorum iyi mi yaptım kötü mü? Yani makro basmalımıyım basmamalımıyım ?

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yasak değil.Bir sakınca yok :/
Ama makrosuz oynayanlara haksızlık gibi oluyor,ama onlarda isterlerse makro kullanabilirler.Kendi kararları
(facepalm)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Herkesin Hile Kullandığı Bir Oyunda ( %90 Kitlenin ) Makro Basmanın Bir Sakıncası Yok Hatta Sende Hile Launcher İndirip Kullan Sonuçta Tüm Sg-Hg Oynayanlar Hile Kullanmasa Bile Hile Olanları Göze Alıpta Oynuyor Gerçi Onlarda Bir Süre Sonra Makroya Veya Hileye Geçiyor
Ha Eğer Ben Kastığım Rankı Emeğimle Kasmak İstiyorum Diyorsan ( Herkesin Hile Yada Makro Olduğu Oyunda Ne Kadar Başarırsan ) Hiç Bulaşma Nede Olsa Bir Tanıdığın Yani Arkan Yoksa Ban Yeme Riskin Var :)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen kullanma baktın oyunda herkes makro açıyor havalarda uçuşuyor o zaman açarsın

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ne gerek var açıp milleti kestiğin zaman arkandan konuşacaklar.
Kötü Sözler yemek istiyorsan aç istemiyorsan açma

MCG kuralları hakkında bilgim yok fakat makro bir hile fareye bir tıklayınca mesela beş tıklanmış gibi görüyor ve karşındaki kişiyi hemen indiriyorsun. Kill aura bir üstü gibi.
Ama elinde sonunda hesap askıya gider bende söylemesi bir daha o sunucuya giriş yapılmaz ve bu çok kötü bir şey (not: Premium ise sunucu)

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yasak değil öyle saçma şey mi olur minecraft bırakıyorum
Kardeşim yasak değil anlamıyormusun?
Makro kullananları savunmuyorum makrodan nefret ederim.Hiledende nefret ederim.Ama diyorumki makro yasak değil,anlamıyormusun?
Ve arkadaşa tavsiyem,kullanma.Ama kullanırsan bir sorun yok,yasak değil çünkü.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kardeşim yasak değil anlamıyormusun?
Makro kullananları savunmuyorum makrodan nefret ederim.Hiledende nefret ederim.Ama diyorumki makro yasak değil,anlamıyormusun?
Ve arkadaşa tavsiyem,kullanma.Ama kullanırsan bir sorun yok,yasak değil çünkü.
Anlamamış gibi mi görünüyorum ? düzgün oku boş yazma