Minecraft'ta Makro Basmalımıyım?

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında Bunları açmanın 4 nedeni var:

1. Neden:Milleti Üzmek için

2.Neden:Teamlar Yüzünden açıyolar Adamlar oluyo 3 lü team sonra en iyi pvper ol hiç bişi yapamıyon macro basıyon hack açıyon

3.Neden:Stat Kasmak İçin MCSG De Statlar Sıfırlanmıştı Herkes Hayvan Gibi Hack Açıyolardı.

4. Neden:Biraz Anlamsız Ama Bazıları O Hesapları Çalıyolar IsmetRG nin çalmışlardı onla hax açıp banlatmışlardı
Yani Ben Böyle Biliyorum

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Aslında Bunları açmanın 4 nedeni var:

1. Neden:Milleti Üzmek için

2.Neden:Teamlar Yüzünden açıyolar Adamlar oluyo 3 lü team sonra en iyi pvper ol hiç bişi yapamıyon macro basıyon hack açıyon

3.Neden:Stat Kasmak İçin MCSG De Statlar Sıfırlanmıştı Herkes Hayvan Gibi Hack Açıyolardı.

4. Neden:Biraz Anlamsız Ama Bazıları O Hesapları Çalıyolar IsmetRG nin çalmışlardı onla hax açıp banlatmışlardı
Yani Ben Böyle Biliyorum

IsmetRG lagdan banlanmıştı...

iPad Mini 3 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makro mouse almanız gerekmiyor makro basmak için. Makro basana ''Baba Paracısı Zengin'' Eleştirisi yapmayın. İsteyen Makro Kullanabilir fakat bana göre makro kullanmak iyi bir şey değildir. Ve Çoğu serverdada yasaklı.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şöyle ben makro olarak sadece mouse ek tuşlarından birine F5 atadım. Yani arkana bakma makrosu :D Ama bu pek sorun bir şey değil bence.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
mause'ye ne gerek var ki? :D vurmayı tuş olarak ayarla, vbden macro bot yap tuşla aç tuşla kapat macroyu parçalar adamı timer intervali'de 1 yaparsan .d.d
Oha interval ms cinsinden 1ms saniyede 1000 vuruşa denk gelir direk BAN!
Ama dediğin olay mantıklı SendKeys yeter de artar bize :D
Yine de mouse daha mantıklı bence. Ucuzama makrolu mouse lar da var.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi