Minecraft'ta Makro Basmalımıyım?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makro nasıl yasak değil? Arkadaş benim mouse ım makrolu değil (double clickle vuruyom gerçi ama :D ) şimdi sen tek basışta 5 vuruyosun benim elle 5 kere basmam lazım yani yasak olmasa bile ki zaten yasak, bu etik bir hareket değildir. Ha baktın herkes hack, herkes makro bas. İtiraf edeyim hack ten ne kadar nefret etsem de sonoyuncu da kullandım. Çünkü herkes hack ti orda da yarış kim önce kill aura yı açar oluyodu. O bi ara müthiş koruması geldi ya, arkadaşım 6 kere mi ne ban yedi bense sadece 1 kez yedim. Ayarlara abanmadım çünkü. Her neyse zorunda kalmadıkça basmanı önermem.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makro nasıl yasak değil? Arkadaş benim mouse ım makrolu değil (double clickle vuruyom gerçi ama :D ) şimdi sen tek basışta 5 vuruyosun benim elle 5 kere basmam lazım yani yasak olmasa bile ki zaten yasak, bu etik bir hareket değildir. Ha baktın herkes hack, herkes makro bas. İtiraf edeyim hack ten ne kadar nefret etsem de sonoyuncu da kullandım. Çünkü herkes hack ti orda da yarış kim önce kill aura yı açar oluyodu. O bi ara müthiş koruması geldi ya, arkadaşım 6 kere mi ne ban yedi bense sadece 1 kez yedim. Ayarlara abanmadım çünkü. Her neyse zorunda kalmadıkça basmanı önermem.

Yasak diye biliyorum :3 Kurallar güncellendiyse bilmiyorum.Ozaman dayak atın haklısınız.Ama sanırım makro yasak değil.Eminim ama neyse :3 Şimdi haksız çıkarsam kötü olacak T_T

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi adam gitmiş 200 TL lik Themal Take ... Razer... alıyor onunlada milletin oyununu zehir ediyor olmaz öyle şey baktın herkes hileli makrolu öyle aç ama hiç hile yokken açma hakkın yok bence. yoksa oyun Pay to win olur şahsen (20 tllik power gate klavye mouse seti kullanıyorum)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimse makrolu mause kullanmıyor. Makro mause serbest.
Adamların kullandığı makro mod yada makro programları, bu plogramlar daha hızlı vurmayı sağlıyor.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Siz de normal mouse la macro basılmadığını sanıyorsunuz SpeedAutoClicker diye bir şey var.

iPad Mini 3 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Macro'nun 2 türü var birincisi hile ikincisi beli bir tuşa bir görev atama.Atıyorum steam'ı açman gerekiyor üşeniyorsun,hemen bir tuşa basacaksın Steam açılacak.
Makro kelime anlamı olarak bir işlemi, bir veya birkaç komut ile gerçekleştiren sistemdir. Biz de tek tıklamayla atıyorum 5 kere vurma işlemi gerçekleştiren şey deriz.

erentyu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
klavye macrosu switch macro mc de mesela fns ye ayarlio oltaya falan ayarliyo switch macroyu adam gelinde bi tusa basiyo otomatik fns yakip kılıca geçiyo bazi switch macrolar çok fena 4 5 ayar birden yapiolar hem olta atiyo hem yeri yakiyo hem kılıca geçiyo ve okadar hızlıki kılıçla olta atiyo kılıçla fns yakiyo