LegendWH
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Makro yasak değil kardeşim,sok şunu o kalın kafana.Anlamamış gibi mi görünüyorum ? düzgün oku boş yazma
Makro yasak değil kardeşim,sok şunu o kalın kafana.Anlamamış gibi mi görünüyorum ? düzgün oku boş yazma
Yaşına aldırıyorum bir şey demiyorumMakro yasak değil kardeşim,sok şunu o kalın kafana.
Senin kafan rahat olsun.Bilmediğin bir şey için tartışıyorsun.Yaşına aldırıyorum bir şey demiyorum
Yasak diye biliyorum :3 Kurallar güncellendiyse bilmiyorum.Ozaman dayak atın haklısınız.Ama sanırım makro yasak değil.Eminim ama neyse :3 Şimdi haksız çıkarsam kötü olacak T_TMakro nasıl yasak değil? Arkadaş benim mouse ım makrolu değil (double clickle vuruyom gerçi ama) şimdi sen tek basışta 5 vuruyosun benim elle 5 kere basmam lazım yani yasak olmasa bile ki zaten yasak, bu etik bir hareket değildir. Ha baktın herkes hack, herkes makro bas. İtiraf edeyim hack ten ne kadar nefret etsem de sonoyuncu da kullandım. Çünkü herkes hack ti orda da yarış kim önce kill aura yı açar oluyodu. O bi ara müthiş koruması geldi ya, arkadaşım 6 kere mi ne ban yedi bense sadece 1 kez yedim. Ayarlara abanmadım çünkü. Her neyse zorunda kalmadıkça basmanı önermem.
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MCSG super moderator kendi acikladi team en fazla 4 kisidir ondan fazlasi ban sebebi ve macro ban sebebiHey.MCSG'nin kurallarına bakarsan makro yasak değil.Çoğu serverdede yasak değil.Zaten hilelerin sonu asla gelmeyecek bunu biliyorsun değilmi![]()
Makro kelime anlamı olarak bir işlemi, bir veya birkaç komut ile gerçekleştiren sistemdir. Biz de tek tıklamayla atıyorum 5 kere vurma işlemi gerçekleştiren şey deriz.Macro'nun 2 türü var birincisi hile ikincisi beli bir tuşa bir görev atama.Atıyorum steam'ı açman gerekiyor üşeniyorsun,hemen bir tuşa basacaksın Steam açılacak.
Pardon ben yazarken senin mesajın yoktu tapatalk ta oluyo bazen.Ben bizim söylediğimiz anlamda söyledim