-Minecraft'ta Yapabileceğiniz, Normal Dünyada Yapamayacağınız Şeyler-

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatanı Yakaladım. Büyük Harflerle Yazmamın Sebebi Ayrıca Edebiyat Dersimin 5 Olmasıdır. Ölmeden Önce Söyleyececeğin Her Sözcük Başlıklar Değerindedir.
Ama İstiyorsan, "ekliyorum" Kelimesinden Sonra Boşluk Bırakarak Yaz :)[DOUBLEPOST=1398368857,1398368740][/DOUBLEPOST]
Hatamı bulmak için baya uğraşmış ve saçmalmış bir haldesin belli.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hatamı bulmak için baya uğraşmış ve saçmalmış bir haldesin belli.
Türkçe'ne Çok Önem Veriyorsun, Ve Konu Bulamadığın İçin GEREKSİZ Yere Sen Şu Anda Bu Tartışmayı Açmış Bulundun, Yoksa Benim Kimsenin Türkçe Anlayışına Kastım Yok. Artık Kapansın Bu Konu Normal İşime Dönmek İstiyorum, Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1398427217,1398426989][/DOUBLEPOST]
Komut blokları yoktur...
Bir meşale kabloya elektrik veremez...
Gamerule gibi komutlar yoktur...[DOUBLEPOST=1398369004,1398368923][/DOUBLEPOST]
İlk olarak; zehirle ilgili bir şey demedim ve fazla ayrıntıya girme demiştim :D
İkinci olarak; görünmezlikle alakalı yukardaki cümle ile aynısı -_-
Komut Blokları Vardır. BLOK Olarak Ne Anladığına Bağlı. Duvara Bağlı Dokunmatik Paneli Duvarla Bütünleştirip Blok Diyebilirsin.
Bir Meşale Kabloya Elektrik Veremez. Meşale Yanmaz. Meşalenin Üstündeki Kor Yanar, Ki Kor Isı Verir. Emülatörler Sayesinde Isı Işığa Dönüşür ve Size Gama Işını ve ya Normal Elektrik Verir. Makinesi Vardır Araştır.
Gamerule Gibi Komutlar Yoktur, Evet. Hayatına Yön Veremezler Ama Örnek Verecek Olursak Paintball Kuralları Kurucu Tarafından Değiştirilebilir.

İlk Olarak: Ayrıntıya Girip Girmeyeceğimi Kimseye Sormak Zorunda Değilim (Yanlış Anlama, Kişilik Hakları filan.)
İkinci Olarak: Her Neyse :D[DOUBLEPOST=1398427296][/DOUBLEPOST]
Kemik tozu bitki büyütme z

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Eğer Kemik "Ölü" Değilse (Yani İçinde Protein Yoksa) Bitkiyi Büyütmeye Yeter. Minecraft Gerçek Hayat Temellerine Dayalıdır Arkadaşlar. Araştırıp Bulabilirsiniz.
Kemik Tozu İçindeki İlikteki Proteini Bitkiye Yayar ve Bitki Uzunda Olsa Büyür.
[DOUBLEPOST=1398427398][/DOUBLEPOST]
Aslında komut bloklarının başka versiyonları bulunmaktadır. Bazı nesnelere (robot gibi vs) onu yap bunu yap şunu söyle gibi komutlar girerek yapmasını sağlarız ama geceyi gündüz ve gündüzü de gece yapma ihtimali yoktur
Evet, Haklısın.
Ama Şu Gündüzü Gece-Geceyi Gündüz Yapma Konusu Kafamı Karıştırdı.
Bizmi Yapıyoruz Yoksa Başka Bir Olaymı?
Mesela:
JetLag Dediğimiz Olay, Gözlerine Dahil Vurarak Sana Geceyi Gündüz Gibi Göstertebilir.
Ama Biz... Bilemiyorum.

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilginlik Yapıp Söylediğin Örneğin Sebebini Açıklayayım İstedim:

Bu Sizin Ne Kadar Yüksekten Düştüğünüze Bağlı Bir Olaydır. Potansiyel Enerji Azaldıkça Artan Kinetik Enerji (Yani Sizin Yukarıdan Düşmeniz) Sayesinde Oluşur.
Bir İskele'den Atlarsanız Su ve İskele Tahtaları Arasındaki Olasılık Dengesi 1/2 Olduğundan, Milyonda Bir İhtimal İle Suya Atlarsanız Bir Yerinizi Burkarsınız. Bu bir şey Değil.

Ama Helikopter'in Ulaşabileceği Son Metre Olan 9000 ft. Civarı Düzeyden Yavaşlatıcı Olmadan Atlayıp Suya Düşersek, Bizi Öldürecek 2 Şey Vardır:

Ses Dalgası
ve
Sığlık

Ses Dalgası Derken, Cidden Ses Dalgasından Bahsediyorum. Bunu Gerçek Hayatta Kırabiliriz. Her Zaman Hemde. Neyse...
Ses Dalgası, Düştüğümüzde Kinetik Enerjimizin Tavan Yapması ve Aniden Bir Duruş (Suya Çarpma) Olduğu İçin Çıkar. Çok Üst Düzeydedir ve Bu Sizin Kemiklerinizi Yerle Bir Eder. Normal Hayatta Birini İterek Kırabilirsiniz (bkz: Vikipedi)

Sığlık İse Ses Dalgasından Ölmezseniz Sizi Öldürecek 2. Etken. Sebebi:
Ses Dalgası Tarafından Oluşan Şok Dalgası Suyu Küresel Biçimde Yarar ve Altınızı Direkt Kuma Hazır Eder. Siz Sadece Kuma Düşersiniz. Sonradan Üstünüz Kinetik Enerjinizin 2 KATI Değerince Bir Su Basıncı İle Örtülür.
Ama Sizi Öldüren Kumun Basıncıdır.

Ölüm Pozisyonu Kinetik Enerji İçin Bir Hiçtir. (Assassin's Creed'teki Skyjump Atlayışı Hariç. Bkz: The Game Theory- Youtube)
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1398355097,1398355048][/DOUBLEPOST]
bkz: Alevi'lerin İnsanları Öldürmeleri Yerine Yaptıkları İş Nedir?[DOUBLEPOST=1398355157][/DOUBLEPOST]
Bkz: Taş Kömürü ve Madencilik- Vikipedi[DOUBLEPOST=1398355216][/DOUBLEPOST]
Bkz: Kuantum Fiziği ve 4. Boyut Nedir?[DOUBLEPOST=1398355636][/DOUBLEPOST]
Hayır, Ama Eğer Aluminyum Hazmat Kıyafeti Giyersen Neden Olmasın.

Amin :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adam biliyor dağılın.... (Bende 3-5 şey biliyorumda yaşım kücük)
bana öğrenmenin yaşı yoktur gibi eleştirilerle gelmeyiniz
Bu arada sacma olan şey aşşağıya kadar kazdığımızda sıvı magmanın icinde olması gerekirken madenler bulabiliyoruz+ assagıda katman kayası kırıldığında uzayda sürükleniyoruz(ben boşluga uzay diyecem) lakin yukarı cıktıgımızda öyle bir şey olmuyor
Yerdeki çimenleri biçerek buğday elde edemessin
inekten sınırsız süt elde edemessin(ineğe herhangi bir şey yapmadan)

Son düzenleme:

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten konu genel olarak saçma bir konu açıkcası.Minecraft bir oyun olduğu için yapamayacağımız şeyler çoktur.Sanal dünyadır.İnsanların istekleri doğrultusunda oluşturulmuş bir alemdir.

Konu ban , forum kilitlenebilir.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adam biliyor dağılın.... (Bende 3-5 şey biliyorumda yaşım kücük)
bana öğrenmenin yaşı yoktur gibi eleştirilerle gelmeyiniz
Bu arada sacma olan şey aşşağıya kadar kazdığımızda sıvı magmanın icinde olması gerekirken madenler bulabiliyoruz+ assagıda katman kayası kırıldığında uzayda sürükleniyoruz(ben boşluga uzay diyecem) lakin yukarı cıktıgımızda öyle bir şey olmuyor
Yerdeki çimenleri biçerek buğday elde edemessin
Hakkın Var.
Ama Aksine, Çimenlerin Tohumları İyi Şartlar Altında Buğday ve ya Sırp Olarak Yetişebiliyorlar.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Şöyleki:

2 Suyu Birleştirmek Diye Kavram Yok Zaten. Su Sayılamazdır. "Suları Birleştirerek Yapılamaz" Diyeceksin, Ama Yanlış Olacak. Belli Bir Süreliğine Olsa Bile Sınırsız Su Yapılabilir. Şelaleler Sonsuza Kadar Akmaz, Doğru Ama Sonlu Bir Sonsuz Su Kaynağı Üretirler. Kanallar Dolayısı İle Su Tepeye Taşınır ve Tekrar Akar.
Ayrıca Obsidyen Yapımı Mevcuttur. Yapay Obsidyenler Belki Şu An Herhangi Birimizin Annesinin Kolyesinde Siyah "Plastik" Taşlardır. Ama Aslında O Plastik Değildir. Hızlandırılmış Su-Lav Füzyonu Olduğundan İç Ametalleri Tamamlanmamıştır ve Sadece Kabuk Bırakmaktadır.

Çok Mu Biliyorum Ne :D[DOUBLEPOST=1398368260,1398368090][/DOUBLEPOST]
Aslında Bunu Her gün Yapmaktasın.
Hayatın-Hayatımız Sürekli Belli Çizgilerde İlerlemez. Bu Çizgiler Senin Attığın Adıma Göre Yazılır. Buna Kader Diyen de Var, Ama Ben Buna Şahsen Hayat Formu Demeyi Tercih Ediyorum.
Hayat Formun-Formumuz Eğer Düz, DÜMDÜZ Bir Şerit Olsaydı, Attığımız Adımın Nanometresine Kadar Aynı Olması Gerekirdi. Bu Demektiki Dünya Dönmeyecek, Güneşin Etrafında Tur Atmayacak, HATTA Zaman İşlemeyecek.
Yani, Eğer Güncelleme Olmasaydı, Zaman Durmuş Olacaktı. Bu Ta Evrenin Oluşumundan Olsaydı, Ve Biz Görebilseydik, Mümkünen Bu Sadece 2 Mor Noktanın Gaz Saçıp Durması Olurdu.
Fazla ders calisiyon
Biraz film izle:D

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yapabilirsin yani ineği besler ve düzenli olarak sütünü sağarsan kısa bi süreliğine sonsuz süt elde edebilirsin ( mantıken çok süt olduğu için sonsuz gibi olabilir kısa süreliğine yani )