mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
4 GB Yeter kendimce. Gidipte Gta falan kurmuyorsunki ._.4 GB a gücüm yetiyor
4 GB Yeter kendimce. Gidipte Gta falan kurmuyorsunki ._.4 GB a gücüm yetiyor
Bende oyle düşündüm4 GB Yeter kendimce. Gidipte Gta falan kurmuyorsunki ._.
Boşver sen projene devam et. Böyle bir proje var ise sponsoru zaten bulursun, olmadı ben fişeklerim parayı. Yeterki türkiyede böyle bir sunucu açılsınBende oyle düşündüm
Açıyorum o zaman güzel bir sunucuYeter 4GB kaç kişilik olacak zaten sunucu![]()
Tesekkur ederizBoşver sen projene devam et. Böyle bir proje var ise sponsoru zaten bulursun, olmadı ben fişeklerim parayı. Yeterki türkiyede böyle bir sunucu açılsın![]()
Kankiii spawn yapek bitince projeYaaaa hak
Towny Ac Degisik OlurTeşekkür ederimFikir belirtirsen sevinirim. Towny mi Faction mu yoksa Survival mi ?
Sakın 4 GB açıp beni ezme4 GB Yeter de artar be abi. Ha tabi lag olmasın istiyorsan yapabilirsin. Ayrıca o para gerçekten sıkıntı bi ara bende açacaktım harita plugin falan full para yok kapattım mecbur. Hayat işte.
YerumJustice Abiii)) Özledim Seni.Nasılsın?İyisindir İnşallah.Kendimi komut konusunda geliştirdim biraz.İstersen Towny açabilirsin.Yardım ederim amaHiç Towny'de oynamadığım için bilmiyorum ve tutar bence.Etiketler çok hoş her zamanki gibi.Seviliyorsun
Sevgilerimle,
Semih
(İMZA)
Yanlış Anlaşılabileceği İçin Kaldırıldı.
Saol valla ugrasiyoruz sen nasilsinYanlış Anlaşılabileceği İçin Kaldırıldı.
Neyse abi hayat nası gidiyo?Skype'ını kapattığından beri göremiyordum seni.
Vay bana skype'ını vermezsin ama :/ minecraft---- e de mesaj yolladım geri dönülmediFikir verin lütfen[DOUBLEPOST=1429994020,1429993986][/DOUBLEPOST]
Saol valla ugrasiyoruz sen nasilsin![]()