Mineliyum Respawn

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Towny bildiğiniz krallık sistemi. Belirli krallıklar olur ve buna göre oyun düzenlenir. Gerisi sunucu sahibinin planlayacağı şeyler.

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu zibilyon kez açıp kapatığınız için gelmem. Tam gelişiyorsun, şlap diye kapanıyor sunucu.
Bu sefer farkli olucak ama senin kararin tabi profesyonel bir biçimde acmayi planliyoruz tek degilim bu sefer.[DOUBLEPOST=1429809993,1429809960][/DOUBLEPOST]
Towny bildiğiniz krallık sistemi. Belirli krallıklar olur ve buna göre oyun düzenlenir. Gerisi sunucu sahibinin planlayacağı şeyler.
Tesekkur ederim :)

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Bu sefer farkli olucak ama senin kararin tabi profesyonel bir biçimde acmayi planliyoruz tek degilim bu sefer.[DOUBLEPOST=1429809993,1429809960][/DOUBLEPOST]
Tesekkur ederim :)
bir şey değil :) Oyunda krallık kurulabilir. Fakat kurulacak krallıkların belirli bir kalesi ve dış market arsa gibi yerleri olur. Yani önüne gelen krallık açamaz. O yüzden oyuna başlayınca Default bir krallık gereklidir. Daha sonra oyuncular krallık değiştirebilir. Oyuna Okçu Kulesi gibi şeyler eklenmişti bir serverde Reality gibi öyle daha iyiydi. Böyle bir şey tasarlayabilirseniz tadından yenmez :)

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction ve Survival çok klasik. Bir süre sonra sıkıyor da hem. Yani bence Towny. Çok tanıtırsan bilen oyuncular hemen gelecektir. Çünkü ülkemizde fazla Towny sunucu yok.

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bir şey değil :) Oyunda krallık kurulabilir. Fakat kurulacak krallıkların belirli bir kalesi ve dış market arsa gibi yerleri olur. Yani önüne gelen krallık açamaz. O yüzden oyuna başlayınca Default bir krallık gereklidir. Daha sonra oyuncular krallık değiştirebilir. Oyuna Okçu Kulesi gibi şeyler eklenmişti bir serverde Reality gibi öyle daha iyiydi. Böyle bir şey tasarlayabilirseniz tadından yenmez :)
Tesekkur ederim :)[DOUBLEPOST=1429810561,1429810528][/DOUBLEPOST]
Faction ve Survival çok klasik. Bir süre sonra sıkıyor da hem. Yani bence Towny. Çok tanıtırsan bilen oyuncular hemen gelecektir. Çünkü ülkemizde fazla Towny sunucu yok.
Teşekkürler:)

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Fakşın aç appi lapi kazçam. Şaka bir yana gönlümüz Towny'den yana (çok kafiyeli oldu) haritada yardım edebilirim
Haritada skinti yasiyacagimi sanmiyorum. Towny ye sicak bakiyorum fakat UcanKofte fikrimi degistirdi ram yetmez dedi malum para söz konusu :)[DOUBLEPOST=1429813538,1429813504][/DOUBLEPOST]
JustaysWip ağbeyğ açılınca op ver edit ver 10000 lvl + p10 ver
şaka maka umarım güzel ve uzun süreli olur
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1429813572][/DOUBLEPOST]
Sunucuyu sat diskavri al :(
Lg g3 beat var olummmm :([DOUBLEPOST=1429813602][/DOUBLEPOST]
Boşver güzel olmasını kapanmasa yeter :( Maşallah her sunucusu kapanıyor 1 ay olmadan :(
İki kere açtım :( (Heralde)

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Haritada skinti yasiyacagimi sanmiyorum. Towny ye sicak bakiyorum fakat UcanKofte fikrimi degistirdi ram yetmez dedi malum para söz konusu :)[DOUBLEPOST=1429813538,1429813504][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1429813572][/DOUBLEPOST]
Lg g3 beat var olummmm :([DOUBLEPOST=1429813602][/DOUBLEPOST]
İki kere açtım :( (Heralde)
Neden ram yetmeyecekki?