| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rpg itemlerden kastınız effectli itemlermi ? sunucu tanıtım konusunda emek var fakat çok büyük geldi görseller vs bana biraz daha sadeleştirilebilir server eklentileride bol başarılar dilerim.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Sunucu çok iyi kurgulanmış, diğer sunuculardan farkı var yani tek beni rahatsız eden yeri ise chat bölmesi aşırı çok karışık ve göz yorucu sunucudan gelen mesajlar belli bir renk yetkililerin op(operatör)'lerin farklı renk oyuncuların farklı renk olması daha iyi olabilir böyle her grubun kendine özel rengi var çok karışık görünüyor ve de sunucunun mimarisi geliştirilmeli en azından alıntı olarak da kullanabilirdiniz sunucunun atmosferi daha iyi olabilmesi için ama gayet başarılı emek verilmiş bir sunucu beğendim

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
En azından sadece rütbe ve kutu ekleyipte kendini yenilikçi yeni nesil ilan edenlerden değilsiniz, uğraşmışsınız sunucu üstünde, elinize sağlık ve başarılar.

_MCTR_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarılı serverlerden bitanesi. Hayırlı ve bol şanslar!...

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bir kaç saçma olay dışında forumdaki altın sunucudan daha güzel bir sunucu olduğunu düşünüyorum.

kalkan warpında örümcekler vuramıyor xd