Mod Fikri[Yardım]

İstediğiniz mod hangi şekilde olsun ?

• Anime-Manga tarzı

Kullanılan: 6 21.4%
  • Büyü

Kullanılan: 9 32.1%
  • Technic

Kullanılan: 13 46.4%

• Kullanılan toplam oy
    28

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kapalı Beta falan olursa ekipteyim ha :)
Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Metaryal seyleri falan ekleyen yeterince m9d var bence. Onun yerine craftlayamayacagimiz sadece yaratik okdurerek alacagimiz seyler 9lsa ii olur(yaratiktan itrm dusmesi gibi degulde zindanlar gibi yerin ustinde rastgele binalar olacak bunlarun icinde ordular olacak hepsini kesince binadan esyalari calacaz)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Metaryal seyleri falan ekleyen yeterince m9d var bence. Onun yerine craftlayamayacagimiz sadece yaratik okdurerek alacagimiz seyler 9lsa ii olur(yaratiktan itrm dusmesi gibi degulde zindanlar gibi yerin ustinde rastgele binalar olacak bunlarun icinde ordular olacak hepsini kesince binadan esyalari calacaz)
Moblardan düşmesi sağlanabilir.Terkedilmiş lab. ekleyeceğim[DOUBLEPOST=1411389481,1411323884][/DOUBLEPOST]Mod teknik olacaktır.Deneme versiyonunu 2 haftaya atmaya planlıyorum takipte kalırsınız umarım.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1 Haftaya Closed Beta. Lütfen :)
Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
DEMO'yu tercih ederim.[DOUBLEPOST=1411396791,1411395319][/DOUBLEPOST]Ayrıca makineleri falan enerji ile çalıştıracağım için enerjinin adı ne olsun BJ gibisinden ?
[DOUBLEPOST=1411397244][/DOUBLEPOST]Enerji kaynagi = Kuantum [İsim cok cix]
Ve aynen demo daha guzel :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1411397244][/DOUBLEPOST]Enerji kaynagi = Kuantum [İsim cok cix]
Ve aynen demo daha guzel :D
Modun madenleri falan tamam özel multiblock sistemli bir mob creator ve özelliklerini ekledim mi DEMO'yu paylaşacağım.Sonrası diğer makineler falan hani.Sen kuantum falan deyince aklıma geldi.Enerji kaynağını da multiblock tarzı yapacağım.İçinde kuantumların toplanma efektlerini falan göreceğiz nasıl fikir ?Kuantum ayrıştırıcı-Atomik ayrıştırıcı falan tam "science" tarzı olacak modun adını da "Science of Future" koydum ehehehehe

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni yaratık üretimi eklenebilir.Deney tüpü falan deyince kafam oraya kaydı.Ama örneğin bir köylüye necroa virüsü enfekte edince zombi olsun tarzında.Deney tüpünün yaraları :D

Son düzenleme: