Experimental versiyon çıkartırsam Sen-Ben-KadirBerk başlarız ufak ufak :ASDASDKapalı Beta falan olursa ekipteyim ha
Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk.
Wut ? Sunucu konusu mu bu ? Tamam anladım olayıKapalı Beta falan olursa ekipteyim ha
Moblardan düşmesi sağlanabilir.Terkedilmiş lab. ekleyeceğim[DOUBLEPOST=1411389481,1411323884][/DOUBLEPOST]Mod teknik olacaktır.Deneme versiyonunu 2 haftaya atmaya planlıyorum takipte kalırsınız umarım.Metaryal seyleri falan ekleyen yeterince m9d var bence. Onun yerine craftlayamayacagimiz sadece yaratik okdurerek alacagimiz seyler 9lsa ii olur(yaratiktan itrm dusmesi gibi degulde zindanlar gibi yerin ustinde rastgele binalar olacak bunlarun icinde ordular olacak hepsini kesince binadan esyalari calacaz)
DEMO'yu tercih ederim.[DOUBLEPOST=1411396791,1411395319][/DOUBLEPOST]Ayrıca makineleri falan enerji ile çalıştıracağım için enerjinin adı ne olsun BJ gibisinden ?1 Haftaya Closed Beta. Lütfen
[DOUBLEPOST=1411397244][/DOUBLEPOST]Enerji kaynagi = Kuantum [İsim cok cix]DEMO'yu tercih ederim.[DOUBLEPOST=1411396791,1411395319][/DOUBLEPOST]Ayrıca makineleri falan enerji ile çalıştıracağım için enerjinin adı ne olsun BJ gibisinden ?
Modun madenleri falan tamam özel multiblock sistemli bir mob creator ve özelliklerini ekledim mi DEMO'yu paylaşacağım.Sonrası diğer makineler falan hani.Sen kuantum falan deyince aklıma geldi.Enerji kaynağını da multiblock tarzı yapacağım.İçinde kuantumların toplanma efektlerini falan göreceğiz nasıl fikir ?Kuantum ayrıştırıcı-Atomik ayrıştırıcı falan tam "science" tarzı olacak modun adını da "Science of Future" koydum ehehehehe[DOUBLEPOST=1411397244][/DOUBLEPOST]Enerji kaynagi = Kuantum [İsim cok cix]
Ve aynen demo daha guzel![]()
Mob modellemeleri hakkında bir konu açacağım hangisini kullanayım diye.DEMO'yu belki 1haftaya da bitirebilirim.Spoiler'a gerek yok yani .s .sNayn ! Alicho's Science ! Adsdsdsd
Spoiler paylas arada catlamiyak![]()
Aşı enjekte etmek tarzı şeyler mi ? Bunu sevdim.Yeni yaratık üretimi eklenebilir.Deney tüpü falan deyince kafam oraya kaydı.Ama örneğin bir köylüye necroa virüsü enfekte edince zombi olsun tarzında.Deney tünün yaraları![]()
Aklıma Plague Inc Evolved'den geldi.Aşı enjekte etmek tarzı şeyler mi ? Bunu sevdim.
Birde hastalik ekle tam olsun asdsasAşı enjekte etmek tarzı şeyler mi ? Bunu sevdim.